Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Selectra ve gyrex 25 mg kullanan arkadaşlar var mı?

Konular
8
Reaksiyonlar
61
Kullanan var mı nasıldır ilaçlar? Düşman başına babam yüzünden psikolojik rahatsızlık oluştu bende doktora anlattım herşeyi bu ilaçları yazdı ve psikometriye yönlendirdi aynı zamanda.

Son düzenleme:
@Tyler D.,
Bende öyle hocam birgün birakiyim dedim sinir bastı baktım karşımdaki kişileri üzüyorum sinirim yüzünden kalp kırıyorum içince düzeliyorum. Boşuna demiyor ilacı bırakmayın diye @OturanBoğa hocam.

@Breh43,
Evet ilk kuzenim kullanmisti ona iyi gelmemişti midesini rahatsız etmiş galiba sonra doktor lustral yazmış. Dediğiniz gibi doktor her hastalığa yazıyor gibi.

@aydünyavaz,

Çok doğru bir tercih hocam, İlacı ben birgün birakiyim dedim hata ettim daha sonra hiç bırakmamak üzere sürekli içtim ve şuan çok iyiyim ilacı birgün olsa dahi bırakmak insanı mahvediyor lütfen bu hataya dusmeyelim duzeldim diyip bırakmayın gene aynı noktaya geri dönersiniz hata ettiginizi anlarsiniz.

@Emrekvk,

Hocam yazınız bereket mi şans mı ne getirdiyse babam bana sarılarak Nazım birtek sana geçiyor oğlum kusura bakma sevdiklerimden birisin ondan sana kızıyorum dedi şaşırdım bende öptüm babadır işte napacaksin hocam. Ayrıca babama annemle birlikte sende psikiyatriye git baba bağırıp duruyorsun en ufak şeyde dedik ama inandiramadik ikna edemedik bana ilaç fayda etmez diyip durdu bizde bıraktık onu öyle kabul edicez artık.

@Hayataisyan,

aile içinde bireyler birbirine destek olmalı , dışardaki insanlardan fayda yok herkes kendini düşünüyor , birde hastalıklar aileden genetik geçiyor sorsan çoğu aile kabul etmez , kimse kendin de kabahat bulmaz sonuçta bozuk genetiği çocuk çekiyor, aileler de taşın altına elini sokmalı , genel görüşüm böyle

Üst Alt