Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker ve kalp hastasıyım. Rapor alabilir miyim?

sedat erer

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar adım sedat 25.01.1972 doğumluyum.sigorta başlangıcım 03.27.1987 ödenmiş pirimim 6300 gün.şuanda genel sağlık sigortasından faydalanıyorum. ef% 25 3 damarım % 90 tıklaı.doktorlar ameliyatımız çok riskli olduğundan ameliyat olamadım.şekerim 370 en son tahlillerde.inüsülin kullanıyorum. hiç rapor almadım.ben nasıl emekli olabilirim.vergi indiriminde faydalanmak istedim, kimse beni sigortalı yapmıyor,herkes devletle sorunum olur diyor,böyle bir sorun olurmu %70 kadar her ikisinden rapor alırısın dediler, nerden başlamalıyım?

Hastane ye heyet raporu başvurusnda bulunucaksınız!
Sonra bu heyet raporu sonucuna göre şartlarınız uyuyorsa raporunuza istinaden emekliliğiniz isteyeceksiniz!
Raporun sonucuna göre bilgi isterseniz daha net cevaplar alırsınız.
Geçmiş olsun.

teşekkür ederim. sigortalı işe girmem şartmı kimse beni işe almıyor

Sgk ya malulen emeklilik için başvurun.Bunun için zaten çalışmıyor olmanız gerek. Her şeyden önemlisi sanırım özel hastaneden ameliyat yapamayız demişlerdir. Bir üniversite hastanesine gidip tedavi olun. Tedavi olmadan kimse size sürekli rapor vermez. ayrıca 25 ef ile zaten çalışma şansınız yok. Ben de aynı ameliyatı oldum bana da 20 ef yazmışlardı özelde. Üniversite hastanesinde sadece güldüler arkadaşların yaptığı işleme. Neyse fazla ayrıntıya girmeyeyim sonuçta her hastanın durumu kendine özeldir.

bağcılar devlet hastanesinden taburcu oldum epikriz raporlarını ordan aldım

Bağcılar mı dedi size ameliyat olamazsınız veya stent takılamaz diye.Ne diye yatırdılar o zaman hastanede.25 ef ile sizi kalp nakli sırasına yazmaları lazım o zaman. Bir yerleri atlıyor olmayasınız.

kardesım %40 rapor alırsanız ıstedıgınız zaman emeklı olablırsınız vergı ındırım raporu almanız sart prımlerınız tamam tek yapmanız calısıyor gorunup vergı ındırım raporunu almak calısmanıza gerek yok bıldıgın tanıdıgın varsa calısıyor gorunun sonra vergı ındırımı raporunu ısteyın ıslemlerınız bıtdıkden sonra ssk nı sonlandırın

Sedat bey, 10 gün bir yerde sigortalı olmanın bir yolunu bulmalısınız. "Para almadan işe gidip geleyim, çalışayım, sigortamı da kendim ödeyeyim" deyin. O esnada da vergi dairesine sakatlık indirimi için başvuru yapın. Başvuru yaptıktan sonra işten ayrılabilirsiniz... 2 ay içinde sonuç size ve işyerinize bildirilir. Ayrıca siz de süreci telefonla takip edip, sonuçlandığında işyerine gönderilen yazıyı alabilirsiniz...

% 40 ve üzeri raporla elde edeceğiniz sakatlık indirim hakkı size erken Yaşlılık emekliliği hakkı kazandıracak. Sakatlık indirimi elde ettiğinizde, Yaşlılık emekliliği için sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz...

%60 raporum var

selam arkadaşlar dün kalp ve şekerden%60 rapor verdiler şimdi ne olacak bu rapor düşermi. ne zaman cevap alırım birde sigortamı sonlandırsam sorun olurmu

% 60 raporunuz ile vergi indirimine müracaat etmişsiniz anladığım kadarı ile 30-45 gün arasında iş yerinize cevap gelir.Sigortanızı neden sonlandırıyorsunuz kendiniz mi ödüyorsunuz.

