Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sedef hastalığı sebebiyle askerlikten muaf olabilir miyim?

Ckr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim saçımda, sakalımda, sırt bölgesinde orta derecede, kollarımda seyrek şekilde, göğüs bölgelerimin çeşitli bölgelerinde küçük şekillerde ve iki bacağımda ayak bileğimden kalçaya kadar SEDEF HASTALIĞI var bacak bölgesinde yoğun şekilde, 6 ay vatani görev askerlikten muaf olabilir miyim hastalığım 9 yıldır var ve tedaviye dirençli.

Yapay zekaya vücuda göre oranını hesaplattım tahmini olarak %35 ile %45 arası dedi.

@isimsiz343434,

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Herhangi bir kriteri var mı acaba örneğin vücudun % 20 - 30 gibi veya başka bir kriter?

@Ckr, derecesinden anlamıyorum kusura bakma bende alerjik hastım ve psikojilk hastalıklar var doktora sordumda askerlite sorun olmaz demişti aile hakimnde sordum takma uzaman doktorları dedi ben muyaune ederim seni gerekli doktora sevk ederim haytte anlatırsın sorunlarını ya gidersin ya gitmezsin dedi 1 yıl var benimde askerike

@Ckr,
hekim b diliminden veyahut da d diliminden askeri kurula sevkini açarsa iş komple biter, heyet formalite.

@waltherwhite99,
ben seyrantepe hamidiye etfal(galatasarayın stadının oradaki) hastaneden muaf aldım ve tuhaf bir sekilde koskoca turkiyenin en bilindik hastanelerinden birisi olan bu hastane yoklama erlerini karşılama konusunda aşırı seviyede acemiydi, en baba bir hafta sürecek olan muafiyetim bir ay git gel yapmam sonucu elime geçti.

Üst Alt