Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Seviyorum, ama engelli olduğum için ona açılamıyorum..?

arkadaşlar engelli engelsiz diye bir kavram ayırımı asla yapmam. sevgiyle insanlar herseyi yenerler. yeterki iki insanın birbirine bakış açısı önemlidir. bakınız benim fiziki bir engelim yok. ancak buradan şunu diyeyim. ister engelli olsun isterse engelli yakını. eger ben dirini seviyorsam onunla dünyanın her yerinde yaşarım yaşatırım. keşke benimde bir sevdiğim olsa. ona hiç tereddütsüz sevdiğimi söylerdim. yaşım 46 buradan tekrar söylüyorum. dürüst merhametli biri olsun beni sevsin saysın deger versin onunla yuva kurmak isterim. net ve açık söyleyeyim

Sevgiyle insanlar her şeyi yenerler falan boş sözler bunlar hele ki günümüzde engeli bırakın maddiyat konusu bile insanları birbirinden soğutuyor en sert tartışmalar başlıyor yeri geldiğinde şahsen ben engelli bir bayanı sever miyim ? Engeline bağlı:confused:

Yaşama sevinciniz hiç eksilmesin 😭

arkadaşlar kesinlikle engelli engelsiz ayırımı yapmayınız ister kadın olsun ister erkek asla yapmayınız. çünkü yaşan insanın başına herşey gelkebilir. kazayla olsun güncel yaşamda olsun dogumda olsun. rabbim herkesi sınarmış. onun içindirki dertlerinide biz kullarına vermiş.

Üst Alt