Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker Hamurlu Pastalarım

juliet35

Yasaklı Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Kızımın doğum gününde şeker hamurlu pasta yaptırmıştım.. Çok güzeldi.. Acaba bende bu işi yapabilirmiyim deyip bi kaç video izleyip ilgili konuları okuduktan sonra ortaya güzel bişey çıktı.. Sizden de yorumlarınızı bekliyorum.. İşi geliştirip meslek olarak yapmak istiyorum..

1422399_10151997979702207_1817911812_n.jpg

Elinize sağlık. :) Pastacılığa hevesiniz varsa, meslek olarak düşünüyorsanız kendinizi geliştirebileceğiniz çok seçenekli kurs imkanları var artık. İş Kurumu'nun da kursları var diye biliyorum, hatta kredi imkanı da sağlıyorlarmış.

Çok teşekkürler..:) Evet kursları araştırdım.. Özel kurs fiyatları uçmuş durumda.. İşkurun kursları daha uygun olabilir gibi:rolleyes:

Canım eline sağlık özellikle ilk doğum günü pastası acemi işi olduğuna rağmen muhteşem...takip ediyorum biliyosun beğenilerimi...kurs'a gittiğini düşünmüştüm ben oysa kendi kendine mucizeler yaratıyomuşsun

tatlım teşekkürler :) ama ilk doğum günü pastası bana ait değil.. o kadar geliştirmedim daha kendimi:rolleyes: şimdilik bu kadar..

ama bi araba deneyimin var oda çok güzeldi...
ohh her akşam bi pasta var sizde valla :D

evet diyette olduğum için yiyemediğim pastalar :) çevremdekiler nasipleniyor iyide oluyor :)

insanın gözü doyuyor zaten yaparken :)
afiyet olsun...
canım ellerine sağlık...

harika görünüyor elinize saglık bu hamurları nasıl yapıyorsunuz hazırmı yani şekilli ve renkli bende yapmak isterim misafirlere ikram olarak...

Çok teşekkürler :) Şeker hamurlarını ben Barmar diye bi site var ordan alıyorum ürünlerin fiyatları çok uygun çok da seçenek var.. bazı bayanlar lokumdan marşmelovdan yapıyorlarmış.. satın aldığım kadar iyi olduğunu düşünmedim ben.. kurabiyelerin şekilleri için ürünler var ancak pasta şekillendirmelerini kendiniz yapmanız gerekiyor bunun için bir çok site var internette.. ben izleyerek öğrendim..aşağıdaki fotoda yaptığım 1 yaş kurabiyeleri var bunu kalıpla yaptım sizde deneyebilirsiniz.. Siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim :)
1459752_10151967615037207_182921494_n.jpg

hımm teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için hamuru aldıgınız marketin adresini verebilirmisiniz bide sitenin linkini rica etsem özelden gönderirmisiniz:)tekrar teşekkürler ve emeginize saglık.

580643_677751852259320_1232083155_n.jpg

belki bunuda yapmak istersiniz, netten buldum şimdi :)

uuwwwwwww çok tatlı bu evet yapabilimmm:rolleyes:

Ellerinize sağlık.Kırmızı kalp pasta çok güzel olmuş,sevgiyle uğraşınca insan çok yol alıyor...:)Ben hep şöyle yapıyorum.Bu fena olmadı bir sonraki daha iyi olucak.bir sonraki, bir sonraki, mükemmel ortaya çıkıyor..:)Azim şart..

Çiçek yapmayı da öğrenmem gerekiyor.. çok çeşit var şekilleri gerçeği andırıyor :)

IMG_0140.JPG
IMG_0131.JPG
IMG_0133.JPG
IMG_0135.JPG
IMG_0138.JPG
IMG_0141.JPG

Kalıplarını bulmanız yeterli olur,bayağı merakla yapıyorsunuz belli onuda başarırsınız deneyin...

Elinize sağlık bunlarda güzel olmuş...:)

Elinize sağlık... yeni başlayan biri için çok çok iyi...

çook teşekkürler :) yorumlarınız beni daha çok heveslendiriyor...

Artık şehir dışı siparişlere başladım... Bu siteden 2 kişiye gönderdim.. Kendileri Ankara ve Kırıkkalede ikamet ediyorlar.. ürünlerimden çok memnun kalmışlar.. Sizde düğün, nişan, diş buğdayı, doğum günü gibi özel günlerinize sipariş verebilirsiniz..

Gelin, damat konsepti çok hoşuma gitti.Hepsi çok güzel, elinize sağlık..:)

1468494_683421438359028_1190414577_n.jpg

netten buldum yine, kış konsepti için düşünürsünüz belki. daha basite bile indirgenebilir bazı noktaları, bu model üzerinde :) Buarada siparişlere başlamanıza çok sevindim... :)

Kendine bir blog açarak ve hatta facebook üzerinden bile olabilir, bu işi kazanca dönüştürebilirsin:)

Üst Alt