Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sevdiğim kız anne olduğu için ben kendi annemi sorguluyorum..?

volkano39

Üye
Konular
166
Reaksiyonlar
10
ben bir kızı seviyordum evlendi ayriyeten bir de kızı olmuş maaşallah pek de güzel bir yavrucak. şimdi o anne oldu ya benim annemi de ben çok seviyorum ama sanki annemin anneliği hasar görmüş gibi geliyor bana.ne yapmam lazım

Merhabalar..

Ben de ne anlatmaya çalıştığını anlamadım.
Daha ayrıntılı yazarsan daha güzel cevap alabilirsin.
NE konuda ne yapmak istiyorsun?
Annen niye hasar görmüş olsun? Kız gitmiş evlenmiş ve çocuğu olmuş.
Burada seninle değil de başkasıyla evlendiği için üzülmüş olma ihtimalin var ama söylediğin buna çıkmıyor

Anlayan varmı acaba ?
Annenizin anneleği niye ve nasıl hasar görüyor ?

Bende anlamadım hiç bişi bu işten
acaba arkadaşın anlatmak isteyipte anlatamadığı...
evliliklerine izin vermeyen annesi yüzünden mi anneye kızgın acaba?
sonuçta evlenen evlenmiş çocuğu olmuş allah bağışlasın..
bitmiş geçmiş geçmiş olsun

Hey allahım bu neyin kafası

Arkadaş başlığında açıklamanda bir tuhaf inan en az üç defa okudum ama net bir şekil veremedim.Ne anlatmaya çalıştığını tam olarak anlatabilirsen aklımızın yettiği kadar yazarız birşeyler.

Olabilir, zamanında izin vermedi şimdi pişman falan sanırım.

Olan olmuş malasef, olmuşla ölmüşle çare yok....

Sevdiğin kızın sana abi dediğini söyleseydin, bundan daha iyi anlaşılır olurdu :)

O bayanın hala sizi sevdiğini mi düşünüyorsunuz yoksa? Sanki o bayanın anneliğini sorguluyormuşsunuz gibi geldi bana..
Bence uzaklaşın hatta hiç düşünmeyin...Geçmişde kalmış bi olay deyip geçin..

senin işin psikologlarla işbu sitedekilerin ilacı olsa başına sürerdi zaten...

Senin acilen ruh doktoruna görünmem lazım.sana burda birşey söylemek doğru degil yorum yapmakta istemem ama..etrafına şöyle bir bak.10 soru sor kendine ve doğru hastaneye senin sonun iyi degil arkadaşım.dağ dağa sevdalanmış dağa kar yağmış...

bence sevdiğin kızdan haber almayı bırak onu unutmaya bak kız evlenmiş çocuğu olmuş. sende kendi hayatına bak.

Valla derdini biz anlamadık siz nasıl anladınız da çözdünüz anlamadım :D

hayat devam ediyor geriye bakmaktan ileriye bakmayafırsat bulamamışsınız kısmetinizde yokmuş.başkasıyla evlenip çocuğu bile olmuş.onu takip etmek size zarar verecektir ve vermeye başlamış zaen annenizi biricik annenizi eleştirmeye geçmişsiniz.başka bir kişi karşınıza çıkacaktır.dua edin ve bekleyin derim üzücü bir durum :(

işin özü insan sevdiğinin değerini kıymetını elindeyken bılecek, elindeyken senınleyken deger vereceksin seveceksin emek vereceksin,ama cogu insan gidince anlıyor cok sevdğini onsuz aslında nefes alamadıgını nefesının daraldıgını ve en son durakda işte burası oluyor, engelli......... sen saglıgından oluyorsun,bitiyor günden gune erıyorsun ama o cokdan gitmiş oluyor ve geriye dönmesi imkansz olan bir yolculuga, evlendiyse beklemıceksın evlenmemiş gibi.. nasılsa arar en fazla ıkı gün 3,cu kesın arar, dur ben bi mesaj atıyım,bunlar olmuyor yani,evlendiyse dua edeceksin eger adam gibi sevıyorsan,mutlu olsun dıye, senın sonucda burası oluyor işte son durak hastane malesef ve hastalık,,,

Karsinizda psikolojide 500 soru cozen biri yani ben, arkadasin anlatmak istedigi sevdigi kiz anne olunca yavrusuna gosterdigi ilgi alaka o kadar tavan yapmiski, kendi annesinin kendine besledigi duygular hafif kalmis.:cool:

Siz sorunu tam anladınız mı ki diğer çözüm yazıyosunuz :)

Hayırdır bir sıkıntı mı var ki?

Ben ciddi sordum gerçekten sorunu tam anladınızmı ki , çözüm önerileri sunuyorsunuz ?

Ben çözüm sunmadım anlamadığımı belirttim ve ne olduğunu anlamaya çalışaraktan sorular yönelttim ama cevap verilmedi henüz
Konuyu açtı kaçtı galiba:eek:

Diğer arkadaşlar da sorunun eğer böyleyse şunları tavsiye ederim gibi cevap vermişler.
'Bunun kesin çözümü budur' diyen olmamış ki..
Sıkıntı da yok sorunuz ters geldi 'ne anlıyorsunuz da ne cevap veriyorsunuz' gibi bir şey olmuş.
Ben de buna istinaden cevapladım.

Uslüp biraz ağır olmuş olabilir, sanırım sonuna gülücük koysaydım belki bu kadar yanlış anlaşılmamış olucaktı :)

Zaten yadırgadıgım taraf kimse anlamamış ama herkes çözüm sunmuş :))

Allah dermansız dert vermesin....

Konu Sahibi de lütfedip bi cevap verse :)

Adam sevdiği kız gittiği için annesini suçluyor (engelinden dolayı) ama anam diyor

Birtan07 bian roman sonrası yorumları okuyorum gibi oldu :)
Burada yazar bundan esinlenerek bunu söylemek istemiş karakterler vs.vs.

Bu mesele hem psikolojik hem cinsolojik anlıyacanız tam Haydar Dümenolojik.

Üst Alt