Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık engelliden engelliye temiz otomatik 96 astra sw

serhan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Araç 2007 yılında yurtdışından gelmiştir.Sadece araç ithal belgesi olana satışı yapılmaktadır.

orjinal 96 model opel astra sw 140 000 km
otomatik şanzıman da en ufak bi tamirat problem sorun kesinlikle yoktur
çift hava yastığı
otomatik vites
merkezi kilit
alarm
ımbollızer
klimalı
hidrolik direksiyon
sol elden gaz fren tertibatlı
4 lastik sıfır
pıoneer cd çalar set + kolonlar
değişen parçası yok boyası orjinal ön sol çamurlukta hafif bi vuruk var resime dikkatli bakarsanız gorursünüz.
2007 yılında almanyadan getittirdim.Geldiğinde 115 bin deydi şuan 140 bin km de.Engelimden dolayı çok fazla binemedim.
ufak bi pazarlık payı araç başında olabilir.
Araç resimde göründüğü gibidir

tel:[SIZE=4]0553 401 33 01 [/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Lucida Grande]fiatı: 10.500 tl [/FONT][/SIZE][FONT=Lucida Grande]
dnv6m.png

dnv96.png
[/FONT]

aracın ilanı günceldir fiyatı da 9.5 a düşürdüm. Sıfır araç alacağım için fiyatı bu kadar düşürdüm.(pazarlık payı yoktur)

gerçekten temiz araba...ustaya göstermeden hemen alınır..nerdenmi anladım ..makam şoförlüğünden gelen bir hissiyat olsa gerek...

takas olarak verilmez galiba çünkü aracım yurtdışından geldiği için sadece h sınıfı sürücü belgesi olan vew ankara gümrükten araç ithal belgesi olan engelliye satışı yapılabilir.Aracım adana da aracı göstermekl için ankaraya gelecek sağlık durumum yok malesef.Sadece satışını vermek için bikereye mahsus mecbur gelecem.
Metehan kardeşim doğru söylüyorsun ben 5 yıldır kullanıyorum daha bikere bile beni yolda bırakmadı aracım.Bide video ekliyim

96 model 11 bin liraya ha deyince satabileceğin eş değer yada bu araca yakın bir araç almak mümkün. satan arkadaşa kullanmaya devam etmesi tavsiyemdir.

DELİ YÜREK;

Kısa bi not: Aracın fiyatı 11 bin deil 9500 liradır.Bidahaki tavsiyelerinizde konuyu okuyarak tavsiyede bulunmanızı tavsiye ediyorum size.

Araba benim olduğundan problem yok tavsiyen için saol.Satılmaz ise fiyatı bin liraya kadar indirecem.Tabi şimdi deil şuan için fiyatım 9500 liradır.

Saygılar...

serhancığım amacım aracınıo kötülemek yada seni incitmek değildi ben 11 bin örnegini senin aracına 9500 ü gözden çıkartanlar açısından degerlendirdim kat bin beşyüzdaha daha doğru bir tercih et diye bu noktada seni biraz dışlamış gibi olduk ama sen neticede o araca fazla para vermemişsin biz biliriz bu işleri madem temizde bir arac güle güle kullan başkasını prosödürü ile meşkül etme gerçekten büyük sıkıntı devir teslim işleri hazır almış bulunmuşsun bence kullanmaya devam et

serhar arac adanada nerde bana bir versene bende adanadayım H ehliyetim var düşünürsem bakarsam ne dersin. anlaşırsak

DELİ YÜREK;

;)yok sana inat satacam arabayı ::DDDDDD

sert olsam;

telefon numaram var ararsan gerekli bilgiyi veririm arkadaşım

:))) bilmiyor başına gelecekleri bari sen düşün arkadaşı serhancıgım :)) vazgeç satmaktan

deli yürek prosüdür kalabalığı fazla evet bende farkındayım araba için de müşteri ya adana dan yada ankaradan çıkar diye düşünüyorum.Adana dan çıkarsa birlikte ankaraya gidilir ithal izin belgesi alınır orda bi gece konaklanır diğer gün devri verilir. Ankaradan çıkarsa müşteri işler biraz daha kolay olur ordan ithal izin belgesi alır bende burdan çıkar giderim ankaraya devir işlemleri 1 2 saat sürüyormuş. Parada da orta bi fiyatta anlaşılır.Bu arada aracı 5 yıl önce 3 bin euroya aldım ozamanın parasıyla herşeyiyle bana 4000 eoru gibi maliyeti olmuştu.Kısmet acelemizde yok satılmazsa paşa paşa binecez artık :D

Deli Yürek Almanya'dan araba gtirmek çok mu meşakatli bir iş ?
10-12 yaşında 3.000 - 3.500 Euro fiyat belirtilmiş bir aracı İstanbul'a getirip TR plakalı engelli arabası olarak kullanmam için ne kadar masraf yapmam gerekir ?

almanyadan artık üç yaşından büyük araçlar gelmiyor malesef.Üç yaşındaki araba da yurtiçindeki sıfır km arabadan daha pahalıya geliyor.
En mantıklısı yurtiçinden sıfır yada ikinci el almak.

sen nasıl bir yol oldugunu biliyorsun bunun bende ithal için ugraştım fakat başbakanımız cıtayı yükseltdi kaliteli ithalat dedi bu konu önemli ülkeyi çüplüge cevirmişlerdi dışardan gelen aracın kalitesi çok düşüktü şimdide iyi fakat parassı olana benim param yetene ben artık bakamıyom örnegin

2.El araç alırken iyice araştırıp soruşturmak gerekiyor..Arabayı tanıdığınız arabadan anlayan birilerine göstermek gerekiyor. Arabaların 2. elleri ucuzlamış olsa da yedek parçalar ucuzlamıyor.Ucuza aldım diye sevinirken araba arıza yaparsa maazallah hevesin kursakta kalması riskide var...

Syn Deliyürek yürekten katılıyorum sana basit bir hesap yapalım söz konusu astra 9.500,00 TL araç + noter ücreti 470,00 TL gümrükte tahmini 100,00 TL eder sana 10.070,00 bunu 5 yıl satamayacaksın artı şehir dışından gelen bir müşteri olduğunu varsayarsak bi 500,00 TL daha fiyata eklenir. bunu birde süresi bitince yine gümrüğe gitmek lazım yani şeytan üçgeni uğraş babam uğraş. Syn serhan eleştiriye açık olduğunuzu düşünerek aracınıza 4.500,00 TL gibi bir rakam eder benim hesabımla bende 98 astra f var engelli plakalı yurt içinden aldım ikinci el otomatik tertibatsız satış problemi yok full bakımlı 12.500,00 TL istiyorum bunu niye yazdım tahmin edersinki karşılatırma yapmak için benim aracımın noter plaka ruhsat 100,00 TL masrafı var istediğin anda ölüsü dahi 11.000,00 eder yani 5 yıl sonra piyasası ne olur bilinmez lakin senin arcına 5 yıl sonra 10.000,00 veririm benimkide o fiyata gider.

tabiki relax eleştriye açığım.Doğru diyorsun Aslında en güzeli dediğin gibi bi beş yıl daha aracı bekletip normale satmak.Aracım çok temiz 5 yıldır bikere beni üzmedi.Ama yurtdışından aldığım için pişmanım ben.Çünkü elimizde kalıyor işte satılmıyor.Dediğin gibi 4 5 bine müşterisi çıkar.En güzeli yokmuş farzetip çadırı çekip bi beş yıl elde tutup normale çevirip satmak.

aracınız satıldımı..?ya da hala satma fikriniz varmı..?

