Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zerda34 orta derece etkilenme görūyor ama fiziki muayanede önemli orta derece%40 verilmesi gerekilir
Ancak dediğim gibi fiziki muayanede rontgen önemli
Tūmūyle bir değerlendirme yapılır oran belirlenir.
Umut abim bugün yüzde 20 aldim bu raporla doktorta sft uyumsuz yazdi ilk başta sonra heyet baskaninin yanina gidip derdimi anlatinca doktordam tekrar degerlendirmesini rica etti doktorda bana ben sana zatrn heyette verirler diye vermemiştim falan filan dedi. Bu raporumdaki yukarida yorum kisminda ingilizce yazan sey nedemek? Geçen sene orda hafif derrce etkilenme yaziyordu şimdi bu birde sft uyumsuz nedemek oluyor aydınlatırsan cok memnun olurum
Orta Uyku Apnesi Ahi 25,8
Hafif Skolyozum var
2 Sefer Bel Fıtığı ameliyatı oldum 8 vida ve 2 platin var. Sgk Başlangıç 98 Siforta gün 4250
Ne oran alırım acaba
panoz mrb
Sft testiniz uyumsuz fev1 ve fvc değerleri bir biriyle örtūşmūyor tam olarak testi gercekleştirmemeniz anlamına gelir %20 iyi verilen bir oran tarafınıza.
elaarikan48
mrb
Geçmiş olsun belirtiğiniz rahatsızlıklardan %40 ūzeri bir engelli raporu alacağınıza yönūnde %40 rapor ve alacağınız vergi indirimi ile erken emekli olabilirsiniz kesin sonuç için yetkili bir devlet hastanesine başvuruda bulunabilirsiniz engelli raporu için.
Fvc 55 Fev1 68
Fev1/fvc 127
Spo2 95
Doktor 20 alırsın spo iyi kötü olda 40 veririm dedi. 4 yıl önce daha iyiydi o zamanda 20 almıştım. Normalmi
Spo yazın çok düşüyor bunun sınırı nedir.
benim astımdan raporda oranım var ama şimdi tekrar rapor için gittimde süresi bitince ftpler düşük çıktı ama devamlı kullandığım ilaç var o zaman ne yapcaz dediler ki heyete gireceğin zaman ftp testinden 1 gün veya 2 gün önce ilaçları alma o yeterli dediler ftpde düşük çıkmadı sonuç oran verilmeyecek gibi 0 çıktı o zaman ne olcak desenki ben ilaçsız duramam 2 gün kullanmayınca bir şey olmaz diyip geçececekmi doktor ayrıca engelli raporu eskiden hak etmeyenlere peynir ekmek gibi veriliyordu onlar yüzünden alması gerekenler şimdi alamıyor aynısını tansiyon hapı olsa ondada yaparlar test öncesi
Merhabalar arkadaşlar
kontrol muayenesi için gittiğimde
Heyet doktoru fotoğraftaki teste göre orta obstrüksiyon %40 diye yazdı.
Heyete girdiğimdeki gögüs doktoru %20 dedi.
Bel fığıyla birlikte %26 olarak rapor verdiler
Hangisine güveneceğiz.
Bu arada il sağlık müdürlüğüne rapora itiraz süreci başlattım. Hakem hastaneye sevk işlemlerini başlattılar.
10 gün sonra gideceğim
Yorumlarınızı bekliyorum Hayırlı günler
Sft ölçümleri rapor oranını fazla etkilemez. hastalığınızla birlikte değerlendirilir. hastalığın kalıcı ya da iyileşeme durumları sft'yi etkileleyeceği için önemli olan hastalığınızın ne derecede olduğu.
Nurtan
hastalığım 32 yıllık , her yıl ilaç raporu yeniliyorum. Düzenli olarak 32 yıldır ilaç kullanıyorum.
SFT fazla etkilemez demişsiniz Fakat SFT sonucuna göre oran veriyorlar
ersina hastalığınızın verdiği etkiye göre sft sonucuyla rapor alıyorsunuz. yani sft tek başına orana katkı sağlamaz demek istediğim. hastalıkla beraber değerlendirilir sft ör/koah gibi
Heyetten aldığım %54 rapor Ankara'da onaylanır mı?
Merhaba, Burada yazdığım rahatsızlıklardan
Uyku Apnesi 25,5 ahi ile 35 puan ve tansiyon ve kalp 20 puan ve bel fıtığı 11 puan aldım heyetten 54 özür oranı ile ankara göndersem onaylanırmı?
Desteğinizi rica ederim.
Arkadaşlar merhabalar
itiraz üzerine sevkedildiğim hastanedeki yapılan
son SFT test sonucum budur,
30 yıldır astım hastasıyım , 16 yıldır raporlu ilaç kullanıyorum.
Ben de Bilgi alabilir miyim
MS hashimato tek kulak işitme kaybı kireçlenme sebepli %52 idi (yazın) göz hipermetrop kalp kapağı yetmezliği boyun ters konumlanma ilerlemiş düzleşme astım böbrekte taş sorunu ve aşırı aktif mesane Problemlerim var bugün de nefes testi yapıldı resim nasıl yükleniyor ve şu durumda nasıl bir engel durumu sonucum olur yardımcı olur bilgilendirme yaparsanız sevinirim herkese acil şifalar