Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Mercedes 200 dizel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BAYRAK

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
İçerik şablonu:
Marka: MERCEDES
Model: 200 D
Üretim yılı: 1988

11965290_1452322_vbxc638.jpg

Mercedes > 200 > 200 D > MERCEDES 200D OTOMATİK VİTES #11965290 - Sahibinden.com
Kasa Tipi: SEDAN
Renk: GRİ
Hasar Durumu:
Silindir Hacmi: 2000
Motor Gücü: 75KW / 100BG
Yakıt: DİZEL
Vites: OTOMATİK
Aracın Km'si: 25000
Donanım bilgileri: ELK. AYNA, WEBOSTO , HIZ SABİTLEYİCİ, CELİK CANT, CD ÇALAR vs.

Diğer bilgiler: Araç 5 yıllık süreyi doldurmuş ister engelli , ister engelli olmayan kişilerde bu aracı alabilir. Temiz muhayyer bir araç. Alana şimdiden Hayırlı olsun.

İlgili Kişi: HÜSEYİN BAYRAK
Fiyat: 14000TL
Telefon: 0532 724 20 01 , 0555 842 95 34

arkadaşlar arcın km 250.000KM dir. Aracın bütün masrafları bize ait. engelli alsın veya normal kişi alsın farketmez.

250bin km ne beklesiniz her ay ariza çikar 150-200 ugras dur...git 15bine hyundai al sifir kilotmetre üstelik 5yil garantili.

pınk hayatında mercedes bındınmı hıc?bana bır tane göstersene 250 bın yapmıs bır hundayı hıc otor acılmadan baska üyük sorunu olmadan.

bugün yıldızla hundyaı kıyaslıyan bır arkdasın burda engellılerı koruma adı altında yaptıgı sacma sapan söylemler oldukca basıt seyler...:) mercedes hundayı :) alemsın dostum

bu satılık oyan mercedesi ben sıfır hyundai ye değişmem ya maksat karalamak değilmi eğer hyundai ilanı verilse ona da tam tersi yorumlar yaparlar bunlar ha şuda var bu yorumlar farkederseniz Emek, Bayrak Auto gibi yurt dışından getirenlere yapıyılıyor yazınsana yurt dışından araç getiripte türkiyede 15 olan aracı 10 a getiripte 5 yıl sonra türkiyede 10 olan aracı 15 e satmaya ilan verenlere sizin niyetiniz insanları bilgilendirmek değil bilgilendirenleri karalamak. Saygılarımla....

Arabanın A sından anlamayan kişiden ne yorum beklenir ki , hiç ama hiç gülesim yok tu yaaaa , Allahım seni güldürsün mickymaus, Yıldızla hyundai :):):) arasındakı farkı farkedemıyecek kadar arabadan anlıyorsun. Tebrikler............ :):):)
Ayrıca aydınlatıcı bılgılerın için Teşekkürler.

Araçın fiyatı müşterinin acil ihtiyacından dolayı araç sahibinin isteği üzerine düşürülmüştür. Fiyatımız [SIZE=4]12.900TL[/SIZE] dir.

''karaman'ın koyunu, sonra çıkar oyunu''
dikkat etmek gerek, eski arabalar tehlikelidir.
alırsın ve bir arıza çıkar, paran yoktur, yaptıramazsın. işin kötüsü artık satamazsın da..... bütün paranı harcamışsındır, üstelik belki borç da bulmuşsundur.. zor iş eski araba almak. 22 yıllık araba... adam bi şekilde elinden çıkarmak istiyor.. yerseniz..
gene mi karamsar oldu.:)

sayın bayrak size 1990 model 200E olanı 11000 tl hemde abs klıma yanı yok yok çok asırı bi fiat bizleri kandırmay calışmayı bırakın yada kandrımaya calışmayın para kolay kazanılmıyo
arabadan anlamıyo demeyın ben 20 yıldır araba üstündeyim bilginize

merhaba extralaının önemı yok aracın yol tutusu randımanı hakında bılgı verırmısın bayrak kardes??? bır müsterım ıcın lgılneıyorum.

