Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sevgilim bir uzmanla görüşmeyi kabul etmiyor. Ne yapmalıyım?

Gülümse2147

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ya ben yeni üyeyim başlık nasıl oluşturulur bilmiyorum ama ben size birşey danışmak istiyorum benim sevgilim cinleri gördüğünü söylüyor ve onlarla konuştuğunu. 7 tane Cininin olduğunu bir kısmının onu yönlendirdiğini ama isterse onları dinlediğini istemez se dinlemediğini anlattı. Ben psikiyatristte gidelim dediğim de onlar bana yardımcı olamaz ki ben onlardan üstünüm dedi. Çok bakımlı zeki konuşkan maddi durumu iyi biri .şizofreni gibi değil ama ne anlamadım. O bana direk anlatmadı ben bakışlarından hissedip neyin var birşey mi görüyorsun sen dediğim de evet dedi. Ona onlar beni görüyor mu diye sorduğum da baş başa iken biz hayır sen onlar için yoksun diyor. Tartıştığımız zaman çok duyarsız kalıp bin defa arasam bile açmıyor. Şimdi ayrıldık Sizce ne bu ne yapmalıyım. Barışsam mı bana ilerde zarar verir mi . Televizyonun sesini açıyor yüksek çok konuşuyorlar başımı ağrıtıyorlar diyor. 16 yaşından böyleyim dedi 38 yaşında şimdıi boşanmış bir çocuğu var

Son düzenleme:
Bu durumda olan yada karşılaşan var mı nedir bu gerçekten görüyor mu acaba hastalık mı yoksa

Onları tanımıyorum daha iki ay oldu konuşmamız sma onun anlattığı annesi ona yardımcı olmak istemiş ama sonra ne yapmışsa annesine inandırmış bana da inandıracağını söylüyor

Oncelikle Rabbim maddi ve manevi şifalar versin. İki hafta onceki sohbetimizin konusu buydu. Ve bunun üstesinden ise tek şekilde gelinir.
Ibadeti arttırmak
Kuran-i Kerîmi okumayı arttırmak
Zikir çekmek yani tesbih. Allahın izniyle şifa bulacaktır.
Not. Hocamız bir cümle kurmuştu eğer cinleri görürseniz yada size görünür ise şöyle diyin.
Seni Hz. Muhammed'e s.a.s. şikayet ederim diyin demişti.

Geçmiş olsun tekrardan.

Tşk ederim dinine bağlı biri namazında kuranında kafam çok karışık benim psikolojim bozulacak nerdeyse şizofreni falan mı acaba :((

Demekki tam değil kendini biraz daha ibadet konusunda gelistirmeli. Bol bol kuran okumalı

Üç harfliler görünür biliyorum da konuşurlar mk

Ne yapmam lazım bilmiyorum Yanyana iken çok yumuşak ama ayrılınca sanki o adam değil duygu durum değişilşiğimi 38 yaşına kadar zarar vermemiş bundan sonra verir mi ki

Tabi ki oturup normal sohbet eder gibi konuşurlar.
Dedigim gibi
1. Namazına dikkat etmeli ve devamlı kilmali
2.kuranı Kerîmi okumayı arttirmali
3. Zikir cekmeli yani tesbih cekmeli.

Tşk ederim o zaman gerçekten görüyor onları peki böyle insanlar zarar verir mi

İradesine bağlı imanına bağlı eğer iradesi ve imanı zayıf ise tabi ki zarar vere bilirler ve sevgilinize çevresine zarar vermesini de söyleyebilirler. Bunun ise tek çaresi dediğim gibi
1. Namazına dikkat etmeli ve devamlı kilmali
2.kuranı Kerîmi okumayı arttirmali
3. Zikir cekmeli yani tesbih cekmeli.

Bunları söylerim biz ayrıldık sizce dönmemem daha mı doğru olur. Namazınınkaçırmaz sürekli Allah’ın adı arzındadır ama bazen bana çok sıcak iken bazen çok soğuk oluyor öyle olunca da ayrıldım üç harfliler mi yapıyor acaba ben

Organik olmayan psikoz değil mi

Sevgilim kulağına seslerin geldiğini ve cinleri gördüğünü söylüyor. Görüntü olarak çok karizmatik bakımlı yakışıklılığı konuşkan kültürlü biri. Ama seslerin bazen çok geldiğini başını ağrıttığını söylüyor. Sesi bastırmak için de tv bin sesini açıyor. Psikiyatr gidelim dediğim de onların ona yardımcı olamayacağını onlardan üstün olduğunu söylüyor. Beni görüyorlar mı dediğim de seni görmüyorlar sen hayalsin onlar için diyor. 15 yaşındandır böyleymiş 38 yaşında maddi durumu çok iyi biti şimdi ayrıldık sma bununla karşılaşan yaşayan var mı yardımcı olurmusunuz şizofren mi yok sa gerçekten görüyor mu

Vallahi doktora görünmesi lazım.aklı başında olmadığı kesin.

Gülümseyen2147 bence kız ileri derecede şizofreni yaşadığı olağanüstülüktende memnun tedavi olsa bunları kaybedecek ibadet tavsiyesinde bulunan arkadaş biraz abartmış söyledikleri zaten bir müslümanın yapması gereken rutin şeyler İslam akıl dınidir imanı korumaktan sonraki şart akıl emniyetidir koruyan zikir namaz dua değil Allah (cc)tır yani vesselam bu kişiye acil tıbbi müdahale lazım tekrar barışmak ancak senin verebileceğin bir karar

Bay pipo çok ta umursamaz zaten bencil biri bu durumdan dolayımı kişiliğimi nu bilmiyorum ne bileyim buna dışardan baksanız çok normal zeki biri birde onun gibi cin görenleri de bildiğini söylüyor karşılaştığı zaman onların cinlerini de gördüğünü söylüyor. Böyle insanların duygu değişimi de olur mu bugün ölürüm derken başka gün arasam da açmaz

Son düzenleme:
Bu anlattıklarınız benim akrabam amzakızım başınada geliyordu şimdide öylemi bilmiyorum bir çok hocaya göründü enson bir hoca düzelte bildi hocanın anlattıkları. İki tür cinler vardır iyi olanlar kötü olanlar bu kıza görünen kötü olanlardır yani müslüman olmayanlar namaza ibadete karşı olanlardı amca kızı namaz kılırken engel olurdular üzerinde pislik dışkı olurdu oturduğu yerde ekleri ayakları ciletlerle kesilmiş gibi derin çizikler oluşur kan akardı bazende içine başka bir ruh kaçardı bir çok kuvetli adam bir kadını zaft edemezdi elini ayağını oynatsaydı herksi itebiliyordu sonuç buna bir çare bulan hoca diğer iyi cinlerle irtibate geçti bu kıza gelen kötü cinlerden korunmasını ona yardım etmesini söyledi tabi o zaman düzeldi biraz ama arada değiştiği oluyordu amza kızı evli çocukları olgun çocukları bile anlatırı akşamları evde bazılaarı görünür mutfakta orda burda sesler görünür gece uyanırsın başında bazıları alıştık derdiler annemden kaynaklanıyordu dedi bu durum yıllarca sürdü tabi ilerleyen hayat yeni evler yeni yapımlar olunca onlarda evlerini yenilerken yıkıp yeni ev yapacaktılar kazı sırasında evlerin altında bir çok iskeletler mezarlıklar bulundu ve göülen mezarlar kıble yönünde değildi hocanı bahsettikleri uyuyordu o ev temizlendikten sonra tabi hocanın okuyup yaptıkları muskalarla ortam sakinleşti gibi şuan amcakızı nasıl durumu bilmiyorum bu konuları pek kimse sormaz konuşmazdı herkes korkardı neden korkardık derseniz oğlu yanımızdaydı akşam annesinden bahsederdi gece vaktiydi annesi aradı dedi uyuyun fazla konuşmayın yani bizi duyuyordu artık nasıl oluyorsa. Bu anlattıklarım belki arkadışınız için benzer bir durum olabilir hocalardan hocalara değişir kendim şahitim bir arkadaşımız akli dengesi normal değildi hocanın yanına götürdük hoca onu cinle konuşturdu düzeldi sonra bu hoca sorsan irana gitti artık bilmiyorum zaten kendisinden korkuyordum akşamalrı kendi kendine odada konuşuyordu artık kimlerle konuşurdu bizim kiracı olurdu.

