Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK malzeme/ürün ödemelerini hesabınıza yatırmış mı, internetten bakabilirsiniz

OturanBoğa

Yönetici
Konular
676
Reaksiyonlar
940
Malum, SGK sonda, bez vb. tıbbi malzemelerin/ürünlerin ödemesini TC kimlik numarası üzerinden şahıslara yapıyor.

Bu ödemeleri internetten (www.turkiye.gov.tr adresinden) takip edebilirsiniz. Böylece para yatmış mı diye banakada dolanmaktan kurtulmuş oluyoruz...

www.turkiye.gov.tr adresine girin

• SGK hizmetlerinden Sahis Ödeme Durumlari Görüntüleme bağlantısına tıklayın.
  • Hangi tarih aralığına dair ödemelere bakacaksanız o tarih aralığını seçin ve Sorgula deyin.
  • Ödeme yapılmışsa karşınıza bilgisi gelecek...

Ya da doğrudan şuraya tıklayın:

EvrakIzle.jsp ARKADAŞLAR BENDE ŞUNU AKTARAYIM TC İLE EVRAK SORGULAYIP KABUL OLUP OLMADIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ

bülent bey e devlet şifrem var verdiğin linklere giriyorum olmuyo yada ben yanlış yapıyorum sorum şu her 2 aya bir ayın 10 da tak malzemesi yazdırıyorum 2 ay içinde tc kimlik numarama ziraat bankasına yatıyo bunu öğrenebilirmiyim burdan yatıp yatmadığını

Evet, o bilgiye ulaşacaksınız o adresten..

Başlangıç Tarihi: 09/01/2012
Bitiş Tarihi: 09/02/2012

seçip SORGULA diyeceksiniz..

ben şahıs ödemelerine baktığımda ödeme gözüküyor ama bankada para gözükmüyor nasıl iş anlamadım bir haftatır aynı

selamlar bende ödeme durumu : ödeme olarak gösteriyor bu ne anlama geliyor acaba ? teşekkürler...

Bülent abi 3 gün önce sisteme baktım bu şekil görünüyor ama bankaya baktım atmden para yok acaba sorun ne olabilir ?

10382384_10152387713178819_8995201055451486872_o.jpg

furkan kardeş bu ödemeler direkt olarak tc kimlik numarana yatar tavsiyem odur ki tc ile bankana git.. yada bu işle uğraşamıyorum diyosan da banka hesabıma aktarılsın ordan çekeyim de görevliye..

kaderimsee çekerim..;

Anladım tşk ederim bilgi için .. Yarın bi bakayım bankaya ne olacak ... :) :)

28 Mayıs ta verdik evrağı ve 20 gündür E-devlet teki Şahıs Ödemeleri Sorgulamasında ödeme miktari görünüyor ama halen bankaya yatan bir para yok 1 ay ı geçti ,

Devletimiz neden Para vereceği zaman genelde böyle davranır ?? Borcun olduğu vakit faiziyle alır ama çok yazık ... Bir de yaşadığım İL düzce küçük bir il dosyanın incelenme süreci vs bu kadar uzun olmamalı ..

1 ayda yatar aslında. hesap karışıklığı olmasın sakın?

benimde tıbbi malzeme (tak) ödemesi e devlette 23.05.2014 tarihinde yatırılmış görünüyor ama bankada hesabımda görünmüyor?

eğer rapor yenilediysen ondan da biraz geç ödeme yapılabilir. çünkü rapor tekrar ankaraya gidiyor eğer yenilediysen! diğer türlü yenileme yapmadıysan da evraklarında bir eksiğin olabilir ama eksik olsa şimdiye dek sana postayla gelirdi. :confused:

Benimki YOL-GÜNDELİK ödemesi geçen ay kontrole gitmiştik Ankara'ya sevk alıp annem ile ve gereken işlemleri yaptık 28 Mayıs ta kuruma evrakları verdik .. Geçen hafta sorgulama yaptım E-devlet üzerinden ve aynen aşağıdaki gibi görünüyordu Ancak bankaya sordum atmden baktım tc kimlikle baktırdım ama hesaba yatmış para yok şuan
10460863_10152430524108819_846322054925717408_o.jpg

benim malzeme raporum ve kurul raporum süresiz.neden hesaba yatmamış olabilir ki başka?yarın sgk ile görüşürüm.

