Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seviyorum, ama engelli olduğum için ona açılamıyorum..?
arkadaşlar ben birini çok seviyorum acılamıyorum engelli olmamdan kaynaklanan bişey bi konuda fikir görüşlerınızı beklıyorum. hangi yolu takıp etmelıyım
Burada binlerce kişiye açılma cesaretini gösteriyorsunda bir onamı açılamıyorsun...
Sende bu cesaret var... Topla cesaretini açıl, emin ol şimdikinden daha mutsuz olmayacaksın...
seko dostum yıllar once bende bırıne aşık olmustum. Arkadaslarımın gazına gelerek hemen gıdıp teklıf ettım ve boyumun ölçüsünü aldım. Bence gıdıp hemen acılma. Oncelıkle bu kızı al bır yerelere gotur. Bır dondurma yıyelım yada bır yerlerde oturalım gıbı. Yada tanıdık ortak arkadaslarınız varsa onları devreye sokup beraber bır ortak gezıntı ayarla. Ama burda yazmadıgın ıcın bılmırouz kışısel olarak tanıyormusun sadece gormeklemı ılgı duydun. Yada sana karsı bır ılgısı varmı ?
Bence al karşına konus derim derdin neyse anlat karşındakide insan nihayetinde.. Sonuç ne olur bilemem ama olursada olmazsada ama en azından içinde kalıp sana dert olmasın.. Kafanda soru işaretleriyle dolaşmaktansa bir an önce söyle kurtul derim ben..
sağ olun arkadaşlar. hepınızın görüşlerı birbirinden değerlı. sevgi cesaret,sevgi sevgi emek ister sanırım ben emeği sizin desteğinizle kazanmaya çalışaçağim teşekürler hepinize...
sen sen ol erteleme..konuşmayı erteleme..sevgini açıklamayı erteleme..
onun üstüne hayaller kuruyorsun yarın söylerim ertesi gün söylerim diye ertelerken sen o kendi hayallerinin peşine düşebilir..sen cesaretini topla ve konuş çok çok red edecektir ama en azından sende ne yapman yada yapmamam gerektiğini bileceksin..sen erteledikçe hayal kırıklığı yaşama olasılığında artacaktır ve daha çok acı verecektir..
seni engelli olduğun için red edecek olursada sevgini hak etmemiş demektir..en kısa zamanda konuş ki bu gerçeklerle yüzleş en azından olumsuz bir cevap alırsan kabullenme sürecini hızlandırmış olursun..
Bence kızdan o yönde bir sinyal almadıysan kesinlikle açılma derim..Eğer açılırda reddedilirsen senin için çok zor olur...Sakatlıkla ilgisi yok herkes sinayla almadan açılmasın...
Cesaret cesaret cesaret.....
Cesaretsizce korkak tavuk gibi kızın etrafında dolanıp açılamıyosan bu konuda değil her konuda cesaretsizliğinle herşeyi kaybedersin...
Belkide mutluluğunuda....
Bir kez olursuz açılırsan....açılmassan bin kez pişman olursun diyim
Bence öncelikle şuna bak ki kimse sezdirmiyor olabilir ama başkasında da gönlü olabilir insanların. :? Ayrıca arkadaşların dediği gibi öncelikle arkadaşlığını kazanmak önemlidir. Bu, en azından bir yol açar. Eğer hayatında ben bunu yapamam dememiş birisi isen arkadaşına açılmak ve hatta sonunda red cevabı almak da seni engelleyemez 8) . Ama ben şahsi olarak sağlam insanların genel olarak "red" cevabı vereceklerindan eminim. Hayırlısı olsun.