senol bey 20 yıldır araba üstünde olmanönemlı deyıl.sız bulun daha ıyı aracları sız satın sızı tutan yok konusmayla.20 yıl araba üstünde olmakla bıtmıyor her sey.....

varsa bıldgın veya yapabılcegın bır sey varsa...sende koy buraya arac senden alalım

Demek istedigimi anlamadınız galıba sözüm sadece size diil yurt dışından araç getiren herkeze bırakın şu (%300) faiş bir kar olayını ha şunuda söliyim ben ticareet için demyiroum buna ihtiyacımda yok ama yazık bu arkadaşlara belkide ilk arabaları olcak biraz vıcadan diyorum vicannnnnn

UnFeeLiNq l MoRuq senol bey

iyi iste madem ihtiyaciniz yok.oihtiyaci olan arkdaslara yardimci olun.öyle bos bos yazarak deyil.

cogu tutturmus burda yok o pahali yok o su yok bu.adam mercedes diyor siz hala motor 250 bin yapmis cok vs vs vs anlamis olsaniz mercdesin rahat 800 bin km motor yol yaptigini bilir yaten ona göre arabaya göre yorum yazarsiniz.

sizin elstirinize kimsenin bir sey dedigi yok.ama bilemdiginiz konudada kimsenin sussacak hali yok.

bu kadar basit kardesim herkes bildigi seyle ilgili konuyu belirtsin-bilmedigini dinlensin ögrensin.

her ilana ziplamak sizde adet olmus simdi suraya c200 mercedes koysa birisi bin euro dese yine yok tr yede daha ucuz yok pahali vs vs vs vs bedeva denilse yine ayni......

yapabilioysunaiz bilginiz terc++beniz varsa buyrun beyler..kimse kimseyi tutmuyor :)

siz 400 bin km araba geritin tek

Lütfen yorum yazarken daha önce yazılanları okuyun ve ilanı iyice ve tekrar tekrar okuyun ki doğru bilgi verin. Cahilce burda yorum yazmayın millettte size gülmesin.
Hepinize tek tek cevap vereyim.
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]1 - KİRLİ-33 :[/SIZE] Herşeyden önce Otomatik vites ile Düz vites aracın aynı fiyat olamıyacağını öğrenin. Bir bayiye sıfır arac almaya gittiğinizde Otomatik vites alacağınızı söylediğinizde en az düz vitesten 2.000YTL ile 6.000YTL arası daha pahalıdır. Yani bundanda biraz anlamanız gerekir ki OTOMATİK vites Düz vitese göre biraz daha pahalı olur. Bu aracın 5 yıllık süresi dolmuş NORMAL PİYASA fiyatına satıyor müşterim. Engelliye artısı normal piyadan Tertibat ve proje cizdirmeyecek olması. Yoksa normal piyasadaki aractan fiyat olarak HİÇ BİR FARKI yoktur.
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]2-UnFeeLiNq l MoRuq :[/SIZE] Galericiyim diyorsun ama arabanın A sından da anlamadığın bir gerçek. Arabayı görmeden motorunun bitik olduğuna nasıl karar verebiliyorsun. Burda şahin satmıyoruz. Yıldız satıyoruz. Sana sorarım sen araba aldığında gözlerini bağlayıpta arabayı görmeden mı alıyorsun ki boyle yazıyorsun. Veya galericilik konuşunda [SIZE=3]dahi[/SIZE] olmuşsundur burda ilanı verilen aracı görmeden herşeyini tespit edebiliyorsun ( müneccimlik işine başla sana tavsiyemdir.) Ayrıca aracın fiyatını ben kendım belirlemedim Müşterimin isteği üzerine yazıldı 15.000TL. , acil ihtiyacından dolatı Fiyatı [SIZE=3]12.900TL[/SIZE] düşürdü formu dikkatli okuda yanlış yazma, gördüğünü okuyamıyarsan birinden yardım alda iyi okuuuuuu.
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]3-ismayil :[/SIZE] Sizin ifadelerinize göre piyasadaki bütün ikinci el aracları toplamak gerekiyor. nedense ikinci el aracların hepsi hurdalık. SAdece sizin keendi kullandığınız araç mukkemel.
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]4- Prens MickeyMouse : [/SIZE][SIZE=2]Sana silah zoruyla araba mı satıyorlar. vah vahhhhhh vahhhhh.[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]5-Goekhan_HH: [SIZE=2]Gerçektan yazdığın gibi Sen DAĞ BAŞINDA yaşıyorsun. 4.500tl mercedes varsa senden ricam getirde alalım. bilmem farkındamısın Engelliler yurt dışından 1600 motordan daha büyük motorlu aracı getirmesi yasak. Bilmiyorsan öğrenmiş olda öyle yorum yaz.[/SIZE] [/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]6-senolabi : [SIZE=2]K[/SIZE][/SIZE][SIZE=2]imseye zorla burda arac satılmıyor. Bahsettiğiniz arac DİZEL ise ben sizden elinizdeki aracı hemen alamya hazırım. Arabanın üzerinde 20 yıl olmak arabadan cok analadığınız anlamına mı gelıyor. Gerçekten çok iyi anlıyorsunuz. Tebrikler:):):)..... %300 kazanan varsa belirtin cahilce yazmayın. Hangi arabada bu devirde %300 kazanılıyor. Sizin yaptıgınız LAF OLSUN FORUM DOLSUN. yoksa bildiğinizden değil. İnternet başındasınız biraz elinizi ve aklınızı yorunda araştırın. Hemen herşeye balıklama atlamayın yoksa birgün kafa üstü çakılır bir tarafınız kırılabirlir.[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]7- EMEK :[/SIZE][SIZE=2] Araçımız muheyyer. herhangi hiç bir problemı yoktur.[/SIZE]

