Lütfen yorum yazarken daha önce yazılanları okuyun ve ilanı iyice ve tekrar tekrar okuyun ki doğru bilgi verin. Cahilce burda yorum yazmayın millettte size gülmesin.
Hepinize tek tek cevap vereyim.
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]1 - KİRLİ-33 :[/SIZE] Herşeyden önce Otomatik vites ile Düz vites aracın aynı fiyat olamıyacağını öğrenin. Bir bayiye sıfır arac almaya gittiğinizde Otomatik vites alacağınızı söylediğinizde en az düz vitesten 2.000YTL ile 6.000YTL arası daha pahalıdır. Yani bundanda biraz anlamanız gerekir ki OTOMATİK vites Düz vitese göre biraz daha pahalı olur. Bu aracın 5 yıllık süresi dolmuş NORMAL PİYASA fiyatına satıyor müşterim. Engelliye artısı normal piyadan Tertibat ve proje cizdirmeyecek olması. Yoksa normal piyasadaki aractan fiyat olarak HİÇ BİR FARKI yoktur.
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]2-UnFeeLiNq l MoRuq :[/SIZE] Galericiyim diyorsun ama arabanın A sından da anlamadığın bir gerçek. Arabayı görmeden motorunun bitik olduğuna nasıl karar verebiliyorsun. Burda şahin satmıyoruz. Yıldız satıyoruz. Sana sorarım sen araba aldığında gözlerini bağlayıpta arabayı görmeden mı alıyorsun ki boyle yazıyorsun. Veya galericilik konuşunda
[SIZE=3]dahi[/SIZE] olmuşsundur burda ilanı verilen aracı görmeden herşeyini tespit edebiliyorsun ( müneccimlik işine başla sana tavsiyemdir.) Ayrıca aracın fiyatını ben kendım belirlemedim Müşterimin isteği üzerine yazıldı 15.000TL. , acil ihtiyacından dolatı Fiyatı
[SIZE=3]12.900TL[/SIZE] düşürdü formu dikkatli okuda yanlış yazma, gördüğünü okuyamıyarsan birinden yardım alda iyi okuuuuuu.
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]3-ismayil :[/SIZE] Sizin ifadelerinize göre piyasadaki bütün ikinci el aracları toplamak gerekiyor. nedense ikinci el aracların hepsi hurdalık. SAdece sizin keendi kullandığınız araç mukkemel.
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]
4- Prens MickeyMouse : [/SIZE][SIZE=2]Sana silah zoruyla araba mı satıyorlar. vah vahhhhhh vahhhhh.[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]
5-Goekhan_HH: [SIZE=2]Gerçektan yazdığın gibi Sen DAĞ BAŞINDA yaşıyorsun. 4.500tl mercedes varsa senden ricam getirde alalım. bilmem farkındamısın Engelliler yurt dışından 1600 motordan daha büyük motorlu aracı getirmesi yasak. Bilmiyorsan öğrenmiş olda öyle yorum yaz.[/SIZE] [/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]
6-senolabi : [SIZE=2]K[/SIZE][/SIZE][SIZE=2]imseye zorla burda arac satılmıyor. Bahsettiğiniz arac DİZEL ise ben sizden elinizdeki aracı hemen alamya hazırım. Arabanın üzerinde 20 yıl olmak arabadan cok analadığınız anlamına mı gelıyor. Gerçekten çok iyi anlıyorsunuz. Tebrikler
..... %300 kazanan varsa belirtin cahilce yazmayın. Hangi arabada bu devirde %300 kazanılıyor. Sizin yaptıgınız LAF OLSUN FORUM DOLSUN. yoksa bildiğinizden değil. İnternet başındasınız biraz elinizi ve aklınızı yorunda araştırın. Hemen herşeye balıklama atlamayın yoksa birgün kafa üstü çakılır bir tarafınız kırılabirlir.[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]7- EMEK :[/SIZE][SIZE=2] Araçımız muheyyer. herhangi hiç bir problemı yoktur.[/SIZE]