Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Serebral Palside sinir hücrelerinin yeniden oluşumu için Cerebrolysin kullanan var mı

dr.rahatbek
teşekkür ederim hocam. Eğer etki düzeyi yada belirtileri söz konusu değilse hiç macera aramaya gerek yok. zaten zor zahmet idare ediyoruz.

Alternatif tıp alanında G Terapi (Neuro G) tıbbi yöntemi Serebral Palsi hastaları için yeni bir umut sunuyor.

Doktor Oswal’ın yeni bir umut olan G Terapi (Neuro G) tıbbi yöntemi, 50’den fazla ülkede 10.000’den fazla vakada gelişme göstermiştir. Vakaların %70’inde anlama, hareket etme, konuşma, davranış benzeri durumlarda iyileşme gözlenmiştir.

Günümüzde beynin yüksek kortikal fonksiyonlarını ve motor fonksiyonları iyileştirebilecek bir ilaç tedavisi bulunamamıştır. Ancak Farmakope onaylı bitkisel homeopatik ilaçların ve biyokimyasal tuzların bir kombinasyonu olan G Terapi (Neuro G) ilacı hastalar üzerinde önemli gelişmeler sağlamıştır.

Ayrıntılı bilgi için göz atabilirsiniz: Serebral Palsi - Serebral Palsi Tedavisi | Dr. Gunvant Oswal

Merhabalar;

cerebrolysin 5 mg iğneyi sağ tarafı felçli annem için doktorumuz yazdı, inşallah kullanmaya başlayacağız ancak size birşey danışmak istiyorum. Bu iğneyi eczaneye sorduğum zaman 12 kutusuna 3.000 TL dediler, türk eczacılar birliğini aradığım zamanda 1.100 TL yani 210 Euro gibi bir rakam söylendi. Eczacıya bunu söylediğim zaman Türk Eczacılar Birliğindekiler hindistan malı orjinal olanlar bizdekiler dedi. Sizce ne yapmalıyım ? Çok kararsız kaldım yardımınızı rica ediyorum.

mehmetcanyılmaz

kardeş bende babam için cortexin flakon getirttim Ukrayna dan ama alerji yaptı. Cerebrolysin başlayacağını ben yurtdışı ilaç getirme diye bir birimi aradım 5 ml kutusu 18 dediler. Sana kim demisse fazla demiş kardeş. Cortexin flakon isteyen olursa eğer 4 kutu 40 adet var elimde verebilirim. salihserap21@gmail.com

ben 33 yıl önce 12 yaşımdayken düşme sonucu beyin kanaması geçirdim ve buna bağlı olarak 33 yıldır diz üstü sürünerek dolaşabiliyorum, bende hemiparezi grubundayım yani sağ üst sağ alt felç oldu, acaba bu iğnenin banada faydası olabilirmi..
cevaplarsanız sevinirim

Üst Alt