Merhaba arkadaşım burada benim sana ne söyleyeceğim, ne tavsiye edeceğimin hiçbir önemi olmadığını biliyorum. Asıl olan senin yaşadıkların, yaşayacakların ve eğer kötü bir sonuçla karşılaşırsan nasıl katlanacağındır. O yüzden ben sana tavsiye vereceğime kendi yaşadığım 2 aşk hikayesini anlatayım. Gerisine sen karar ver. İlk aşkım ilkokul aşkımdı. Çocukluk arkadaşım hatta sıra arkadaşımdı. okul bittiğinde ona açılmayı başaramamıştım. Gerçi aynı apartmanda da oturuyorduk ancak yine de ona hislerimi söyleme cesaretini bir türlü kendimde bulamıyordum. Bazen sakat olduğum için kabul görmeyeceğimi düşündüğümden, bazense kabul görsem bile bu kadar çok sevdiğim birini kendi zorlu hayatıma bulaştırmamın ne kadar doğru olacağını bilemediğimden tam 8 sene boyunca hislerimi sakladım. Sonuçta ne oldu ? Kız 18 yaşına bastığı gibi vınn evlenip gitti... Ve ne garipse o evlendikten sonra onu unutmakta çok kolay geldi... daha önce seneler boyu uğraşmama rağmen sanırım hala bir kabul görme ihtimali olduğundan unutmak çok zordu. Ancak evlenip gittiğini artık birlikte olma ihtimalimizin kalmadığını anladığım anda birkaç ay içerisinde yavaşça içimden sökülüp gitti... Aradan 4 sene geçti... Bir daha hiç aşık olmayacaktım... Aşka kapatmıştım kalbimi... Geçen yıllar içerisinde hayalimde ütopik bir kadın profili çizmiştim... Eğer bu kadını bulursam ona aşık olmayacak, aksine kendime aşık etmenin yollarını bulacaktım... Geçen sene kasım ayında facebook aracılığıyla ilkokul arkadaşlarımı bulmaya başladım ve kız arkadaşlarımdan birinin yıllar boyunca kafamda çizdiğim o ütopik kadına ne kadar benzediğini görmeye başladım. Bu defa içimde çok tuhaf bir duygu karmaşası yaşamaya başladım... Hayallerimin kadınıyla konuşuyordum sanki ve onu tanıyana dek tek istediğim onu bulup elde etmekti... Ama ben ona da kıyamıyordum.. Onu elde etmeye çalışmak yerine kendimi nasıl sevdiririmi düşünmeye başladım... Gün geçtikçe aşık oluyordum ve bu durumdan dolayı utanıyor, hatta kendimi onun iyi niyetini suistimal etmekle suçluyordum... Kız bana eski bir arkadaşını bulmanın verdiği mutlulukla ve tüm samimiyetiyle yaklaşmıştı.. Bense içten içe onunla gelecek hayalleri kurmuş, onu kadınım olarak görmek istemiştim... Kendisiyle o kadar samimi olmuştuk ki hoşlandığı erkeklerden bile bahsetmeye başladı.. Böyle olunca kafamın içinde beni kendi tarafına çekmeye çalışan seslere bir yenisi daha eklenmiş oldu... Bu defa ki "seni sevmiyor işte unutmalısın onu" diyordu. Ne yapacağımı, hangi sese kulak vereceğimi bilemiyordum... Söylersem onun kazanmış olduğum güven, sevgi ve saygısını kaybedebilirdim. Söylemesem... Bunu daha önce yaşamıştım ve ne korkunç bir duygu olduğunu biliyordum... Ve en sonunda bir gün... Daha doğrusu tamda bugün 01.09.2008'de hoşlandığı adamla artık hoşlanma evresinden çıktıklarını, ctesi gecesinden beri sevgili olduklarını söylediğinde... Daha fazla saklamanın bir anlamı olmadığına karar verdim ve ona hislerimi açtım... Kız ne mi yaptı ??? Hiç Terslemedi... Asla Kırılmadığını.. Asla Bana Kızamayacağını... Buna Hakkı Olmadığını Söyledi... Hatta... Eğer Söylediğin İçin Kendini Daha Kötü Hissediyorsan Unut Gitsin Sen Bana Birşey Demedin Dedi... Velhasıl kendi saçma kuruntularımdan, vesveselerimden ötürü bir aşkın daha benden uzaklaşmasını izlemek zorunda kaldım... İlkinde kızın hiç haberi olmadı, ikincisinde ise söylediğimde artık onu tamamen kaybetmiştim... Durum böyleyken böyle arkadaşım... Eğer sende bu kızla samimiyet kurduysan... Kendini az da olsa sevdirdiysen hiç durma söyle derim ben! Söylemediğin için ne kadar pişman olacağının garantisini veririm. Lakin şu anda hislerimi itiraf ettiğim için hiç değilse rahatım. Artık ne onu ne kendimi kandırıyorum. Benimle yine aynı samimiyette sohbet edebilir mi ? Bunu zaman gösterecek... Ama artık sürekli onun vereceği cevabı düşünerek delirmeyeceğimi biliyorum. Sanırım yazıyı biraz fazla uzattım sıktıysam hepinizden özür dilerim seko84 sende benim yaşadıklarımı yaşamak istemiyorsan elini çabuk tut arkadaşım... Hayat düşünmekle oyalanılmayacak kadar kısa...
Hiç bir seyi erteleme git açıl konuş açıkça söyle içinde kalmasın onunda sana karşı ilgisi varsa zaten gerisi gelir kendiliğinden cesaretini topla hadi kolay gelsin.hııı bu arada işin sonucunu da yaz buraya merak ettirme bizi tamam mı:d
arkadaşlar ben birini çok seviyorum acılamıyorum engelli olmamdan kaynaklanan bişey bi konuda fikir görüşlerınızı beklıyorum. hangi yolu takıp etmelıyım
seviyorsan açılacaksın arkadaşım hayat tek kişilik bir sahne değildir.. kaybedeceğin birşey yok.. ama korkarsan çok şey kaybedeceksik.. bunu unutma.. hadi biraz cesaret ve olumlu düşünce..
