Ask ne demek sevgi ne demek?
Düşünsenize biriyle tanisiyosunuz o kisi hayatiniz oluyo. Hergün onunla birlikte hayal kuruyosunuz hergün onunla konusuyosunuz hayatinizdaki en önemli kisi o oluo kimseden görmediginiz sevgiyi ondan görüyosunuz herseye careniz o oluyo onu okadar seviyosunuzki caninizdan cok her korktugunda ona gidiyosunuz her agladigizda ona gidiyosunuz onunla birlikte sabaha kadar agladiginiz oluyo ve birgün birsey oluyo o hayaller o günler yikiliyo o kisi bi yere kapatiliyo hic bir sekilde haber alamiyosunuz. Sizde yikiliyosunuz hic birsey yapasiniz gelmiyo ne okula gitmek ne yemek yemek ne biyere gitmek sadece agliyip dua edip uyumak ailenin yanina bile gidemiosuniz görmesinler anlamasinlar diye
Neyse hergün annesiyle yazisiyosunuz görüs günleri var msj iletiyosunuz annesiyler hergün yazisiyosunuz haber almaya calisiyosunuz ama gelisme olmuyo. Sonra birgün görüs günü geliyo msj yaziyosunuz iletsin söylesin diye söylüyoda. Sonra cikista su msji aliyosuniz âââ¬babasi istemiyo birlikte olmasini seni sucluyo senin yüzünden oldugunu düsünüyoâââ¬Åâ sizde diosunuzki ben onu sevmekten baska ne yaptim? Ona iyi gelen bendim. Tüm kötü aliskanliklari ben biraktirdim kavga sigara alkol hepsini ben biraktirdim sirf ona zarar gelmesin diye.
Neyse yazmayi birakiosuniz sonra dayanamiyosuniz gururunuzu hice sayip yaziyosunuz. Gelen msjâââ¬Åâ yazma ugrasiyorum babasi ikna olmuyoâââ¬Åâ neyse buda tmm hergün nezaman online olmus bakiosuniz bilmek icin kötü bsii oldumu olmadimi cnk kötü bisi olsa obline olmaz olmincada korkuyosunuz bisi oldu diye. O kisi icin namaza basliyosunuz ( cok sükür) hergün aglamak dua etmek istiyosuniz yapiosunuzda hergün aksam uyumadan önce rüyamda görim ne olcaz nasil olcak cikma tarihi kavusma tarihini görim diye.
Aradan zaman geciyo bidaha gurur dinlemiyosunuz yaziyosunuz. Gelen cvpâââ¬Åâunut onu ikna edemedim elimden birsey gelmiyoâââ¬Åâ birkez dha yikiliyosiniz bitiyosuniz ne yapacaginizi bilmiyosunuz tek bildiginiz cok özlediginiz cok sevdiginiz cok acidigi..
Cok özledim