88 model araç temiz olsa ne olur ki
onu ancak alıp hurda indiriminden yararlanırsın

Engelliye artısı normal piyadan Tertibat ve proje cizdirmeyecek olması

bayrak
kimseyi yanıltma

aracı satan kişinin özür durumu ile aracı alan kişinin özür durumuyla aynı ise tertibat ve proje çizdirmeyecek. (donanım aynı olması halinde)

Ama birçok engelli grubu var

1- sol bacak fonksiyonsuz
2- sağ bacak fonksiyonsuz
3- her iki bacak fonksiyonsuz
4- sağ kol fonksiyonsuz
5- sol kol fonksiyonsuz
6- sağ kol ve sağ bacak fonksiyonsuz
7- sol kol ve sol bacak fonksiyonsuz
8- sağ kol ve sol bacak fonksiyonsuz
9- sol kol ve sağ bacak fonksiyonsuz

bunca özür grubu varken sen nasıl diyebilirsinki;
(Engelliye artısı normal piyadan Tertibat ve proje cizdirmeyecek olması.)
dersin?

aracı satan kişinin özür durumu farklı,
aracı alan kişinin özür durumu farklı ise mutlaka tertibat değişecek ve proje çizdirilecek. (donanım farklı olması) bu da ayrı bir masraf demektir.

Aracı alacak engellinin , aracı satan engellinin engel durumundan farklı olması durumunda tertibat ve proje masrafı tarafımızdan karşılanacaktır.

BAYRAK bence alınganlık ediyor. burada bu tür eleştirileri yapmamız gerek
sonuçta 22 yaşında bir araba. bunu almayı düşünen arkadaşın pembe hayaller kurmaması gerekiyor. her an bir aksilik çıkarabilecek yaşlarda bir araç.
bu arada EMEK demiş ki 400 bin km de olsa bulun demiş. çok komik bir durum benc 400 bin km lik araçlar sanırım hurdacıların elinde olur ancak.

