Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sevdiğiniz kişiden ailesi ayırsaydı ne yapardınız?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
Birini cok sevdiginizi düsünün her aksam her sabah onla uyuyup uyandinizi birden o kişiden ailesi ayirio birlikte olmanizi istemiyo napardiniz?

iş bitmiş Artık😂 aileler herhalde razı olur.
Hangi ailenin razı olmaması inanılmaz.

Selin ne oldu ki çıktı mı hastaneden durum nedir? hem neden ayırmak istiyorlar yoksa kuruntu mu yapıyorsun? emin misin yani.

(sen sevgilisi zorla hastaneye yatırılan değil miydin?)

Anladım.
Olan bayana olur. Erkek tarafına hiçbir şey olmaz

profile gelip özel mesaj ilete tıklıyorsunuz pencereden mesajınızı yazıp iletiyorsunuz

Ahmet sen de çaktırmadan konuya yazamıyorsun değil mi☺

salla gitsin. kiymetli ogullarini kendilerine saklasinlar de dik kafani don arkani onune bak.
hickimse icin gururunu ayaklar altina aldirma.
senden baska sen yok. bi hayirsiz ugruna neden kendine iskence etcekmissin. elini sallasan ellisi......

Onun elinde degil o birakmaz ama benim ona suan ulasma sansim yok ulasamiyorum annesi benim yanimda ama artik yazamicam ya cidden ayrilirsak biz birbirimizi cok seviyoduk

geldi de bence ...

bence iş işten geçmiş değil. şansın var bence oğlan razıysa şehrin %80 i fethedilmiştir bana göre.hemen kötü düşünme , sen oğlanla gene görüş fırsat buldukça ayrıca seni neden istemiyormuş babası? problem nedir anlamadım ,mesajını profilimdeki "özel mesaj yaz"bölümünden atarsan daha sağlıklı olur.

Onun elinde degil o birakmaz ama benim ona suan ulasma sansim yok ulasamiyorum annesi benim yanimda ama artik yazamicam ya cidden ayrilirsak biz birbirimizi cok seviyoduk

babası niye istemiyormuş ki? annede senin tarafındaymış anlaadığım kadarıyla , shukufe de haklıdır ama ...şimdi sevince başka güzel hiç ilişkim olmadı ama bunu biliyorum ve seni anlıyorum. çok kitap okudum ayrıca :) nasıl olduğunu da biliyorum bence hemen vazgeçme

Özel msj bulmadim sen yazaana bana öyle dha kolay olur anlatirim

profilde sol tarafta

Vaz gecmeye gecmem ama ulasma sansim yok ya baska birsey derlerse sonucta dediklerimi de diyemicek arrik annesi unuttum sanarsa öyle olmasa bile ailesiyle nasil arasina girerim cok birsey istememistim beklerdim beklicekdm ama suan yolun sonundayim elimden birsey gelmiyo sadece özledim

Vaz gecmeye gecmem ama ulasma sansim yok ya baska birsey derlerse sonucta dediklerimi de diyemicek arrik annesi unuttum sanarsa öyle olmasa bile ailesiyle nasil arasina girerim cok birsey istememistim beklerdim beklicekdm ama suan yolun sonundayim elimden birsey gelmiyo sadece özledim

hemen kötü düşünme ,eğer seviyorsan bence ....bir yol bulunur (çünkü oğlanda seviyor öyle demiştin). biraz da panik var sende dur bakalım biraz sabırlı ol.

ayrıca belirteyim hemen öyle yap demiyorum ama çok daha iyisini de bulabilirsin ... ama seviyorsan tabi vazgeçme derim

onu başka biriyle evlendirirler diyemi korkuyorsun ne olcak ki anlamıyorum birazcık sabret bakalım ne olcak hemen ne bu telaşe.

seni ozleseydi hasta bile olsa nasilsa sana ulasirdi. essek kadar adam cocuk degilki. oyle zavalliya deger verdigin icin kendini suclarsin sonra.

Ya yok dha 19-20 ne evlenmesi dha iyisini bulmak istemiyorum onla kurdugum hayalleri baskasiyla yasamayi hic istemiyorum beni kimse okadar cok sevmemisti bende kimseyi okadar sevmedim yeri geldi ailem oldu korktugumda ona yazardim agladimda ona yazardim güldüren oydu herseyim olmustu7/24 yazisirdik yatmadan kamerali görüntü yapardik 2 saat yazismadan duramazdik smdi 2 ay oldu ya orda degisirse ya degistirirlerse ya da ya orda ona zarar gelirse uyku bile uyuyamiyorum dogeu dürüst

ama hastaneden henüz çıkıp çıkmadığını bilmiyoruz ki , bu olay varya tam bi kapalı kutu. bitek bildiğim selinin onu çok istediği. şimdi ama oğlanda sevmemişse shukufe kesin haklı derdim ama öyle demişti sanki selin.

