Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sevdiğiniz kişiden ailesi ayırsaydı ne yapardınız?

Selin0182919

hayır birşey olmaz,saçmalama ayrıca msn var binbir türlü iletişim yolu var. emin olduğum bişi var hem okuduklarımdan biliyorum hemde bi parça yaşadıklarımdan ..oğlan seni seviyorsa sana gelmelidir. (yani çıktıktan sonra diyorum) yani seninle mutlaka iletşime geçecektir.

hattta benim şahsi kanaatim şudur ki sen ...tam alışınca o seni arayacak ...bi tahmin genelde böyle oluyor.

Ikna etmeye caliscakti annesi babasini ama bilmiyorum ikna olmaz ben bilmiyorum onu cok seviyorum cok özledim ben nasil uyucam smdi

Zarar gelmesinde mutlu olsn ben olmasamda olur

Selin0182919

sen haberlere takılma. bende okudum o yorumları ama kendim gördüm ki orası otel gibiydi. daha doğrusu kaldığım öğrenci yurdu gibi. merak etme ,tabi kaldığı yere bağlı. ama bişi olmaz. merak etme. zaten ona bişi olcak olsa ilk annesi babası merak eder

Zarar gelmesinde mutlu olsn ben olmasamda olur

saçmalama o senin..:) bence arayacaktır bekle. önce bi çıksın hastaneden derslerine odaklan yada çalışıyorsan işine odaklan..bi kahve al yanına sevdiğin bişi yap.hiç merak etme bence..

Ahmet bana özelden msj atsana bi ya sana sorcaklarim var ben valla bulamadim bekliyorum

En kötüsü de hediye yapmistim kitab kurdugumuz hayalleri resim olarak cismistim smdi gönderemicem diye korkuyorum

Aileyi dinlerim

Ailemin onayı olmadan devam etmem

Ask ne demek sevgi ne demek?

Düşünsenize biriyle tanisiyosunuz o kisi hayatiniz oluyo. Hergün onunla birlikte hayal kuruyosunuz hergün onunla konusuyosunuz hayatinizdaki en önemli kisi o oluo kimseden görmediginiz sevgiyi ondan görüyosunuz herseye careniz o oluyo onu okadar seviyosunuzki caninizdan cok her korktugunda ona gidiyosunuz her agladigizda ona gidiyosunuz onunla birlikte sabaha kadar agladiginiz oluyo ve birgün birsey oluyo o hayaller o günler yikiliyo o kisi bi yere kapatiliyo hic bir sekilde haber alamiyosunuz. Sizde yikiliyosunuz hic birsey yapasiniz gelmiyo ne okula gitmek ne yemek yemek ne biyere gitmek sadece agliyip dua edip uyumak ailenin yanina bile gidemiosuniz görmesinler anlamasinlar diye

Neyse hergün annesiyle yazisiyosunuz görüs günleri var msj iletiyosunuz annesiyler hergün yazisiyosunuz haber almaya calisiyosunuz ama gelisme olmuyo. Sonra birgün görüs günü geliyo msj yaziyosunuz iletsin söylesin diye söylüyoda. Sonra cikista su msji aliyosuniz „babasi istemiyo birlikte olmasini seni sucluyo senin yüzünden oldugunu düsünüyo“ sizde diosunuzki ben onu sevmekten baska ne yaptim? Ona iyi gelen bendim. Tüm kötü aliskanliklari ben biraktirdim kavga sigara alkol hepsini ben biraktirdim sirf ona zarar gelmesin diye.

Neyse yazmayi birakiosuniz sonra dayanamiyosuniz gururunuzu hice sayip yaziyosunuz. Gelen msj“ yazma ugrasiyorum babasi ikna olmuyo“ neyse buda tmm hergün nezaman online olmus bakiosuniz bilmek icin kötü bsii oldumu olmadimi cnk kötü bisi olsa obline olmaz olmincada korkuyosunuz bisi oldu diye. O kisi icin namaza basliyosunuz ( cok sükür) hergün aglamak dua etmek istiyosuniz yapiosunuzda hergün aksam uyumadan önce rüyamda görim ne olcaz nasil olcak cikma tarihi kavusma tarihini görim diye.

Aradan zaman geciyo bidaha gurur dinlemiyosunuz yaziyosunuz. Gelen cvp“unut onu ikna edemedim elimden birsey gelmiyo“ birkez dha yikiliyosiniz bitiyosuniz ne yapacaginizi bilmiyosunuz tek bildiginiz cok özlediginiz cok sevdiginiz cok acidigi..
Cok özledim

Girdiler bitirdi babam söz verdim diyp bana verdigi sözleri unuttu yikti gecti düsünmeden bitirfi bni

Madem özelden yazışacaksınız konu açmanın anlamı ne ?

Aklımızı öğrenmeye çalışıyor galiba Alman

Üst Alt