Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK malzeme/ürün ödemelerini hesabınıza yatırmış mı, internetten bakabilirsiniz

Benim babam suan bitkisel hayatta sayilir neredeyse.Yoğum bakim unitesini eve kurmamizi soylediler.cihazlarin 3 tanesini Antalya Sgk dan aldim kalan parcalari 2 milyara medicalden ldim.sabah kurulum ypilacak ve eve gonderecekler.ben bu paranin geri donus islemi nedir nasil olur.Ne yapcagim.ve hasta bezi parasi ve baska birseyler icin maddi yardim alabiliyormuyuz nereye basvurmam lazim.Babam dedigim gibi eve nitkisel hayat gibi konumda olacak.

Reçete günlük 4x1:240(2aylık) adet kurum 169tl ödeme yapıyor

Faturanızla ve konu malzeme reçetenizi kuruma verdikten sonra

annemin sağlık malzemesi alması için senelik sağlık raporu alıyoruz ... 2016 tarihli rapor yerine 2015 12:11 son kullanma tarihli rapor yollamış yalnışlıkla bu yüzden ödeme yapılmadı ödeme almak için 2016 tarihli rapor yok hastene 2016 tarihli rapar verirmi bu konu da bilgisi olan varmı şuan 2017 raporu kullanıyoruz 2017 raporu kabul olurmu bilemedim annemin hastalık kronik bunun bir etkeni olur mu ...

Yen'i sistem ile tıbbı malzeme sorgulama nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı acaba

Arkadaşlar bu ilgili belgeleri ikametgah bulunan ilde değilde başka bir şehirde sgk birimine verebilir miyiz?

Ayrıca 1 yıl önceki fatura ve belgelerin teslim edilmesi halinde ödeme olur mu? Ben ozaman vermedim şimdi belgeleri versek olur mu

Ziraat hesabımda bloke var bana tıbbi malzeme ödemesi yapılmış bloke varken bu parayı çekebilirmiyim

Üst Alt