Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker Hamurlu Pastalarım

Kelebek bunlar çok hoş kurabiyelerin üzerinde deneyebilirim.. teşekkür ederim umarım işler açılır:eek:

selda* bloğum ve facebook hesabım var :)

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]https://www.facebook.com/#!/pages/%C3%87ak%C4%B1l-Pasta-Kurabiye-Cupcake/134842613352753[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]http://burcuplvz.blogspot.com/[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

İlk pasta siparişim :)

IMG_0188.JPG
IMG_0190.JPG

vuuuu ne güzel olmuş tebrikler:)

harikasın canım birde sipariş olayına girmen cesaretin becerin gerçekten takdirlik başarılar inşallah herşey yolunda gider...
hayırlı olsun

Şirinem... Hayat zaten bi cesaret işi değil mi?
Her şey biz insanlar için.. Kendine bir yol çizmek de o yoldan dönmekde..
Ben biraz hislerime güvendim biraz da çevremin yorumlarına.. bak Allahın izniyle yolunu bulup gitmeye başladı bile :)

Uzak Doğu cadisi azmini Kutlarım adıma konuşayım ben olsam çabuk sıkılıp birakirdim tebrik ederim :)

Yok artık! bunların hepsini siz mi yaptınız? maşallah çok başarılı çalışmalar tebrik ederim.

Bu arada kabul ederseniz bir önerim olacak. Ben sizin yerinizde olsam doğaçlamaya yönelirim... Figürler arasında sünger bob, mickey mouse gibi patentli kahramanlar var eğer ticarete dökerseniz bunlar patent konusunda sıkıntı çıkarabilir. bunuda bir araştırın bence. sağlama almakta fayda var...

Teşekkürler evet ben yaptım.. Ticarete döktüğümde sorun olacağını düşünmemekteyim, çünkü bu işi yapan çok fazla insan var patent olayı olsa bilgim olurdu.. Bunlar nihayetinde sadece pasta..

bu arada attex seni atlamışım.. :) evet bu şekilde söyleyen çok kişi var kesin sıkılıp bırakırdım diyorlar ben çalıştığım halde bunları ortaya çıkarıyorum çalışmasam her gün neler çıkaracağım kimbilir.. bu arada sevgililer gününe de bi pasta yapmıştım az sonra sizlerle :)

Merakla yeni eserlerini bekliyorum gerçekten gayretleri ne hayran kaldım bi an kendimi boşa yaşıyor gibi hissettim :)

çok güzel olmuş ellerine saglık:)

Biz nasıl kilo koruyabiliriz ? ne mümkün ?? :D :D

Çok çok tebrik ederim sizi ellerinize sağlık hepsi birbirinden başarılı ;)

Krema ve pandispanyanın enfes göründüğünü söyliyebilirim.Sunumda harika, elinize sağlık..

Sselma maharet o pastaları yapıp yememekte, ama dediğin gibi ne mümkün teşekkürler bu arada :eek: Tatlarıda bir o kadar enfes mine ;) teşekkürler :)

Tahmin edebiliyorum.Okadar güzel görünüyotlar'ki.!

Bu başlıktan uzak durmak istedikce yine yine bakıyorum
ba-yıl-dım hespine tatlı krizine girmeden gideyim ben :D;)
ellerinize sağlık uzak doğu cadısı :))))

Kalplerine ve ayıcıklarta bayıldım harikasın burcuşum ellerine sağlık

Geç kalmış sevgililer günü kurabiyeleri :)

1797353_142274682609546_758768919_n.jpg

Üst Alt