@EMIRCAN10,
Öyle ama ben evlilik düşünüyorum artık ama henüz o kafada bırını bulamadım bakalım hayırlısı
Öyle ama ben evlilik düşünüyorum artık ama henüz o kafada bırını bulamadım bakalım hayırlısı
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Erken karar verdiğini düşünüyorum net bir şekilde. Neden dersen? 45 yaşındayım Serebral Palsiliyim evet birçok kız arkadaşım oldu ve evet şu konuda çok haklısın zor bir engel mi oldukca zor bir engel fakat kız arkadaş yada evlilikle ilgili oldukca olumsuz kanılara vardıracak bir konu değil bu. Hatta konunun kadınlarla ilişkide neredeyse hiç ilgisi yok desem abartmış olman. Bunu yazmaya hakkım var çünkü dediğim gibi 45 yıldır serebral Palsi ile yaşıyorum. Yaşın kaç bilmiyorum fakat belli zamanlar bu ve buna benzer umutsuzluklara kapılman çok doğal , süreçi iyi yönettiğinde ve yasamı biraz daha deneyimlediğinde düşünce süreçlerinde değişiklikler olacağına eminim. Yazdıklarım serebral palsiyle yada diğer engel gruplarıyla hatta hatta engelli olup olmamaylada ilgisi yok. Kadın erkek ilişkilerinin başlamasının sürdürülmesinin yada sonlanmasının içinde o kadar farklı etkenler var ki Serebral Palsi inan bana bunlardan sadece bir tanesi ve belli bir noktadan sonrada önemi görünmeyen bir ayrıntı halini alıyor.@engellibilgi,
Hangi hastalık dostum serabral palsi li olarak çok zor çok ben umudu kestim