Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık engelliden engelliye temiz otomatik 96 astra sw

kısmet kardeş kış geldi zaten şimdi alim desen satmam.Bu karda kışta ankaraya gitmem.Ehliyetin şimdiden hayırlı olsun.Düşünürsen tabiki yazın görüşürüz.

benim arabamda aynı şartları taşıyan kişilere 8000 tl fiyat ile satlık arkadaşlar... 94 model opel astra hb... araç ithal belgesi olan arkadaşlara duyrulur... 05447783278

Syn kenan aracın yaşını ve duruşunu sıkıntı eden yok bilmen lazım artık mahrumiyetler araca geliyor yani sorarım sana 10 yıl gibi bir sürede bu araç kaç gösterir söylermisin bana ileriyi görebiliyon ya oyüzden sordum gülermisin ağlarmısın ha işe kaldık

serhan kardeş ben garçekten alıcıyım h sınıf ehliyetim yüzde kırk raporum var şartlarım tutuyorsa en son fıat ne olur ş urfa

vayyy bu bizim serhan.valla bu ara bende araç araştırıyorum.çok uzaksın beeeee:rolleyes:istediğin paraya satmanı diliyorum

dary;

benim aracım hala satlıktır. ithal belgeniz varsa fiyatı uygun bir yere çekebilirim...

Üst Alt