3 cü defadır hakem hastanesine sevk edildim .yardım
selam arkadaşlarım.adım sedat ERTÜRK.01.01.2012 kalp kırizi geçirdim.TIP 2.şeker.ef değeri % 30 koroner arter.ve hipertansiyon hastasıyım.
vergi indiriminden faydalanıp emekli olmak istedim.okmeydanı dev.has.den.03.16.2012 ( şeker -koroner arter-astım bronşit den) % 60 rapor verdiler.
merkez sağlık kurulu,okmeydanı sağlık kurulu tarafından verilen rapor incelenmiş ve sakatlıkla ilgili gerekli evraklar eksik bulunmuş, bu nedenle beni hakem hastane olarak (05.11.2012) haydarpaşa numune hastanesine sevk etti. (ekom çekildi ef 30 çıktı sindirgafi epikıriz eklendi.(şekerden hipertansiyondan.korener arter.pulmoner hipertansiyon pabs:45hafif my.ty) % 76 sürekli. rapor aldım.
MERKEZ SAĞLIK KURULU (07.19.2012) tekrar hakem hastaneye sevk etti.dr lütfü kırdar kartal devlet hastanesine.tabi ben .bu arada baypas.oldum
ama ekoda ef 30 çıktı gene halsizlik yorgunluk merdiven, yokuş çıkamama, nefes darlığı,ayaklarda şişme.kısaca kalp yetmezliği devam ediyor..neden beni 3 defa hakem hastaneye sevk ettiler.eksik olan nedir.