Böyle bir durum da napcan bilmiyorum bana sorarsan ben hiççç açılma çünkü benim başımdan geçti insan gerçekten çok üzülüyor ama onun için üzülmeme hiç gerek yokmuş deymezmiş artıık unuttum ve de bidamı dedin aman kalsın demek çok çirkin bir olaya düşmüşümde hiç haberim yokmuş ona duygum artık nefrete dönüştü iyikide dönüşmüş :twisted: bilmiyorum eğer sevdiği biri varsa kesinlikle olmaz arkadaşım Allah yardımcın olsun hiç bir zaman üzülme gerçekten deymez
İkı ucu ballı değnek vala zor durum. Burda kızın sana hayır demesi seni ne kadar etkiler bu önemli.
Ben bu konuda artık çooooook önceden yaptığım gibi söylesem mi? söylemesem mi? diye düşnmüyorum. Kendi duygularımdan eminsem söylerim. Dikkat ettiğim tek şey sevgilisi var mı? hoşlandığı var mı? bunu araştırırım.
Bizde insanız duygularımız var. İçinde tutupta şişme koyver gitsin :lol:
mrb: bu gerçekten zor bi durummuş yaşayan biri olarak. ahmetermişin dediği gibi çok acı verici. onu heran görüyorsun mutlaka karşılaşıyosun. görmesende göresin geliyo sesini duyasın geliyo gözlerinin içine bakasın geliyo doyasıya.bi taraftanda hissettirmemeye çalışıyosun ona çünkü biliyosunki o senin için yanlış biri ama aşık oldun seviyosun deli gibi. onu mutlaka görüyosun karşılaşıyosun. hem görmeye hem görmemeye dayanamıyosun. işte böyle bi durumdayım bende unutmaya çalışıyorum onu. (onun niçin yanlış biri olduğunu ne siz sorun ne de ben söyleyeyim) artık acı çekmek istemiyorum hergün ağlamak istemiyorum ne yapıcam. bu duyguyu yaşadığım için mutluyum ama tek başına yaşamak çok acı verici. tek çarem onu unutmak ama nasıl???
bence duygularınızdan eminseniz sevdiğinize açılmanız en doğrusu çünkü en kötü ihtimalle alınacak red cevabı bile bir ömür boyu acaba sevdiğimi söyleseydim ne cevap verecekti diye düşünmekten daha iyidir diye düşünüyorum evet sevgi cesaret ister eminim sizde de o cesaret var
açılma arkadaşım... aşkın senin içindeyken çok değerli... seni reddedecek.. o andan itibaren ondan nefret ederek yaşayacaksın... bana kalırsa severek yaşaman daha güzel... bence hiç riske girme... eğer bigün gerçekten çok belirgin bir işaret alırsan bi dene ama direkt ilk ben gideyim konuşayım dersen... bilemiyorum... ben taraftar değilim... sonuçları yıkıcı olabilir...
buna katılmıyorum en iyisini sen biliyorsun hatta aşağı yukarı alacağın cevabı da bilirsin ama olacaksa erken olsun öleceksede erken ölsün ne fazla üzül ne fazla heveslen bir an önce bağla bir yola ama bağlarken de pat diye bağlama yavaş yavaş nabza göre şerbeti vererek
BUYUCU ARKADAŞIM.
ÇOK GÜZEL BENDE AYNILARINI DERDİM, AMA SAOL SEN SÖYLEMİŞSİN.
SÖYLEMEDİĞİNE PİŞMAN, OLMAK İLERDE SİZİ DAHA ÇOK ÜZECEKTİR.
CEVAP NE OLURSA OLSUN BİRAN ÖNCE SÖYLE DERİMM.
KABUL EDER BELKİ, ETMEZSEDE DÜNYANIN SONU DEĞİL DİYE DÜŞÜN..
arkadaşım içinden geçeni söyle keşke söyleseydim deme söyle bir şey bir kız var ama çok güzel bütün erkekler ona bakarak benimde böyle bir sevgilim olsun diye düşünüyor ve nasılsa kesin bir çıktıgı var diye teklif etmiyor ama halbuki kızın çıktığı filan yok herkes böyle düşünçede olursa böyle bir kızın çıkdıgı olmazmı diye teklif etmiyor onun için birde o kıza sormak lazım yani bazı zaman bile güzellik başa bela onun için sevdiğinize söyleyin
Aynı durumdayım,
Açıldığımda reddedilmek çok koyar.
Mahvolurum.
Onu unutamam her zaman görüyorum.
Belki zamanla sadece yokluğununa alışabilirim.
Unutmak imkansız!
Engelli konusu ayrı da seven sevilmez pek bu hayatta arkadaşça yaklaş çok fazla zaafın varmış gibi değil de beğenini belli et bakalım ne yapacak aceleci olma bence .