Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şehirler arası otobüs firmalarında % 30 engelli indirimi liste fiyatından yapılıyor?

bugün metro turizmden bilet almak istedim 30 lira normal fiyat. engelli indirimi ile 21 liraya gelmesi gereken bilet icin bana 25 lira dediler.

hafta sonu araçla kardeşimin yanına gidip, otobüsle geri döndüm,
normalde biletimi netten alıp biletsiz kalma sıkıntısına girmeyim diyordum ama aklıma burda okuduklarım geldi, bileti netten rezervasyon yaptırdım ve acenteye gidip dirtek sordum engelli indirimi yapıyormusunuz diye. acentedeki arkadaş çok yardımcı oldu. nette ve acentede fiyat 150tl idi, sadece engelli kimlik kartımı istedi, bilet ve kimlik karşılaştırması yaptı 105tl ödeyeceksiniz dedi. %30 indirimi satış fiyatından yapmış oldu.

Şehirlerarası otobüslerde bilet indirimi için kontenjan uygulaması güncel midir? Kamil Koç kontenjan yok dedi bugün bana

Sinop Durağandan ELİT TURİZM firmasıyla dün İstanbula geldim. Noral bilet fiyatı 120TL idi. Engelli kimlik kartımı verdiğimde bileti verecek olan kişinin yanındaki adam "normal bilet kes aramızda hallederiz" dedi. İtiraz etmeme rağmen başka firmalarda biletin 140TL olduğunu söyleyip aceleye getirdi. Sonunda lanet olsun diyerek 80 küsür liraya gitmem gereken yolu 110TL ye gittim. Devletin bana verdiği hakkı elimden alan fırsatçı şerefsizler!

otobüs firmalari artık engelli kimlik kartının fotokobisini istiyor sizde böle durumla karşilaştinizmi fotokobi yoksa indirimli bilet veremeyiz diyollar örnek velirsek tokat yıldız böle bişey yapiyor 40tl olan bilete 35 tl düşürüyor bide indirimli:) miktari %12,50 her firma kendine göremi indirim yapiyor yoksa belli bi sistemi varmi

Üst Alt