Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Senin benim hakkımı çalan engelli(ler)

Ben herzaman heryerde Benım senın yani kim haksızlıkla hakkımı çalıyorsa.Gercekten Ahirette hakkım haramdır. onlara

boş bir tartışma neyi paylaşamıyorsunuz.. zaten cümleten b.... yemişiz :(( kimi kulağından kimi ayağından kimi gözünden kimi bilmem neresinden. boşverin şurda derdimizi paylaşacagımıza ....

Burada Tuanaya katılmamak mümkün değil
Arkadaşım elbet tepki alacaksın birilerinin zülfiyarine dokunuyorsunuz.
Onlarda hemen sivriliyorlar görüldüğü gibi.
Canlar
Durum Şöyleki ;
1 Bir zamanlar Araçlarda motor sınırı yoktu bu sömürlüdü (sömürülen devlet babamız)
Hiç bir engelli sözüm ona vakfı dernegi sivil toplummu vs vs vs her ne ad altında ise yahu bunlar böyle yapıyorlar engelliler üzerinden araç getiriyor zengei inş adamları biniyorlar demedi.Sonuç ortada......
2 2022 maaşı bir çok engelliye bağlandı işe giren engelliler başkalarına engel olmak için galiba bu maaşı almaya devam etti (babamız olan devlet sömürüldü) şimdi bu maaşı alkmak için 40 dereden 80 su getirtiliyor. Sivil toplum örgütleri zamanında demediler ki
bunların tedbiri alınsın. ( bu arada devlet gene babalığını yaptı bunları bir coğu affedildi)
3 Engelli raporları ki bu konu çok ama çok suistimal ötesi (maalesefki özellikle doğı ve güney doğudaki hastanelerde oluyormuş bizzat özürlüler daitesinde böyle deniyor)
Adamını bulan ağam paşa diyen hiç bir haltı olmadığı halde rapor alanlar oldu sonu meydanda. En bariz örneğini kendi iş yerimde yaşıyorum. buraya benimle beraber engelli olarak gelen ama size yemin olsun nerede ise hiç bir seyi olman bir sürü insan var. Raporlarını bakıyorum Van devlet ağrı devlet vs vs.
Asla oradaki canlara bir eleştiri değil ama gerçekler böyle.
Şimdi siz kendinizi 70 milyonu idare eden yetkililerin yerine koyun ve düşünün bakalım.
siz ne yapardınız.
Ardaşalar bakın burada bile öyle şeyler varki yani yazıları tarafsız okursanı bazılarında adedat bir hak arama mücedelesi değilde hakkım olmadan nasıl koparırımın peşin olanların yazıları bariz ne olur samimi olalım.
Adam demiş ki Ya arkadaşlar hani işe gitmeden ssk li olup maaş alanlar var ya
bende olmak istioyrum. /büyük firmalar engelli kadrolarını kapatmak için maalesef yapıyorlar( adam bun arıyor.
gayrisi sizin kardeşlerim.........
diyeceğim yok.

tövbe tövbe senin bilmem neyin bilmem neyine denk ahkam kesiyorsun!!!!! gel bir gün bizim çektiklerimizi çek bakalım akp sırf engelli oranı düşsün diye oranları geri çekti olan gene biz engellilere oldu avrupa birliği ne derse yapıyor tuvalete gitmeyin deseler 6 ay tuvalete gitmez bu akp

arkadaşlar ben daha önce aynı hastaneden % 40 almışken, bugün aldığım oran % 20 ve aradan 10 yıl geçmesine rağmen !!! zulmün ve haksızlığın doruk noktası

Bemın görüşlerime saygı gosteren arkadaslara tesekkur ederim.benım Fikirlerime katılmayanlar elbette olabılır amac burada birilerinin yarasına degmek değil bilakis haklarımızı bılıp gercekten ihtiyac sahıbıysek muhtaç isek yardım alalım.

Bizim millet çok enteresan ;
3/5 kişi olunca selam kelam eder,
5/10 kişi olunca muhabbete başlar,
10/15 kişi olunca kavgaya başlar :)

Üst Alt