araç daha satılmadı.Araç halen satılıktır

teşekkürler bıyıksız bayım :d

Hayırlı satışlar serhan bey şöyle arz edeyim benimde yurtdışından gelen bir aracım vardı babam sürüyordu bir ay önce sattım.
Gümrüğe dilekce yazdım rehini düşürttürdüm, proje çizdirip normal araca çevirdim muayeneye girdi ve tekrar ruhsat çıkarttırım normal kişiye sattım. Sizde normal kişiye satmak isterseniz uygulamanız gerekenler bunlar.

hacisman22;

hacisman arkadaşım normal plakaya çevirmek daha mantıklı çok sağlıklı bilgi bulamamakla beraber aracı normale çevirmek için yaklaşık 4000 5000 tl gibi bi vergi çıktığını duydum. Siz halletmişsiniz bi kaç sorum olacak size
1-aracı yurtdışından kaç yılında getirdiniz?
2-Aracı normal plakaya çevirmek için gümrüğe ekstra bi para yatırdınız mı?
proje çizdirip normal araca çevirip muayne işi kolay bi şekilde yapabilirim.
not : ben aracı 2007 yılında getirdim.tam 5 yıl oldu
Normal plakaya çevirmek için tahmini ne kadar masrafım çıkar?
Teşekkürler.

Benim acilen paraya ihtiyacım vardı mecburen normale çevirmem gerekti ve 2 hafta gibi bi sürede sattım

1: 2001 yılında getirttim
2: Hayır sadece dilekce yazdım 6 gün içinde ruhsatta yazan adresteki trafik tescile ve bana yazısı gönderildi.
3: Proje çizdirme parası, muayene parası ve ruhsat parası verdim.

Muayeneye giderken hiç bir eksiğiniz yoksa, orada projeyi kaça çiziyorlar bilmiyorum, aracınızın muayene ücreti ne kadarsa ve ruhsat ücreti.

ben hemen hemen 600 tl civarı harcadım.

hacisman22;

hacisman arkadaşım teşekkürler bilgilerin için. sizin 10 yılı doldurduğu için vergiden düşmüş.Benimki 5 yıl oldu gümrüğe yaklaşık 4 5 bin tl vergi ödemem gerekiyormuş normale çevirmek için.D Astarı yüzünden pahalı anliyacağın.Mecbur bi 5 yıl daha elde tutacam arabayı.Yada üçe beşe bakmadan aracı engelli bi arkadaşa satacam.Hayırlısı bakalım

Aracınız zaten 15 yaşında 5 yıl sonra 20 yaşında olacak, Maddi Şartlarınız ne durumda bilmiyorum ama iyiyse sat kurtul derim orta sınıfsa yapacak bişey yok şimdilik.

aracın duruşundan belli Türkiye dekilerden farklı araba temiz duruyor.9000-10.000 tl ye satarsın....9000-10000 çok değil arkadaşlar bu fiyata bakımı nı aksatmassan epey gider..bu aracın türkiyede ki yaşı 15-16 gibi ama bana göre 7-8 yaşında gibi duruyor!

satılsaydı sıfır alacaktım ama hesaplar değişti.Nisan ayına kadar müşterisi çıksada satmam arabayı.Havalar soğudu bunun devriyle ankarada ikinci araç içinde burda koşturmak zor.Nisandan sorası hayırlısı.

kenan288;

Aynen kenan kardeşim 15 16 yaşında araba ama boyası bile daha orjinal 5 yıldır adana güneşini yiyo araba kışın da yağmuru yiyo yol kenarına bırakıyom halen pırıl pırıl yeni boyanmış gibi.Avrupa araba türkiyedeki araçlar gibi 3 5 yılda boyası güneşten yanıp kavrulmuyo.5 yıl bindim bi beş yıl daha binerim.

serhan kardeş H sınıfı ehliyet alıyorum adanada yaşıyorum ve haziran gibi araba almayı düşünüyorum ve araban aradığım kriterlere uyuyor eğer aracı satmazsan haziranda arıyacam seni

Üst Alt