Dogru konus zavalli fln degil ulasabilseydi ztn ulasirdi

Hastaneden cikmadi dha

Ahmet o beni ailemden cok seviyodu onda gördügüm sevgiyi kimswde görmedim ben agladimda direk aglardi canim yandinda kendi canini yakardi yazmadan duramazdi sabaha kadar konusurduk okul olmadigi zaman hayal kurardik hergün

Bana nasil ulassin? Yaninda birsey yok resim bile almamislar numara hafi numarayi bilir diyelim yurt disi nasil arasin

Bana nasil ulassin? Yaninda birsey yok resim bile almamislar numara hafi numarayi bilir diyelim yurt disi nasil arasin

hımm...hastanedeymişş.. tamam normal normal. şimdi hiç fikrinden haberdar olmadığımız oğlan ne düşünüyor. ama seviyormuş. aklımda iki soru var (birini söylemşştimm)

1) onu senden ayırmayı niye neden düşünüyorlar/mış diyorum çünkü bence öyle bişey yok sen çok üstüne düştüğün için öyle olmuştur biraz sabret

2) korktuğun şey nedir?

biraz sabret çocuğu kimse yemez merak etme o sana kalır eninde sonunda seni seviyorsa.

Cünkü olsylarin benim yüzümden oldugunu düsünüyo

Korktugum sey ciktiginda bile ulasamassam ona tamamen iletisim kontakt kesilirse ? Ya cidden ayirirlarsa ona msj bile iletemicem artik

Ahmet o beni ailemden cok seviyodu onda gördügüm sevgiyi kimswde görmedim ben agladimda direk aglardi canim yandinda kendi canini yakardi yazmadan duramazdi sabaha kadar konusurduk okul olmadigi zaman hayal kurardik hergün

tamam işte olay tamamdır. çocuk hastanede olduğu için sana ulaşamıyor şu an. biraz sabret selin birazcık toplasan 6 ay etmez. bu kadar zayıf olma şimdi ya onun yerinde sen olsaydın birde zorla tutsalardı ne yapacaktın...

tutki o senin yanında. ya ölmüş olsaydı?? yani sabret..dur bakalım dünya bigünde kurulmamış.

Cünkü olsylarin benim yüzümden oldugunu düsünüyo

Korktugum sey ciktiginda bile ulasamassam ona tamamen iletisim kontakt kesilirse ? Ya cidden ayirirlarsa ona msj bile iletemicem artik

hayır ! çocuk seni seviyorsa o çıktığında direk sana gelecektir. sen şimdi yurtdışında olduğun için haliyle ailede babası istemiyormuş. ondan iletişim kopuk. sabret ,ama bildiğim bişi var çocuk seni seviyorsa o GARANTİ sana gelecektir.

Sabretmesine edeeim ama ya gelmesse ya orda zarar verirlerse ona o ben ona yazmiyinca cok kötü olurdu moreli düserdi bu cidden oluyodu korkuyodu giderim birakirim onu diye annesine diodm bunlari de smdi oda olmicak annesi de iletemicek babasindan sebeb ne yapacagimi bilmiyorum

Gelir gelemsine ama ulasma sansi olmassa elinden erseyi alirlarsa o napsin ben napim ailesiyle arasina girecek degilim ya benim yüzümden ailesiyle kopmasini istemem soeun ztn benim ona birsey iletemiyo olmam annesiyle iletiodm smdi oda olmicak ya unuttugumu düsünürse ya ona zarar gelirse orda haberler gördün cinayet fln diolar korkuyorum ya ona zarar verirlerse

Sabretmesine edeeim ama ya gelmesse ya orda zarar verirlerse ona o ben ona yazmiyinca cok kötü olurdu moreli düserdi bu cidden oluyodu korkuyodu giderim birakirim onu diye annesine diodm bunlari de smdi oda olmicak annesi de iletemicek babasindan sebeb ne yapacagimi bilmiyorum

hayir çocuk gibi düşünüyorsun. artık çocuk değilsin. bu bir. ikincisi orası RESMİ hastane kimse zarar veremez yani sanmıyorum (o bişi yapmadıysa / yapmazsa) yaaa...biliyormusun seni anlıyorum...hep onu istiyorsun zor geliyor haliyle. sabretmekten başka çare yok ne yazık ki.

Ya cidden haberlere bakiyorum nebilim ben su cinayet sok cinayet o bu su bide körü yorumlar oluyo korkuyorum haliyle

Sorun dedigim gbi ulasma sansi tamamen ortadan kalkti

Üst Alt