valla aile hekimi buyuk ihtimal ekrandan görür hastalığınla ilgili tedavi olsun ilaç olsun kullandıysan kıllanır seni gerekli bölümüne sevk eder . yönetmeliği bi okumanı tavsiye ederim hastalığınla alakalı yönetmelikte yazana göre doktoruna baskı yapabilirsin ancak aile hekimi sana vermez zannetmiyorum. olduda verdi buyuk bi kazaya karıştın mahkemelerde gezersin hastalığını gizlediğin için . raporunda hastalığın yazmalı ve sürücü olur yazmalı o vakit kötü bi olay yaşadığında bir sıkıntın olmaz diye düşünüyorum.
kendi kendini nasıl ele verdin peki onu anlayamadım
1) Psikotik bozukluk, akut alevlenme dönemlerinde kişinin sürücü belgesi geri alınır. Patolojinin düzelmesi ya da tedaviye yanıtın oluşması için geçecek en az 3 aylık süre sonunda yeniden muayene şartı aranır. Bu sürenin sonunda durumu sürücü olmaya uygunsa 6 ayda bir kontrol şartıyla sürücü belgesi geri verilebilir. Ancak şizofreninin tedavi yanıtı düşüklüğü ve kronikleşme eğilimi göstermesi ya da kullanılan ilaçların giderilemeyen yan etkilerinin varlığı gibi durumlarda sürücü belgesinin kalıcı olarak alınması kararı da verilebilir.
kendi kendini nasıl ele verdin peki onu anlayamadım
1) Psikotik bozukluk, akut alevlenme dönemlerinde kişinin sürücü belgesi geri alınır. Patolojinin düzelmesi ya da tedaviye yanıtın oluşması için geçecek en az 3 aylık süre sonunda yeniden muayene şartı aranır. Bu sürenin sonunda durumu sürücü olmaya uygunsa 6 ayda bir kontrol şartıyla sürücü belgesi geri verilebilir. Ancak şizofreninin tedavi yanıtı düşüklüğü ve kronikleşme eğilimi göstermesi ya da kullanılan ilaçların giderilemeyen yan etkilerinin varlığı gibi durumlarda sürücü belgesinin kalıcı olarak alınması kararı da verilebilir.