Sorun olmaz bende aynı durumdaydım yedi gün çalışıyor görünüp vergi indirim müracaatımı yaptıktan sonra işten ayrılmış gibi işlem yaptırdım. Şu an emekliyim ilk maaşımı almak için ayın yirmisini bekliyorum.
Hayalet sana neden güldüler anlatırmısın. Benimde EF % 40 görünüyor özelde muayene olmuştum.

Teşekkürler, Allahım hepinizden razı olsun ve yardımcınız olsun amiin.

tanımadığım bir işyerinde arkadaşlarım gösterdiler sgklı
ondan dolayı sonlandırdım.

abi az önce ankara maliyeyi aradım,bilgi almak için beni hakem hastanesine sevk etmişler neden raporlarım kabul edilmedi sordum, bir cevapa alamadım,beni hatdarpaşa numune hastanesine sevk etmişler.26.04.2012 tarihiyle benim.kalpten ve şekerden aldığım %60 raporum neden kabul görmedi. ve bundan sonra neler olacak
gelir idaresi başkanlığını aradım topkapı,orayada ecraklarım daha gelmemiş bana yardımcı olurmusun
ne yapacam benn

Maliye'ye gidin evraklarınızı teslim alın ve sevk edilen yere gidin.Ankara sağlık kurulu raporunuzu yeterli görememiş gibi sevk edilen yere gidip işlemlerinizi halledin.

teşekürler abi. okmeydanı hastanesi neden böyle hata yapıyor,ekom vardı sidirgafi vardı onlar sadece epikiriz raporunu alıp yolladılar şimdi herşeye yeniden başlıyacaz .ben aylardır çalışmıyorum bu emekli maşı benim için çok önemli idi ben emekli olamıyacakmıyıım ne olacak şimdi

Emekli olursun kardeşim de yeniden rapor alırken doktordan rica et yeniden eko çeksin. Senin yazdığın %25 ef değerine göre koroner arter klas 4 ten sana %100 rapor vermesi lazım hastanenin. Oysa 60 vermiş. Ben yine söylüyorum bir yerleri atlıyorsun sanırım anlatırken. Bu 60 ın 30u diyabet olduğuna göre hastane sana göz göre göre %25 ef ile koroner arter den 30 mu verdi. Şaka mı bu ya?

B.d h. Epikıriz raporu 01.01.2012 de subakut ant mı geçiren hastaya yapılan kag'de:lmca normal lad:eek:stealidiseke ve totaltıkalıizlendi.cx:eek:m1 de%90 daelık,om 2 total tıkalı,cx distali hasta.rca Ostealinde %90darlık 1zlendi.rca dan sol sitsm distali zayıf dolmakta olan hasta interne edildi. öneriler:yüksek riskli operasyon önerilen hasta operosyonu redderekmedikal tedavisidüzenlenip taburcu edildi 3 tane hastane gezdim makif ersoy florence nıghtıngale şişli .amaliyat olamadım. Ilaç tedavisiyle ef:%25 den %32 çıkmış kalp kasındaki canlı hücre sadece kalbin ön kısmında bulunuyormuş vücudumdaki çok damarın tıkalı olduğu söylendi.sol ventrikül genişliği artmışdırduvar kalınlıkları artmışdır .ön tanı 125.0 aterosklerotik kardiyovasküler hastalık.bana bir yardımcı ol seni arayım konuşalım 5076631510

Neyi atladığımı bilmiyorum bu %60 neye göre verdiler bişey demediler raporlara tetkitlere baktılar sonra heyete sevk ettile heyet soru bile sormadı ½60 orda dosyada gördüm

selamunaleyküm maliyeyi 1 haftadır arıyorum evraklarım gelmemiş. 14.05.2012 tarihne amaliyat kararı aldı hastane ne yapacağımı şaşırdım amaliyattan önce bu işlemlerimi halledip tekrar raporu gönderebilsem çok iyi olacaktı. ankaranın geri yolladığı bu raporları ptt den nasıl bulur takip ederim bu kaç günde gelir .26.4.2012 de geri yollamışlar yardımcı olurmusun bana