Sanırım Betül hanım da arabasını satmayı düşünüyor.:)

sayın bayrak siz bir ticaret adamıyım diyonuz ama önce şu ukelalıgı bırakın benm arabadan anlamadıgımı vede boş yere ahkam kestigimi sölemişiniz bende şu an 2001-1.7 dizel opel -2004 model kia serato dizel 2007pegeuot partner birde 2004 benzinli bir arabam var istersen plaklarınıda verebilirim dizelden vede otomatıkten anlamadıgımı sölemişiniz bu kadar dizel aacı olan biri anlamaz derseniz pes derim size şimdi size soruyorum dizel benzinli gibimi kullanılır 450.ooo de yıldız bitermi die sormusunuz kullanmasını bilmedikten sonra 1000KM dede biter
2:otomatik şanzımanın ömrü ne kadar bunu bana açıklarmısınız (en fazla 250000)dir oda düzgün kullanılırsa
3:dizele özel bir bakım itina göstermek gerek herkez dizel kullanamaz bunuda bılırsınız
sanırım (yag-filtre pompa enjektörler v.s)zamanında yapılmışmı
4:eek:to satış siteleri var ordakı emsal model vede fiatlardan haberiniz yok sanırım(arabam.com-araba.com-sahıbinden.com v.s)
5:bırde siz 1990 model otomatık aynı km ye yakın bir mercedese ne fiat verırsınız yadaa verdiniz
aradaki fiat farkını açıklarmısınız bana peki sizin aracın özelligi nedir artyı olarak yada üstünlügü
BİZLER HİÇ BİŞİ BİLMİYORUZ BİR TEK SİZ BİLİYORSUNUZ HELAL OLSUN SİZE BAŞKA SÖLİCEK BİŞİ BULAMIYORUM .

bazı arkadaşlar 250000 de motor biter demışlar ama mercedes motoru kolay kolay bitmez bitirilmez 700.000 km yapmış mercedeste bile yag yakmadıgına şahıt oldum cok yakın bir arkadaşın arabasıydı bizim burdakı itirazımız arabaya diil fiata itiraz etmemız gerek arkadaşlar die düşünüyorum mercedes bir ayrıcalıktır buda bilinmesigereken bir konudur bence sıradan totmobıllerle kıyaslanmaması gerek die düşünüyorum saygılar herkeze İSMAİL KARDEŞ SENDE COK KÖTÜLEMİŞİN MERCEDESİ HAKSIZLIK EDİYON ARABAYA MERCEDESİ BİLEN VEDE UZUN YILLAR BİNEN BİR ARKADAŞ OLARAK SADECE FİKRİNİ YAZMIŞ BETÜL ARKADAŞIMIZ BETÜL ARKADAŞIMIZIN ARABASINIDA YAKINDAN BİLEN GÖREN BİR KIŞIYIM SATMAYADA KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYOR 5 YAŞINDAKI ORTA SINIFBİR ARACA DEGİŞMEM BANA SORARSANIZ KONFOR VEDE SÜRÜŞ KEYFI OLARAK SÜPER BİR ARAÇTIR MERCEDES BİDE CANGÜVENLIGI VAR EN ÖNEMLİSİDE BU BENCE PERİYODİK BAKIMLARINI YAPTIRDIKTAN SONRA SORUN CIKARMAYAN BİR ARACTAN BAHSEDİYORUZ SADECE İTİRAZİMİZ FİATA OLMALI DİE DÜŞÜNÜYOM SAHSEN

http://www.engelliler.biz/forum/alim-satim-reklam-bagis-ilanlari/10963-satilik-opel-corsa-1-2-a.html

bizlerin çıkarını düşünen kardeşlerim bakın bu ilandada uçuk bi fiyat var buraya bu mercedese olmayacak şeyler yazıyorsunuz ve buda opel corsa nedenr bi kelime çıkmamış ağzınızdan hani milleti uyarmak fazla fiyata karşı çıkıp eleştiri yapmaktı maksatınız hani nerde yazılarınız aa sizin niyetiniz farklı sanırım buda ap açık ortada eğer bu ilanı hangi galerici yazsaydı üfff yüzde 500 kar derdiniz....
Ha sanmayınki burda bayrak yada emek otoyu kayırıyor diye düşünüyorsanız bakın bu firmayıda tanımam ona da yazmışsınız çok para diye ama neden galericilere..... Maksat üzüm yemek değil bağcıyı taşlamak olsa gerek ben bunu anlıyorum...
http://www.engelliler.biz/forum/ali...i/11026-2001-model-opel-vectra-1600-vbcb.html

