Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sevdiğim kız şeker hastası olduğumu öğrenince terketti!

Kardeşim, ikinizin hakkında da hayırlısı olsun. Sevgi güzeldir ama şu an madem ki ayrısınız ve bir araya gelme durumunuz yok, o halde sen de kendine zaman tanı... Unutamazsın ama zamanla acın hafifler. Hayat senin hayatın, giden zamanların telafisi yok, sonu olumsuzken ağlayıp sızlanmak da yersiz maalesef... Kendini toparlayıp hayatına yeni bir yön çizmeni dilerim. Saygılar...

zaten baya bi zaman geçti üstünden ablacım 3 sene önceydi tsk ederim ilgin alakan için :)

Rica ederim :) 3 yıl da uzun zaman...... Sen kendine bir yol çiz karşına elbet bir gün biri çıkacaktır.

kardeşim hepsi aynı...

bende 1 sene önce trafik kazası gerçirdim sol ayağım kesildi 3.5 senelik çıktığımla ayrıldık mukadderat yapçak bişey yok

Bir çok sebepten ayrılanları duydum ama, şeker hastalığından ayrılanıda ilk defa görüyorum ve duyuyorum, ilginç gerçekten.
Bence onun ayrılmaya meyili vardı, senin hastalıgını bahane etti.
Yoksa bu zamanda şeker hastası olmayan varmı :)
Geçmiş olsun kardeşim, merak etme unutursun zamanla, insalar ne acıları unutmuyo ki.

Sevgili Nasibegül ,başına gelenleri okuyunca üzüldüm ,sana ayıp etmişler,ama sonuçta hayat devam ediyor ne güzel demiş şair ..KİMDİ GİDEN ,KİMDİ KALAN,GİDEN Mİ SUÇLUDUR HER ZAMAN,ASLINDA GİDEN DEĞİL KALANDIR TERKEDEN,GİDEN DE BU YÜZDEN GİTMİŞTİR ZATEN...ışık ve sevgiyle:rolleyes:

Zamanı bilinmez belki ama , mutlaka karşınıza size aynı duyguları hissettirecek yanında olmaktan mutluluk duyacağınız biri mutlaka olacaktır ...Henüz çok yeni olduğu için kıyaslama yapacak kadar zamanınız olmamış olabilir . Sadece alışkanlıklar sizi bu denli karamsar ve mutsuz ediyor tarafsız bakın ve saplantılı yaşamayın aşklarınızı ... Gerçi ben sevgi den yanayım dır her zaman ama , sizin için sorunsuz mutlu ve uzun süreçli gönlünüze yakışacak ruhunuza talip olan bir aşk diliyorum :)

Eski kız arkadaşın dürüst bir şekilde kendini ifade etmiş belli ki bu sorumluluğu kaldıramamış onu suçlamaman çok yerinde olmuş..O da gercekten seviyodu sevmiyodu bilinmez kendimizce yorum yapmış oluruz sadece o kişinin de neler yaşadığını bilmeden.. Ama neden yeni bi insan tanımaktan korkuyosun ki sonuçta herkes aynı değil ve belki bir başkası senin bu hastalığını kabullenir:)ki çözümü hiç olmayan bir hastalıkta değil.. Kaygıların özgüven kaybına neden dönüşsün biraz böyle düşün:)
Bol şans..

Üst Alt