Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK rapor oranını düşürürse engelli raporu da iptal olur mu?

@hastane

usg sağ: 80*28*8 , sol 115*67*15 tek taraflı hipolazik böbrek yazmışlar.

Bir şey daha sormak istiyorum. Bundan 3 yıl önce rektum ca tanısı ile ameliyat olmuştum. O vakit kalın bağırsaktan yaklaşık 30 cm ve rektum un hemen hemen yarısı kesilmiş hatta cerrah ameliyattan sonra kalıcı torba bağlanma ihtimali olabileceğini, hazırlıklı olmamı söylemişti.
Allaha şükür torbaya gerek kalmadı. Ondan kurtulduk. İşin ve ilaç tedavisi de almadim çok şükür.
Patoloji sonucu temiz çıktı. Belli bir süre zarfında hem onkoloji hem de genel cerrahi ye kontrollere gidip geldik.
Bu sağlık kurulu raporu alma sürecinde heyetteki cerrah belki burdan da puan alırsın diye ben istemeye istemeye ameliyat olduğum üniversite hastanesine yönlendirdi. (Eski günlerimi tekrar yaşamak istemediğim için gitmek istemiyordum. Malum kolonoskopi, mr, kan tahlilleri) Ve sagolsun (!) üniversite onkolojideki araştırma görevlisi, sen de zaten birsey yokmuş diye bir rapor tuttu gönderdi beni.
Sonuçta onkolojiden ve genel cerrahi den puan vermediler.
Hadi tamam onkoljiden vermediler. Ama rektumumum yarısı ve 30 cm kadar kalın bağırsak kesilmesine genel cerrahi neden puan vermez. Onu anlamadım.
Afedersiniz şu anda ne zaman wc ye gideceğim belli değil. Depolama kısmı sanki yok gibi.

İlk husus olarak %10 alma ihtimalinin var gibi görünüyor ama sen yenede araştır
İkinci husus olaraksa 30 cm alındığı için normal diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Üst Alt