FURKAN_81;

Bende de yatırıldı görünmesine rağmen bankada birkaç gün sonra göründü aldım parayı. Ayrıca artık e devletten sorgulamanıza gerek yok önceden kimliğe yatıyordu artık ziraat bankası hesabınıza yatıyor, direk hesabınızdan internet bankacılığı falan sorgulayabilirsiniz. 2 aydır hesaba yatıyor

erkuttok;

Öncelikler teşekkürler cevabınız için .. İnternet bankacılığına bakıyorum ara sıra fakat az önce aradım SGK il Müdürlüğünü muhasebe de sıkıntı olmuş Mayıs ödemelerinde bugün bankalara gönderiliyormuş paralar 1-2 gün sürer işlemler ve en geç Cuma günü hesabınızda olur dedi yekili memur ..

Hadi bakalım hayırlısı :)

merhaba ,geçen bir önceki dönem aldığım malzeme parası 170 lira iken bu dönem aldığım malzeme parası 130 lira zaten karşılamıyordu çok geliyor azcıkını alalım demişler...

Bilginize :

SGK medikal malzeme ödemeleri Ziraat bankalarından SADECE her ayın 8 'i ile 14 ' ü arası yapılmaktadır.

[FONT=sans-serif]Selamün Aleyküm Reis kusura bakma seni rahatsız ettim de bir sorum olacak ben uzun yürüme cihazı aldım evrakları sgk il müdürlüğüne gönderd[/FONT][FONT=sans-serif]
1210456Online Şahıs Tıbbi Malzeme Ödemesiİşlem Devam EdiyorIslemleri devam ediyor889.06
[/FONT]

[FONT=sans-serif]im e devlette şöyle yazıyor da bankaya gittim henüz yatırılmamış.. ne anlama geliyor işlem devam ediyor yarın da son gün acaba diğer aya mı aktarılacak bir bilginiz var m[/FONT]

arkadaşlar istanbul küçükçekmecede oturyorum medikal malzemelerin geri ödemesi için nereye gitmem lazım raporları geçen hafta cuma günü aldım

OturanBoğa Kalem
Öncelikle Geçmiş Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.
Bir yakınımın Sorusu vardı ben bilmediğim için sizlere danışmak istedim.
Bir Amcamız var 90-100 Yaşlarında Yatalak x Bankasından emekli maaş alıyor (ATm den Oğulları çekiyormuş)
bu amcamıza Sgk dan Bez Parası Alınıyormuş para Ziraat Bankasına yatıyormuş. Soru bu bez parasını emekli
maaşını aldığı bankaya nasıl aktarabiliriz. Diğer Türlü Zorluk çekiyorlarmış. Şimdiden Teşekkür ederim cevaplar için....

ayaslym
SGK dan yapılan ödemeler TC numarasına yatırılıyor,bildiğim kadarıyla da Ziraat bankasından başka yere de yatırılamıyor.Ayrıca bu ödemeleri her ayın sadece 8 i ile 14 ü arasında çekebiliyorsun.

Bu işin en kolay yolu; hasta adına Ziraat bankasında bir hesap açsınlar,daha sonra bankadaki memurlara SGK dan gelen medikal ödemelerin bu açılan hesabıma aktarılması istiyoruz desinler.Bundan sonra her gelen ödeme bu hesaba otomatik olarak aktarılır.Böylece hastanın her seferinde bankaya gitmesine gerek kalmaz,bi yakını da ATM den bankamatik kartıyla parayı çekebilir.

üç ayda 1 de kart parası kesiyor banka ama medikalciye eksikmi verilecek ve kabul edermi oda var

Benim ziraat bankasında üniversite döneminde açmış olduğum hesabım var. SGK ödemelerini de direkt hesabıma aktarıyorum,nedense benden hiç kesinti yapılmıyor.Kesinti yapıldığını da bilmiyordum açıkçası.
Ama bazı bankalar otomatik ödeme talimatı verirsen hesap işletim ücreti almıyor.Belki böyle bişey ziraatda da vardır.2 tane faturayı otomatik ödeme talimatı verebilirler.
Ya da herşeye rağmen hastayı her seferinde bankaya götürerek eziyet etmek yerine 15 - 20 liralık kesintiye katlanacaklar.

Üst Alt