volki_80 benim raporum 22 Eylül de bitiyordu, rapor yıl sonuna kadar uzadı diye işlem yapmamıştım. Eylül ayı bez ödemesi bana Eylül ayının 7 sinde eksik bir şekilde 22 günlük yatınca bir yanlışlık olduğunu anladım. Buna istinaden raporumun süresi dolmadan 18 Eylül de raporu yeniledim. Sgk sistemden görür diye bir işlem yapmadım. Ekim ayında hiç ödeme yapılmayınca Alo 170 i aradım. Oradaki çalışan bu işlere İstanbul da yaşadığım için istanbul da Sirkeci Ssk Müdürlüğünün ilgilendiğini onlara yeni raporun fotokopisi ve durumu anlatan bir dilekçe yazmam gerektiğini söylediler. Ben de buna istinaden durumumu anlatan bir dilekçe yazdım. Oturduğum yere yakın Ssk müdürlüğüne kardeşimi dilekçe ve rapor fotokopisi ile yolladım.(Ptt ile posta ile gönderince de oluyormuş) Oradaki çalışan memur dilekçeyi ve raporu Sirkeci Sgk Müdürlüğüne yolladı 15 gün sonra benim sorunum çözüldü. Başka şehirde yaşayanlar için bu işlere hangi Ssk ilgilendiğini bilmiyorum. Şu şekilde bir dilekçe yazdım.
Sirkeci Ssk Müdürlüğüne İstanbul Tarih
Konu: Hasta Alt Bezi Ödemesi Hk.
............... Tc Kimlik no'lu sigortalınızım. Kurumunuzdan hasta alt bezi ödemesi almaktaydım.
22 Eylül de raporum sona ermiş olup ben de buna istinaden 18 Eylül de raporumu yenilemiştim.
Fakat Eylül ayından 8 gün ve Ekim ayının tamamının ödemesini hala alamadım. Durumu bilgilerinize sunar
ek'te sunmuş olduğum yeni raporuma istinaden eksik olan ödemelerin ve gelecek aylarda yapılacak ödemelerin
yapılabilmesi hususunda gereğini arz ederim.
Adres:................. İmza
Cep Tel:............... Ad Soyad
Ek:
Yeni alınan rapor fotokopisi