bir gazinin kopan bacağının değeri fiyatlandırılamaz sen benimlemi gelipte dağlarda terörist kovaladın
Çerkez yapıp kendini nimetten sayma! Zenginin çocuğundan git iste alacağını. Gerçekler acıdır.
Zenginin adaletsiz kapitalist sancağının bekçiliğini yapıyorsun! Fakirin değil!
Benden haksız alınan vergiden sana bacak yapıyorlar. (Öyle cevaba böyle cavap)
Banamı kovaladın artık ne kovaladıysan? Belkide kendi birliğinin oraya bırakıp unuttuğu mayına bastın
Senin bacağını yaratan benim bacağımıda yarattı. O bakımdan benim hakkım senin hakkın değillerle kendini avutma! Hakkımı yiyen lerdensin. Bu düşüncenle. Devlet sana ne veriyorsa banada vermek zorunda...
Sen nesin ki senin bacağın altın bizim ki değersiz.
Sen ben ayrımı yapan gazi olamaz.!
Devlet benden çalıyor sana veriyor.
Git askeriyen yaptırsın. Kendi bünyenizde halledin bu işleri askerlik yan gelip yatma yeri değildir.!!!
Çanakkalede yatan şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur. Allah rahmet eylesin. Mekanları cenet mekan yüksek olsun. Onlar kim, siz kim?
askerlik gönüllü yapılır. Mehmet Akif Ersoy bir serveti elinin tersi ile itmiştir.
Şimdikilerde vatan sever sanıyorlar kendilerini...PEH......
fakat gazi olmayan protez kullanıcılarıda haklarını ararken "gazilere şöyle bize böyle" diye hak arama yoluna giderlerse kesinlikle yanlış anlaşılırlar.
Yalnış anlaşılacak ne var kardeşim?
SGK tedavi yapıyorsa ayrımcılık yapamaz!
Askeriye kendi bünyesinde bu işi yapsın ona bişey diyen! İtiraz edenmi var.
İsterse 500 000 tl versin.
Ama ödeme sgk dan yapılıyorsa. Anayasanın eşitlik ilkesine aykrıdır. Bölücülüktür...!
Kaldıki bu ülkenin bütçesi olduğu gibi askeriyeye akmaktadır. Nedir. Otuz senedir başarısız bir teör politikasına aktarılan servettir.
Milli serveti çarçur ediyorlar. Kendi askerine bacak yapmaktan acizmidir bunlarda. Bu işi sgk ya paslıyorlar?
En doğal hakkımdır. Gazi ye ayrımcılık yapılarak ödeme yapıldığını söylemek.! Tedavi hizmeti gazi-gazi olmayan olarak iki şekilde verilemez.
Tıp da böyle bir ayrım yoktur.
Not: Ayrımcılık devlet kusuru ile sakat kalanlara yapılır.!;
devletin çalışan ihmalinden/kusurundan sakat kalanlara; rögar kapağı açık unutulup oraya düşüp sakat kalanlara, hastanede yalnış tedavi uygulanıp sakat kalanlara, depremde devlet denetim işini düzgün yapmayıp bu yüzden sakat kalanlara.. v.b. örnekler çoğaltılabilir. Bunlara devlet bir hayat, bir normal yaşam borçlu olduğundan ayrımcılık yapmak zorundadır. Verdiği zararı hafifletmekle /min. indirgemekle mükellefdir. Tam tersine devlet borçlu olduğunu borçlu çıkarmaktadır. / (Askerlikte ise bu durumlar bu çercevede geçerlidir.) Öbür türlü ben sizden farklıyım diyenler, hakkı olmayan bir zarar tahsilatını istemektedirler.
Asıl hak sahibi ayrımcılık yapılması olmassa olmazlar bu zümrelerdir.