Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan %45 rapor ve 5459 prim günü ile emekli oldum. Ne kadar maaş alırım?

Mustafa 1972

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
126
Sskdan yüzde 45 vergiş indirimimle 5459 gün primle emekli oldum ne kadar maaş alırım arkadaşlar

640 tl.tahmini.eğer asgari ücretten emekli olduysanız.

AMA BU ÇOK AZ.çünkü ben aldığım maaş üzerinden yatırıldı primlerim

Arkadaşım şurayı bir incele ona göre kendini kıyasla.
http://www.engelliler.biz/forum/eme...nu-ile-ne-kadar-emekli-maasi-aliyorsunuz.html

Maaş sadece prime göre hesaplanmaz sana burada ne yazılsa doğru sonuç vermeyebilir. Maaş hesabında birsürü kriter var Edevlet şifren varsa hizmet dökümünü çıkart googlede maaş hesabı yaz çıkan site seni yönlendirecek. SSK Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SSK Emekli Maaşı Hesabı Hadi kolay gelsin.

640 tl.asgari ücretli çalışanlar için geçerli.

arkadaşlar yüzde45 vergi indirimle ve 5469gün primle emekli oldum566tl maaş var neden

arkadaşlar ben yüzde 45ile vergi indirimimden emekli oldum.gün sayısı 5469 günüm var gelen maaş 566 tl neden böyle oldu sizce ne yapmam gerekir

hangi kurumdan emekli oldun ssk -bağkur

primlerin tamami SSK mi ?.. Sayet tamami SSK ise, itiraz edip tekrar hesaplanmasini isteyebilirsin.

hizmet süremin tamamı ssk.nereye nasıl itiraz edeceğiz

bağkurdan hiç primim yok hepsi ssk olarak tamamladım 5469 gün.yüzde 45 vergi indirimim var

sarı kanarya 72;

Ali Tezel boşuna demiyor.
Daha sonra emekli olanlar yandı diye...
Adam bundan sonra emekli olan asgari ücret primi ödeyen bugünün parası 300 tl maaş alıcak diyor.
Millet uyuyor... Elinize maaş geçince uyanırsınız...

sarı kanarya72

sarı kanarya 72 kardeşim öncelikle geçmiş olsun benimde geçen ay maaşım baglandı bende sizin gibi yetersiz gördüm maaş oranımı dilekçe yazdım şahsi olarak kuruma müracaatımı yaptım itirazımın kabul görmesi için ilk maaşımı almam gerekiyormuş memur öyle söyledi şimdi bende bu ayın 20 sinde maaşımı çekip kurama itirazımı tekrar sunacagım sizden pirimlenizin hangi tarihlerde daha çok yatırıldıgınıda yazmanızı rica edecem çünkü maaş hesaplamada yatan pirimlrin dönemi çok önem teşkil etmektedir yani maaş hesaplanırken üç dönem göz önünde bulunduruluyor en iyi dönem ise 2000 öncesi / halk buna demirel ecevit dönemi diyor / 2000 ile 2008 arasındaki süreyede /yaşar okuyan /dönemi deniyor / 2008 sonrasındaki dönemlerde yatan primlerde malesef /TAYYİP DÖNEMİ DENİYOR,Kİ BU SON DÖNEMDE YATAN PRİMLE EN ÖLÜ DÖNEM DEMEKKTİR sizden ricam primlerinizi tekrar kontrol ediniz en çok hangi dönemde yatırılmış

arkadaşlar maaşı benim gibi düşük olan kişilerle telefon irtibatına geçmek isterim.ayrıca nereye itiraz edeceğiz.bana lütfen yardımcı olunuz.benim maaş bodrom hep bin tl ile 800 arasında değişiyor.son iki yılda hep aldığım maaş üzerinden gözüküyor pirimler.ayrıca asgarı ücretten bile yatırsa şirket bu maaş çok az.ne yapabilirim.oturan boğa kardeşim yada ilker beyler.bu konuda beni aydınlatmanızı isteyeceğim

Arkadaşım ....acaba yanlış yerimi okuyorsunuz....bana gelen evrakta alt kısımda bu ay alacağım birikmiş parayı yazmışlar....555 ytl olarak...ama evraklarda maaş biktarı 890 ytl yazıyor....işlemleriniz kısa sürdüyse o rakam birikmiş kısım olabilir....1.11.2011 de bağlandıysa maaşınız 18 günlük miktar gibime geldi....en düşük maaş 640 ytl sizin verdiğiniz miktar bununda altında....

Bence de maaş bilgilerini ya yanlış okuyorsunuz ya da yanlış yazılmış... www.turkiye.gov.tr adresinden bir daha bakar mısınız...

5469 günle SGK'dan emekliyim. 786 TL maaş alıyorum. Sizce az değil mi?

arkadaşlar 5469 gün ile sskdan emekli oldum.ekim ayında sizce az değilmi.yüzde 45 vergi indirimim var 1992den sigorta girişim.ayrıca malulende olmadım.vergi indirimden oldum.bana az göründü sizce normalmi

emekli maaşlarına nereye itiraz edebiliriz

emeklilik maaşlarını nereye itiraz etmemiz gerekli nasıl bir yol uygulanabilir arkadaşlar

slm arkadaşım bende 1 10 2011 ssk emeklli oldum baglan 687 88 gun 5510 hepsi askeri ucreten yattı bende daha çok baglanacagını duşunuyordum en az 800 850 bekliyordum ama seninki haha fazla oldugunu inanıyor e devletten bak maaşın belli olur gene bilgi verirsen seviniriz

Emekli maaşınızın düşük olduğunu düşünüyorsanız, sigorta müdürlüğüne gidip maaşınızın yeniden hesaplanması için basit bir matbu dilekçe ile başvuru yapabilirsiniz...

5469 günle emeli oldum 768tl alıyorum az değilmi vergi indiriminden sskdan

arkadaşlar 5469 günle ssk dan vergi indiriminden emekli oldum. 768 tl alıyorum sizcede az değilmi nereye itiraz edebilirim

bulunduğun yerdeki sgk ve en son çalıştığın iş yerine primin az yatıyor olabilir eğer sonuç alamazsan ankara sosyal sig. genel müd. dilekçe yaz

sizcede az değilmi arkadaşım. malülen emekli olan arkadaşlar bile 850 tl alıyorlar ben şaşırdım inanın

arkadaşım asgari ücretenmi yatıyordu siğortan kaç gün sigorta kaç lira kazancın toplam ödenen siğorta primleri hepsini yazarsan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar.

mesaili çalışıyordum maaşımı bankadan alıyordum en düşük asgari ücrettendir sanırım

benden az primi olan kişiler yaklaşık 830 850 alan arkadaşlar var asgari ücretten yatıpda .acaba ben hala emekli oldum fakat çalışıyorum diye kesinti yapılıyormudur sizce.yapılıyorsa kaç tl kesilir

ben yüzde 45 vergi indiriminde. 30.09.2011 yılında oldum ssk emeklisi. siğorta girişi 1994. 5469 günle oldum. 768tl alıyorum. üstelik emekli oldum ama halen yine sigortalı olarak bir işte çalışmaktayım. acaba maaş kesiliyormu o yüzdenmi az benim maaşım bilemiyorum. yada ne yapmalıyım

5469 günle emekli oldum. Neden 780 tl maaş alıyorum, anlamış değilim..?

5469 günle yüzde 45 vergi indirimle emekli oldum neden 780tl maaş alıyorum anlayamıyorum

Üst Alt