Birini cok sevdiginizi düsünün her aksam her sabah onla uyuyup uyandinizi birden o kişiden ailesi ayirio birlikte olmanizi istemiyo napardiniz?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Onun elinde degil o birakmaz ama benim ona suan ulasma sansim yok ulasamiyorum annesi benim yanimda ama artik yazamicam ya cidden ayrilirsak biz birbirimizi cok seviyoduk
Özel msj bulmadim sen yazaana bana öyle dha kolay olur anlatirim
Vaz gecmeye gecmem ama ulasma sansim yok ya baska birsey derlerse sonucta dediklerimi de diyemicek arrik annesi unuttum sanarsa öyle olmasa bile ailesiyle nasil arasina girerim cok birsey istememistim beklerdim beklicekdm ama suan yolun sonundayim elimden birsey gelmiyo sadece özledim
Haklısın vallahi ☺seni ozleseydi hasta bile olsa nasilsa sana ulasirdi. essek kadar adam cocuk degilki. oyle zavalliya deger verdigin icin kendini suclarsin sonra.
Ahmet o beni ailemden cok seviyodu onda gördügüm sevgiyi kimswde görmedim ben agladimda direk aglardi canim yandinda kendi canini yakardi yazmadan duramazdi sabaha kadar konusurduk okul olmadigi zaman hayal kurardik hergün
Cünkü olsylarin benim yüzümden oldugunu düsünüyo
Korktugum sey ciktiginda bile ulasamassam ona tamamen iletisim kontakt kesilirse ? Ya cidden ayirirlarsa ona msj bile iletemicem artik
Sabretmesine edeeim ama ya gelmesse ya orda zarar verirlerse ona o ben ona yazmiyinca cok kötü olurdu moreli düserdi bu cidden oluyodu korkuyodu giderim birakirim onu diye annesine diodm bunlari de smdi oda olmicak annesi de iletemicek babasindan sebeb ne yapacagimi bilmiyorum