arkadaşlar bu yazımı yazmadan önce özür diliyorum ki kimseninde kalbi kırılmasın...... HER ŞEY AP AÇIK ORTADA ... herkes elini vicdanına koysun herkes kazandığıyla anasını babasını karısını çocuğunu besliyor... hak edip alın teriyle kazanılıyorsa ne mutlu....

öncelikle dışardan araç getiren arkadaşlara bi kaç sözüm var...
okadar okudum okudum ve sonunda kendimi tutamadım .....
şu vakte kadar hiç kimsenin ilanlarına şöyle böyle demedim...
diyenleride zaten tastiklemiyorum....
ama şöyle bi söz var susma sustukça sıra sana gelecek diye bi slogan vardır...

bu engelli arkadaşlarımız sustukça bu fiyatlar düşecekmi yada iyi araçmı getireceksiniz? hayır... daha kötüye gidecek...

okadar biliyorsanız kendiniz yapın bu işi siz getirinde görelim diye göğüs kabartmayın.....
bu sitede çok değerli bi insan vardı hakkıyla şerefiyle sözünün eri olarak araç getiriyordu.......
hatta araç getirmekten çok en doğru en gerçek bilgileri araştırıp engelli arkadaşlarımza yardımcı olmaya çalışıyordu..

siz ne yaptınız hep onu karaladınız rencide ettiniz ...şimdi o arkadaş kendisine bi site kurdu amacı engellilere otomobil getirmek değil sadece.... hatta ben sana araba getiririm dediği bi engelli yoktur hiç bi sitede.... isim vermek istemiyorum........kendisi çok değerli bi insandır...

ha diceksiniz şimdi o adam senin menfaatine bir iş yapmıştır sana bi torpil yapmıstır o yüzden böle konsuuyorsun.... yada sana hısım akraba falan filan diye aklınıza gelmesin...

benim o arkadaşla hiç bir alışverişim olmadı veya hiç bir hısım akrabalığımda yoktur... o tr nin bi ucunda ben bir ucundayım...
ama kurduğu sitede onun aracılığıyla araç alan onlarca arkadaşım var ve hiç biriside aldığım arabada şu eksik var şurası şöyle burası böyle demiyor..... hepsi allah razı olsun tuttuğunu altın etsin dört dörtlük araç getirdi diyor....
ve fiyatlarıda öyle sizin verdiğiniz fiyatlar gibi abuk subuk uçuk fiyatlar değil.....

ha siz okadar para istiyorsunuz ama yinede müşteriniz çıkıyor allah daha çok kazanç versin ne diyeyim ama herkes sizden araç alanlar kadar zengin değil...

kimsi 3 ayda bir aldığı dişinden tırnağından artırdığı paralarla alıyor o arabaları.... ben size kar etmeyin falan da demiyorum yanlışta anlamayın...
ama herksin getirdiği araç ve istediği fiyat göz önünde ve türkiye fiyatlarıyla kıyaslanınca gerçekten ortaya sizin adınıza utanç verici sonuçlar çıkıyor...

benim altımda 3 tane araba var opel vectra . toyota corona. renault ...ve hiç birisi tertibatlı araç değil normal plakalı normal araçlar.... ve sitelerde inceliyorum aynı modeldeki bir opeli adam 13-14-15 milyar çekiyor ...
bi insan okadar aç gözlü olamaz... benim altımdaki opel vectra cd full serisi türkiye fiyatları 12-milyar cıvarlarında neden yurt dışından gelen 13-14-15 milyar oluyor?...
hani yurt dışından daha ucuzunu temin ediyordunuz...diyeceğim ama sizinde ekmeğinize taş vurmak istemiyorum.......

