Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Mercedes 200 dizel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hyundai'nin kötü olduğunu kim söylüyor. herkesin beklentisi farklı olabilir. bence hyundai, sorun yaratmadan kullanılabilecek bir araç. hele eski yabancı almaktansa yerli ve yeni hyundai almayı tercih ederim. bakmayın siz burda yazanlara. atıp tutuyorlar.

Bilseem;

Herkes Bütçesine göre kardeş. Rahatlık Konfor Mercedes;););)

yurtdişidan araç almak mantıklı değiiil az önce baktim audi a4 lere hepsi en az 180bin km 7bin avro yaw türkiyeyde ayni araç 30bin km de 14bin avro ama ben genede türkiyeden alirim
şimdi avrupada araç 190,000km ama 7,500avro türkiyede ayni araç ve ayni model 30-40bin km ama 15bin avro ben olsa türkiyeden 2.el aracimi alirim hem istedigim anda satabilirim

ayrıca acrupadaki ilanlara baktim orda 30-40bin km arabalarda türkiyedeki gibi ayni fiyatla ssatiliyor 15bin avro

şimdi ne avantaji kaldi avrupadan araç almanin?????????

avrupadan araç alanlar nerdeler yaw ortaya çiksinlar en az 200bin km araç aldilar alanlar ve kafalarini duvara vuruyolar galiba çünkü ellerinde kaldi satsada türkiyede kimse almaz ki 200bin km araçi

fare bu senin fikrin parası olupta yurt dışından almak isteyenler alsın.... sen her zaman böyle kendi fikrini yaz... onu bunu karalamakla bi yere varamazsın... kazık atan atar kazık yiyen yer.....

kazık atan varsa onu anasına bacısına karısına çocuğuna yediriyor... varsın yedirsin eğer ki vicdanı rahatsa...

kazık yiyende herkesi aynı kefeye koymasın... açık açık yazsın kardeşim ben şu şu isimli adam dan şu şu isimli firmadan kazık yedim diye......

firma sahipleride ay yıldız güneş diyip çeyrek asırlık araçları burada öve öve yerlere göklere sığdıramıyolar bakıyorumda..... kardeşim türkiye piyasası belli yurt dışı piyasası belli...
senin 10 milyara getirdiğini bi başkası 5 milyara getiriyor....
senin 5 milyara getirdiğini yine diğeri 10 milyara getiriyor...
bunun bi standardı yokmu herkes kafasına göre bi kar koyuyor...bu sadece bir örnek fiyat...

kar etmeyin demiyoruz ama aynı aracı 2 değişik firma farklı fiyatlara getiriyor... 2bin 3 bin fark oluyor... bunu bi standart haline getirin önce ....

burdaki bütün üyelerin de saygı çerçevesinde yorum yapmaları haklarıdır....

bazı arkadaşlar resmen hakaret ediyor...
satıcılarda yorumculardan geri kalmıyo hani onlarda aynı hakaret hakaret hakaret... uslubunda konusmak anlaşmak var... bilmiyorum kim neyin arkasında ve neyi doğru bulmuyor .... ilk yorumda başka bişi diyen arkadaş diğer sayfalarda öbür yorumu unutup tam tersini iddia ediyo ... yakışık almıyor bunlar....saygılarımla..

Arkadaşlar coktandır siteye giremiyorum. Gördüğüm kadarıyla herkes kendınce bir yorum. yazıyor.

Araçımız 2 ay önce Hatay lı engelli olmayan birine [SIZE=6]14.000TL[/SIZE] satılmıştır.

İnsan görmediği birşey için görmüüş gibi konuşur. Yorum yapan arkadaşlarda görmedikleri arac için iyi yorum yapmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt