Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK’lılardan hastanede ilave ücret mi alınacak?

inzibat

Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
11
Arkadaşlar "SGK bana aşağıdaki sms'i yollamış." Şimdiye kadar hiç böyle bir sms almadım. Hasta alt bezi raporunun süresi dolmuştu onu yenilettim. Bu ne anlama geliyor bilen var mı?

SAYIN E**** Ö******, BU BiR BiLGiLENDiRME MESAJIDIR. 10.06.2026 TARiHiNDE iSTANBUL SANCAKTEPE SEHiT PROF. DR. iLHAN VARANK EGiTiM ARASTIRMA HASTANESi iSiMLi SAGLIK HiZMETi SUNUCUSUNDAN ALMIS OLDUGUNUZ SAGLIK HiZMETLERiNi VE iLAVE ÜCRETi GÖSTERiR BELGENiN TARAFINIZA iMZA KARSILIGI VEYA ELEKTRONiK ORTAMDA VERiLMESi GEREKMEKTEDiR. SGK TARAFINDAN FiNANSMANI SAGLANMAYAN SAGLIK HiZMETLERi HARiÇ OLMAK ÜZERE SAGLIK HiZMETi SUNUCUSU, SGK TARAFINDAN KARSILANAN TUTARIN 2 (iKi) KATINA KADAR SiZDEN iLAVE ÜCRET TALEP EDEBiLiR. Ilave Ucret Hesaplama Ekranı B002

genelde devlet yada eğitim araştırmalarında eczaneye gidildiğinde benzer mesaj gelir
yani özetle mesajı okursak bu bir otu bilgi mesajıdır
ey hasta senden para istedilermi? bunun tutanagı faturası olmalı ozrumlu diyor?
para vermediysen yada istemediysen dikkate alma bu mesajı
yada b,lgilendirme için çok teşekkürler yazarak yanıt dönebilirsin :)
en kesin bilgiyi sağlık bakanlıgı çağrı merkezini arayarak öğrenebilirsin

Üst Alt