İyi günler Gülümse hanım bir ikilemde kalmışsınız kolayda değil anlatıklarınızı hayatta duyuyoruz ama yaşamak tabiki kolay değil tıbbi bir tedavi görmesi bence en güzeli ama onada ikna edeceginizi zannetmiyorum ayrılmışsınız karar sizin tabi ama omrunuzun sonuna kadarda bu ikilemde nasıl yaşayabilirsiniz ki Allah yardımcınız olsun

Suat 65 benim yaşadığım böyle değil sadecs kendisinin gördüğünü söylüyor ve çizik falan olmuyor ve hayatından çok memnun

Tamam sizin ne yaşadağınızı demiyorum arkadaşınız için dedim adam memnunsa keyfine baksın onlardan korkup bişey yapmadığıda olabilir onu tehdit edebilirlerde ama her neyse sizde onunla konuşun cinlerinle konuş :) Ama siz akşamları korkabilirsiniz biraz ürkütücü olurlar uyanırsın karanlıkta oturmuş birileri ile konuşur yada odadan kalkıp su içmeye falan gidersin oda karanlıkta salonda oturmuş mırıldıyor ne yapardın bunları yaşayan oldu .

Gece zaten dişlerini sıkıp uyurken konuşurmuş mırıldanırmış annesi görüp demiş

Ona yakıştıramıyorum ruh halinin değişmeyeceğini bilsem ilerde zarar verme ihtimalinin olmayacağını devam edecek de bunların üstüne nankör birisi

Gerçekten cin mi görüyor hasta mı kafam çorba gibi

60 yaşını geçen insanlarda, normal bir durum olarak kabul edilebilecek kadar sık görülen bellek ve öğrenme bozukluklan. yaşlılık psikozları olarak tanımlanır. Bu hastalık, genelde beyin küçülmesi ve sinir dokusunun tahrip olmasından kaynaklanırken, beyin damarla-nnın sertliği ile oluşan psikozlar yalnızca dolaşım sistemi değişikliklerinin sonucudur. Alkolün aşın miktarlarda alınması ya da bağımlılarda birden kesilmesi de, alkolik psikoz olarak bilinen hastalığa yol açar. Sara hastalığının bazı türlerinde görülen bilinçdışı psişik nöbetler, sannlar ve yanılsamalar da, psikoz olarak değerlendirilebilir. Aynca beyin iltihabı, kafa travması, beyin tümörü ve çeşitli kronik sinir hastalık-lanndan sonra da organik psikozlar gelişebilir.

Bilmiyorum artık

Psikoz mu 15 Yaşından beri böyleyim alıştım diyor manevi gücüm yüksek benim ondan bana görünüyorlar diyor

siz bu kararı alırken öncelikle kendi sorumluluklarını yerine getirip getiremediğini iyi değerlendirmesi gerekir.
Teorik olarak bu adamla evlenemezsin , pratik olarak evlenebilirsin bu tür .

insanın zaman zaman gücünün tükendiği, olaylar karşısında kendini yıkılmış ve artık dayanamayacak gibi hissettiği olur. artık cinlere perilere sığınır kendini öne alıp bir şeye benzetirler

bu şahısla ne evliliği nede topluma bir katkıları olur çünkü tedaviye red edilişleri var.
böyle mutsuz yaşama" cinlerin musallat olduğu biriyle yaşanır tarafı yok ki.
.
görünen o ki sizinde menfaatiniz olduğu anlaşılıyor zeki, zengin ve çalışkan kültürlü söylemleri kullandığınızı bir kaç satırda dillendirmişsiniz.

benden size mutluklar sözüm kardeşce....

Tşk ederim zaten ayrıldık umursamaz biriydi diye ama içimden bir his geri dönecek diyor onun içinde gerçekten hastamı zarar verir mi diye öğrenmek istedim şu an çok başarılı bir mimar başarısından kaynaklı bakımlı olmasından hasta değil mi ya dedim kafam karıştı bu hareketleri de ruh halinden mi anlamadım kendini üstün görüp sanki ondan akıllısı yok ne dese doğru

Ya arkadaş bunun dinle allahla kitapla ne alakası var.Afrikalılara kuran dağıtanlar gibi neyi çözebildiler karınları mı doydu.Senin yapacağın iş psikiyatriste gitmeye ikna etmek.

Üst Alt