Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Seçim öncesinde AKP vaatlerde bulunuyor...?

peki bunlar degil miydi bir gecede engelli insanları sağlam yaptılar dokturlari bile çaresiz bıraktılar doktor senin engelli olduğunu söylüyor ama önündeki formül değil diyor 10 senedir raporlarla ömrümüz bitti yalan mi?

arkadaşlar birbirimizi kırmanın incitmenin anlamı yok,bi çok sitede gezindiğim oldu inanın yeminle burdaki arkadaş ortamı sıcaklık bi aile ortamı gibi yemin ediyorum sohbet şurda bi başka güzel ama kırmadan incitmeden lütfen gerçekten burdaki herkes çok güzel insanlar yüreği tertemiz kardeşleriz ben öyle görüyorum öylede düşünüyorum,hükümetimiz bizlere sagladıgı olanaklar var evet inkar edemeyiz memur olma hayali evlenip yuva kurma herkesin hakkı özellikle engelli kardeşlerimiz buna ihtiyacı var ama engelliler üzerinden prim yapılması gerçekten bizleri çok üzüyor bulunduğum yerde devlet kurumlarının çoğunda engelli arkadaşlarımız var konuşuyoruz kaç puan aldın nerden geldin açıklama yapmıyor üstü kapalı sınavla geldim diyor kapatıyor konuyu yine bi çok kurumda şimdi engelli yerine aile ve sosyal politikalar bakanımız sayın Ayşenur islam hanım efendi sağolsun engelli yerine şehit yakını gazi yakını almış almalarında sorun yok sanki biraz farklı bi yatırıma kayıyor gibime geldi,yanlş anlaşılmasın lütfen şehit ve gazi yakınlarının da hakkı o ayrı bi konu bilmem anlatabildim mi engelliler unutuluyor,şimdi bu işkurun vermiş olduğu 36 milyar hibe kredisi şehit ve gazi yakınlarına verilse onlar eli ayağı sağlam bizden daha iyi dolaşır işlerini hallederler,konuşacak çok şey var ama fazla göze batmayım hepinizi seviyorum gerçekten bu sitede herkes benim için çok değerli herkes saygılı ve temiz kalpli insanlarsınız allah yar ve yardımcımız olsun..

Üst Alt