sizden istediğim tek şey şu engellilere araç satıyorsanız hakkınızı alın alın terinizi alın .... çünkü o sizin hakkınız....

ama ZEVKİNİZİ almayın... arkanızdan hayır duası yerine baska şeyler almayın ...

gelelim şu bizim pratik yorumcu arkadaşlara....

prensmickeymouse...<<<< sayın fare sizinle polemiğe girmek bile istemiyorum..... yorumunu yapma da demiyorum ama uslubun bozuk....
araçlar hakkında senin hiç bir bilgin yok tamammı...? bunu kabul et...
yorum yapıyorsan da mantıklı olsun ki bizde seni alkışlayalım...

bir iki kişi daha var bilinçsiz yorum yapan arkadaşımız ... ama isim vermiyorum...
onlarında en kısa zamanda kendilerini düzeltmelerini umuyorum...çünkü hiç biriside araba almaya niyetli arkadaş değiller ve alıcılarıda şaşırtan tiplerden...

bu kadar uzun yazdığım için özür dilerim aslında yazacak şey çok ama sayfayı doldurduk.... tekrar ksuura bakmayın saygılarımla...

250bin km ne beklesiniz her ay ariza çikar 150-200 ugras dur...git 15bine hyundai al sifir kilotmetre üstelik 5yil garantili.

HUYUNDAİ araba die binmem ben kardes. :) Mercedes 230.4 1972 model manuel vites mercedese biniyorum. gemi gibi mübarek. Taş gibi araba 300.800 de Km.

Bilsemm kardeş arkadasin sitesi merak ettim özel mesaj at sitenin adresini oraya el atalim

herkes ayrı bi ağızdan atıyor ya inanamıyorum.....

arkadaşlar mercedes dediğiniz arabayada biniyoruz..
bizim elimizden de geçti mercedes 92 model...
bir şey oldumu yıldız diyorsunuz...
ne yani 2004-2005 model araçlar 88 model mercedesten kötümü.....?

bırakın allah aşkına.. mercedes olsun çamurdan olsun diyorsunuzda tamam anladık lüks düşkünüsünüz ... peki o araç allah yapısımı töbe töbe kaldı ki allahın yarattığı varlıklarda ölümlü.... ve nerde nasıl olacağı belli değildir...

ben araçları kötülemiyorum yanlış anlamayın ama övdüğünüz yerlere göklere sığdıramadığınız araş nerdeyse ÇEYREK ASIRLIK bir araba...
biraz mantıklı düşünün...

ben fiyatlardan dolayı bu yorumları yazıyorum.... verdiğiniz fiyatlar gerçekten çok komik fiyatlar...

88 model arabaya 15 milyar istenirmi be kardeşim ya türkiye fiyatları belli... ve arkadaşlarımızda koymuş zaten linkleri türkiyedeki aynı marka ve modeldeki aracın km si hem daha düşük hemde daha ucuz..... özelliklede her an istediğin kişiye devrini verip satabilirsiniz....

burda firmaları galericileri karalamak değil amacım.... belki onlarca güzel arabalar getirmişsinizdir ... uygun fiyatlara vermişsinizdir... ama en basit örnek yani şu ilandaki araç ......

bu araçları övüp satmaya çalışıyorsunuz ama bakın onlarca engelli arkadaşımızın tepkileri hep ortada.... yakışıkl aldımı şimdi bu sizce..? size soruyorum...

HUYUNDAİ araba die binmem ben kardes. :) Mercedes 230.4 1972 model manuel vites mercedese biniyorum. gemi gibi mübarek. Taş gibi araba 300.800 de Km.

iyi ne güzel işte sen ona bi 15 sene daha bin...
sorunun olmaz sanırım...

hyundai bir çok engellinin rüyalarını süslüyor ama eline geçmiyor...

mercedes kötü araba değil de...... övdüğünüz araçları fiyatı belli kilosu belli be kardeşim.... araçlar değil sorun olan fiyatlar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt