Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sesler duyuyorum ve hastaneye yatmaktan korkuyorum!?

trablons

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
bir video izledim hastanedeki odadaki adam kalkıp diğer yatanın gözlerini oyuyordu.Bende fobi oldu öyle biri denk gelir mi hastaneye yatarsam diye

@trablons, böyle bir olay yaşandı ne yazık ki. özel hastanede de yatsan kapılar içten kitlenmeyeceği için her yerde aynı risk var

@sokr@t, öyle deme, bakırköyde yayarken horluyorum diye biri beni uyandırmak istedi, uyku sersemiydim direk boynuna saldırıp boğmaya kalkmıştım. Ertesi gün çocuk taburcu olup gitmişti.

horluyorum da neapcam bilmiyorum . haydar paşa numune de yatmayı düşünüyorum

@sokr@t, sıkıntı adamda, yatan insan uyandırılır mı? psikoz gibi birşey sandım o yüzden saldırdım

@trablons, çam sakura tek kişilik odalar ama kapalıymış dayanırım diyosan oraya git

@sucre_, uyandırma falan neyse gözlerinin oyulmasından bahsediyor aynı şey mi ?

@sokr@t, yatmadan önce o haberi okumuştum bana saldırcak sandım. Tartaklama esnasında karşılık verse fena olurdu

@trablons,

Bunun olma ihtimali, sokakta yürürken arabanın sana çarpma ihtimalinden, veya biri tarafından gasp edilme ihtimalinden, veya başına saksı düşme ihtimaliinden çok daha az. Hayatın kendisi zaten saçma sapan risklerle dolu, bunlardan korktuğumuz için yapmamız gerekenleri yapmazsak, vay halimize

Merhabalar özel hastanede yatma imkanınız varsa oralarda yatmanızı öneririm

Korkmayın başınıza gelmiş zaten gelecektir.

Seni korkutmak için yazmadım. Nerden buluyorsunuz böyle korkuları bilmiyorumki.

olan olacaksa zaten hastanede değil, her yerde olabilir o yüzden korkmana gerek yok boşver gitsin

Üst Alt