Hepimiz eşekten düştüğümüz için,birbirimizin halinden anlıyoruz.Ama herkesin düşmesi ve aldığımız yaralar,ağrıyan yerlerimiz farklı.Her sakat/engelli/özürlü aynı derecede zorluklarla karşılaşmaz.Zaten bazı arkadaşlarımız toz kondurmazlar,ben kendimi engelli olarak görmüyorum,sağlıklı insanlardan nerem eksik falan filan tarzında sözler sarfeden zatı muhteremler hafif sakat klasında olduklarından karşılaştıkları muamele farklıdır.Ayrımcılık,bakış,psikolojik yıldırma etkinliklerini sakatlar kendi aralarındada yapıyor.Yorumlar çok gerçekçi gelmedi bana.Bu aptal ülkede yaşamakta bizi bunaltan en büyük etken,her gün salak insanlarla karşılaşmak bıktırıyor.(((Geçen dr.'a gittim,hayatımda bu kadar cahil dr.la karşılaşmamıştım.Daha içeri girer girmez şöyle bir süzdü,romatizma filan mı geçirdinde böyle oldun demez mi?Kulaklarımda işitme sorunu olduğundan son zamanlarda,istediğim gibi cevap veremedim.Asıl cevabım şu olacaktı evet dr. ,romatizma olunca kol kemiklerim buharlaşmış,bulunamamış,evreka evreka diye Siraküze sokaklarında koşacak bir Arşimet te yoktu.
İşte böyle manyaklarla uğraşmaktan mütevellid bu ülkeyi sevmiyorum.Yurtdışındaki benim gibi talidomid kurbanı kişilerede çok imreniyorum.Devletten maaş almak için çok uğraşıyorlar,eylemler düzenliyorlar.2012'de büyük talidomidin kurbanlarını ve kendini hatırlatmak adına büyük proje var.)))