Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani %40 kesin dimi en kötü ihtimal benim çünkü doğuştan bronşektazi bronşial astım situs inversus totalis kartagener sendromu diye belirttim hastanede heyet raporu için akciger grafisi çekindim baya uzun bir yazı yazmışlardı dosyadaki kağıtta sonra solunum fonksiyon testi de istedi göğüs hastalıkları doktoru ondada grafik böyle hep aşağılardaydı tabi tam değer kağıdını teslim ettiğim için sizlere atamıyorum bu test sonucunu hastanenin sitesinden aldım.Hatta bundan dolayı geçen sene muafiyet almıştım.Tabi sonraları iş başvurularım nedense red geliyordu.Ben de engelli raporu çıkarttırmaya karar verdim zaten yaşam koşullarımı etkiliyordu.
Teşekkür ederim. Doktor 20 üstünde bir rakam yazmıştı. Sonra karaladı. Benim tek başıma bu puanı vermem doğru olmayabilir dedi. 20 puan yazdı. Göğüs cerrahisine gönderdi. Bikaç puanda ordan alırsın dedi. Göğüs Cerrahisi bt ve pet CT ye bakıp sana cerrahi müdahale yapılamaz. Dayanılmaz ağrılar olursa tekrar başvurusun dedi puan vermedi.
Onun için merak edip sordum. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
hayata sarıl vermezler. 2007 de sag akcigerimin tamamini kaybettim 2014 emekli oldum.ssk denetim diye yazi gonderdi tekrar hastaneye sev etti biri yuzde yirmi verdi hakem hastane diye baska biryere sefk etti ordan gelen rapor gulunc derecede yüzde 0..
düşün artik sag akcigerim yok 3 lob.ssk emekli maasimi kesti. Simdi hukuk mucadelesine baslicam uzun zorlu bir yol doktorlar özürlü oran cetveline bakmadan kafalarina göre takiliyor malesef yasalari hice sayiyorlar
merhaba
iyi akşamlar
pnömokonyoz ve koah şüphesi var.sft sonuçlarını yazdım.tomografi çekildi ama sonuç haftaya çıkacak.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.ne kadar oran çıkar.
Teşekkürler
Orta deil hafif derece rapor orani yirmi tabi doktor doktorsa oda bazilari diplomalarini bakkaldan almis sft sonucu ile sft sonucu analiz raporunu ayirt edemeyenlere diploma vermisler
benim ki fev1= 52 fvc= 50 fev1/fvc= 133 emekliydim ssk denetim diye cagirdi hastaneye gonderdi cikan sft sonucu bu verdikleri oran 0 malesef. Sag akc
Sag akcigerin tamami yok birde once ki raporum orta derece kayipti hemen hemen oranlar ayni yuzde kirkti bunlar sifir cekti.bende doktorlara sormak istiyorum diplomayi paraylami aldiniz diye ssk mufettisi bana sordu Madem haksizmiyim
fvcyüzde42 fev1yüzde45fef25-75 yüzde 35 hafif etkilenme demiş dr hasta oksijen cihazı dışardada oksijen tüpü kullanıyor verdiği oran yüzde yirmi bu sonuçlara göre verilen oran normalmidir bilen varmı
fvc /42 fev1/45 fef25-75 /37 hasta oksijen cihazı kullanıyor dışarda tüp kullanıyor koah hastası budeğere hafif etkilenme yazdı dr oran yüzde yirmi verdi bu doğrumudur bilen cvb verebilirmi tşk
İlk dr 80verdi heyete girdik heyet hastanede solunum dr yetersiz dedi sonra bu hastane sft sonucu bu çıktı bu drda hafif etkilenme dedi bunlar bize hakettiğimiz oranı vermedi itiraz şansımızda kalmadı bu nasıl haksızlıktır anlamadım niye göre yapıyolar bunu cetvele uymuyor kimseye şikayet edemiyoruz dr kararı diyolar bir dr cihaza bağlıyo hastayı solunum hastası diyo diğer dr hafif etkilenme diyo kime inancam ben yalnışmı tedavi görüyoruz doğrumu ŞİMDİ