Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şehirler arası ulaşımda engellilere uygulanan indirim ile ilgili tecrübeleriniz..? [Soru]

meopius' Alıntı:
Garajda şikayet edeceğin yer var ama etkili olmaz...
En etkili yer kaymakamlıkta; 540 ytl ceza keserler o kadar.
tşk ederim nereye gerekiyosa bundan böyle oraya ederim onlar pes edicek ben değil :D

Kaymakamlıkta tüketici köşeşi ve ticaret odasında tüketici köşeşi var. Elinizde varsa öyle bilet gösterek şikayette bulunabilirsin. İşlemleri yapacaklarından eminim.

geçen hafta istanbuldan ankaraya gittim.giderken NİLÜFER TURİZM ile gittim.zaten hem sitelerinde hemde garajlarında afişte yazuyordu %50 engelli indirimi diye.eleman vardı bir kişi tamam dedi raporun fotokopisini geri vermeye kalktı ne yapıyorsun dedim bunu alman lazım .(acemi yani:))giderken kaptık indirimi.
dönüşte ankaradan istanbula bilet yok olsada biliyosunuz engelli ,indirim,ulaştırma bakanlığı,şikayet lafları edince zaten bilet bulmak imkansız hale geliyor.ara tara yk engelsizolsanda geceye ancas vardı.baktım ek bir sefer METRO turizm .verdim raporu tanıdım elemanı bu işleri bilen biri.yaptı indirimi.
METRO İLE 3 KEZ GİTTİM YAPTI.
NİLÜFER TURİZM İLE İLK SEFERDE YAPTILAR.
EFE TUR YAPIYOR İZMİT/İSTANBUL ARASI ÖZÜRLÜ KARTINA HEMEN RAPORA NAZ MAKAMINDAN.

Üst Alt