Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan %45 rapor ve 5459 prim günü ile emekli oldum. Ne kadar maaş alırım?

Emekli maaşınız kazancınıza göre az olduğunu düşünüyor iseniz SGK ya müracaat ederek tekrar hesaplanmasını talep edebilirsiniz.

slm officer kardeşim 1995 ssk giriş 5200 gün ve 140.000 tl pirim ödmem var %42 rpor aldım ankarda şu an onaylandığında ne kadar maaş alablirim

ssk deişik hesaplıyor benim arlkadaşım asgeri ücretle oldu 17 senede 4000 günü vardı 900 maaş aldı

Sarıkanarya;
cevap defalarca verilmiş,maaşınızın az olduğunu düşünüyorsanız,emeklilik için başvurduğunuz,size maaşı bağlayan sgk müdürlüğüne bir dilekçe ile başvurup,maaşınızın yeniden hesaplanmasını talep edebilirsiniz.Ancak siz neredeyse bir yıl olacak aynı soruyu tekrarlıyorsunuz.
Dikkatimi çeken başka bir husus da şu;05.05.2012 tarihinde 768 tl aldığınızı yazmanıza karşılık,bugün yani 24.06.2012 tarihinde 780 tl aldığınızı yazmışsınız.
İki tarih arasında herhangi bir zam uygulanmadı,emekli maaşı zam uygulaması ocak ve temmuz aylarıdır.
Yazdığınız iki rakam arasındaki 12 tl lik fark nereden kaynaklanıyor onu anlamadım.

Üst Alt