Ameliyattan 1 ay sonra zaten tüm kontrollerini yapacaklar. Yeni raporlarınla başvur daha iyi olur. Ayrıca ameliyat olacağın hastaneden raporu daha rahat alabilirsin. Bana Ankaradan 2 evrak yollanmıştı geçen aylarda, atıyorum ilki 2 nisan çıkışlı ikincisi 10 nisan çıkışlı. 13 nisanda 10 nisan çıkışlı olan geldi 15 nisanda 2 nisan çıkışlı olan. İşin komiği her iki evrağı da aynı kurum yolladı. Ptt bu hikmetinden sual olmaz. Arayıp barkod numarasını alabilirsen evrağın internetten durumunu izleyebilirsin. Ameliyat olmana sevindim bu arada, geçmez ama, şimdiden geçmiş olsun.

teşekür ederim sağol ilgin alakana bu ameliyatın bana ne kadar faydası olur bilemiyorum. ALLAH''cc hayırlısını nasip etsin. görünüşde sağlık durumum çok iyi. eforlu bir iş yapamıyorum hızlı yürüyemiyorum,gögsümde yırtılma nefesim daralıyor gece uyuma sorunum var öksürükden uyuyamıyorum.sağıma soluma yatarsam oluyor.yardımcı oldun sağolasın

Bana çok faydası oldu umarım sana da olur. Damardaki daralma kalp yetmezliğine yol açtığı için sırt üstü yatman imkansız zaten. Karakteristik bir durum bu. Öksürük de bundan kaynaklıdır. Kalp yetmezliğinin bir sonucu olarak akciğer zarı altında sıvı toplanması oluyor. Ameliyattan sonra kısa sürede düzeldiğini görüp şaşıracaksın merak etme. Ameliyatını nerede olacaksın bu arada?

halkalı mehmet akif ersoy hastanesi. doktorum tüm tetkikleri yaptıktan sonra zoraki şekilde 1 damara sitent takarız diğer 2 damara yapılacak birşey yokmuş tıkanıklık çok uzun mesafe gibi birşeyler söyledi.ilerde kalpte meme yapar enazından bunu engelleyelim dedi.ilerki dönemlerde kalbe iğne yaparak yaşamak zorunda kalırmışım anlayamadım. ama .iyi bir kardiyolağa muayene olup anlamak isterdim çünkü, 2 doktorumda bu amaliyatın çok riskli olduğunu olmamamın daha iyi olacağını söylemişlerdi.kalbimde yaşayan hücreler sadece ön bölümde

Sana özel mesajla bir yere git demiştim yanılmıyorsam oraya gitmeyi denedin mi?

allah tüm hastalara şifa nasip etsin sigara sitres kolestrol tansiyon sonradan öğrendiğim diyebet mahvetti.sigarayı 20 yıl içtim hayatımın son 5 yılı stres içinde geçti piskolejik tedavi gördüm.kolestrol hiç dikkat etmediim.olan olduu

gidecemde durumlar müsade etmiyoor

Bir girişim yapılmadan önce oraya da sor derim ben. Yapılabilecek birşeyler varsa, işlemden sonra öğrenip pişman olmamak en doğrusu. Moralini yüksek şekerini düşük tut bu arada. Sigara falan yalan en büyük düşmanın diyabettir bunu unutma sakın.

teşekürler şekerim iyi ünüsülün vuruyorum 208 en son

sayın arkadaşlar benim arkadaşım açık kalp ameliyatı oldu bir damarı tıkalıydı değiştirdiler arkadaşım yüzde kaç rapor alabilir bilgisi olan varsa bizimle paylaşsın selamlar

fatih,
Eko veya epikriz raporunda yazanları paylaşırsan daha sağlıklı olur. En kötü durumda % 30 alır. Tek damardan niye ameliyat etmişler durduk yerde fazla mı tıkalıymış?

cevap için teşekür ederim arkadaşa anjiyo yapmışlar açılmamış damar kopma noktasına gelmiş onun için hemen ameliyata aldılar. bu arkadaşta ayrıyeten eskiden bağirsağlnda kurt varmış onun içinde ameliyat olmuş. yani kalp ameliyatı var karın ameliyatı var birde kasık ameliyatı var bu arkadaş bunların hepsinden yüzde 40 rapor alabilirmi saygılar

Üst Alt