Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Serebral palsi olup kız arkadaşı olan var mı?

Abla size şimdi kitabın ortasından konuşuyorum eğer sağlam bir kadın karşıdındaki cp erkek çok zengin mevki makam sahibi değilse bakmaz hele iyi bir kariyeri varsa hiç bakmaz cp erkeğin şansı ancak kendinden daha düşũk bir kadını ikna edebilir oda parasının gücü ile

@engellibilgi,

Öncelikle yazdıklarına katılıyorum lakin yazdıkların ortadoğu için gecerli. Kadınların fıtratında söylediğin tarzda gerçeklik yoktur. Bu durum yani doktor olan bir kadının hastabakıcı bir erkekle evlenmemesi tamamen kültürel bir konudur. bildiğim kadarıyla bizde , ortadoğuda ve hindistanda kast sistemine bağlı olarak var. yoksa ingiliz kraliyet ailesinden bir adam sekreteriyle gayet doğal süreçlerden gecerek evlenebiliyor yada ilişki yasayabiliyor.

@EMIRCAN10, hayır genellemek doğru değil,her kadın paraya bakmaz.kadinin aynı erkek gibi değer yargıları vardır.deger yargısı para olan kadın sadece parayı sever,aynı şekilde erkek için de geçerlidir bu...erkeğin paraya değer verdiği daha fazladır hatta..Engelli bireyi sevmesi onun değer yargisiyla ilgilidir.

@EMIRCAN10, biraz kırıldım kurduğun cümleden açıkçası... Sana net şunu söyleyeyim o zaman; ben 3 kere evlendim evlendigim 2 kişi beni hicbirzaman sevmemiş sadece benim paramı sevmiş.Bosandigim zaman suratima söylediler,seni zenginsin diye seviyormuş gibi yaptım dediler.diyecegim,benim değer yargim hiçbir zaman para güç kariyer olmadı,sadece sevmek-sevilmek istedim..

@çılgın bipolar,

Para her kapıyı açıyor gerçek sevgiyi bulmak oldukça zor bu hayatta kızlar menfaatçi olmuş dostum seni kırdıysam özür dilerim

@spastik, bunun ortadoğu ya da bir coğrafyayla ilgisi yok. Bu Yaradılıştan kaynaklı, Erkekler kendilerinden stütü ya da para olarak düşük kişilerle rahatlıkla evlenebilir. Ama kadınlar ASLA

@EMIRCAN10, bu yaşadıklarımı neden burdan paylaştım biliyor musun? Depresyon dönemindeyim sürekli travmalarimi düşünüyorum.yiyip bitiriyorum kendimi..sende kadınlar cart curt deyince sinirlendim...genellemeyelim insan olarak bakalım.saygilar

@engellibilgi,

Ben de diyorum ki kadınların böyle bir dogası yok Eğer olsaydı bahsettiğin tarzda bir doga dünyadaki tüm coğrafyalar için geçerli olmalıydı ama kuzey Avrupa'ya ve Orta Avrupa'ya baktığında kadınların söylediği tarzda tercihleri olmadığını net bir şekilde görebiliyoruz.

@EMIRCAN10, ablacim soylediklerinde doğruluk payı var bununla birlikte elbette ki bunun istisnaları da var

@spastik, 😁😁😁
Aaa ne güzel gercekten

olmayacak ben biliyorum burdaki insanlar yok arkadaşımın cp liydi evlendi yok 4-5 tane kız arkadaşım oldu istisnalar kahideyi bozmaz onlar bir elin parmağını geçmez ben umudumu kaybettim

@spastik,

Değil olmayacakta bazıları hayata 10~0 ilerde başlıyor fiziksel özellik anlamında onlar gözlerini sapa sağlam açarken sen 4-5 yaşında ameliyat yatağında açıyosun ömrünün sonuna kadarda bunun la yaşıyorsun öbürleri istediği tempoda yürürken koşarken sen takılıp düşüyorsun veya aksıyosun veya yavaş yürüyorsun bu hastalığın piskolojik yanları yüzünden içine kapanık oluyorsun kendine güvenin yok arkadaşlık tek tūk insanlar yürüyūşümle veya diğer problemlerinle dalga geçerlermi korkusu var ki geçiyolar arkadaşlar üzgünüm benim gibi diğer cp li bireylerin de bu korkularla ve bunlarla uğraşmaktan hayat kalitesi düşüyor kız arkadaşım olsa dertlerimi dinlemeyecek beni anlamayacak anlayamayacak ne mücadeleler vetdiğimizi cp bireyler olarak bilmeyecek veya õnemsemiyecek evet istisnalar olabilir ancak %5 l bile olmayan bu oranı dikkate alamayız eskiden kızlar bayanlar daha anlayışlıydı ancak o anlayış kayboldu

@Nam-ı Diğer Musty,

umrunda ki buraya yorum yazıp paylaşma ihtiyacı hissediyorsun. ne düşündüğünü ifade edip diğerlerinin nasıl bir yaşam formu içinde oldukları seni ilgilendiriyor

@EMIRCAN10,

Önyargılı davranıyorsun gibime geliyor yasamadan yasanacaklar hakkında kalıp yargılar içindesin yazdıkların yasanmadan bilinebilecek şeyler değil. Hayatta seni anlayan insanlar olduğu gibi seni anlamayacak yada umursamayacak insanlarda olacak. Her kişiden yada daha özele girersek her kadından benzer anlayışı beklemen hayal kırıklığına uğratacalktır büyük bir olasılıkla seni. Çünkü herkesin gelmiş ve görmüş olduğu kültür farklı eğitimi farklı aile ortamı farklı anlayışları farklı böyle olmasıda yasamın genel doğası. Herkesin aynı olduğu bir dünya öyle zannediyorum ki oldukca sıkıcı olurdu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt