arkadaşlar sizin gibi bende sitelere bakıyorum arabamın normale satışı 28-29 milyar arası polemik yapan sizsiniz arabama istediğim para da sizi dert etmez neden bu kadar uzattığınız anlayamıyorum ben arabamı 19 vermek zorunda değilim arabamı engelliye satmak istemem alan arkadaşda uğraşmaz ve 3 yıl biner satar çokta önemli değil. arabanın fiyatı 22,5 milyar isteyen alır yorum yapmak size düşmedi sen fiyatını sölersin ben fiyatımı ne kadar çok biliyorsunuz ya
Toyota Yaris 1.3 Terra
İlan Detayı
Fiyat : 28.750 TL
Kilometre : 9700 KM
Yılı (Model) : 2009
Silindir Hacmi : 1298 cm³
Motor Gücü : 85 BG (63 KW)
Renk : Gri
İlan Tarihi : 20.02.2010
Pazarlık : Pazarlık Payı VarKasa Tipi : HatchbackYakıt Türü : BenzinKapı : 5 Kapı (4/5)Vites Tipi : Düz VitesOtomobil Türü : 2. El Otomobil
Açıklama
Öğretmenden,2009 Model TOYOTA-YARİS.Bilenler bilir,Toyota sağlamlığı ve güvencesi.Araçta orjinal toyota Çelik Jant,park sensörü,boya koruma,camlarda film, yan etekler ve spoyler gibi 3000 TL değerinde ekstra donanım mevcut ve bu donanımlar Adana ONATÇA servisinde yapılmıştır. plakayla her servisten bakılabilir.Aracımda kaza,boya,hata ve değişen kesinlikle yoktur.Gelin,görün bulursanız masraflarınız karşılanır.Şimdiden hayırlı olsun...NOT: aracın 2012 'ye kadar garantisi devam etmektedir.
Donanım
CD
Elektrikli Cam
Klima
Park Sensörü
Hidrolik Direksiyon
Merkezi Kilit
Elektrikli Ayna
ABS
Hava Yastiği (Sürücü)
Çelik Jant
Hava Yastiği (Yolcu)
Yol Bilgisayarı
Metalik Boya
Direksiyon Ayarı
Toyota Yaris 1.3 Sol
İlan Detayı
Fiyat : 30.000 TL
Kilometre : 4000 KM
Yılı (Model) : 2009
Silindir Hacmi : 1300 cm³
Motor Gücü : 75 BG (55 KW)
Renk : Kum Gri
İlan Tarihi : 17.02.2010
Pazarlık : Pazarlık Payı VarKasa Tipi : HatchbackYakıt Türü : BenzinKapı : 5 Kapı (4/5)Vites Tipi : Multitronic VitesOtomobil Türü : 2. El Otomobil
Açıklama
ARACIMIZ ORJINAL ILK SAHIBINDENDIR ARACIMIZDA SIGARA ICILMEMISTIR
Donanım
CD
Elektrikli Cam
ESP
Dijital Klima
Sis Lambası
Park Sensörü
Hidrolik Direksiyon
Merkezi Kilit
Elektrikli Ayna