Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'nın Myfortic adlı ilaçtan 750 TL katılım payı alması olağan mı?

1GaripTurk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
5
Merhaba herkese 2019 da böbrek nakli oldum okan hastanesi Tuzla istanbul çok memnun kaldım ben eşimden aldım ikimizde çok memnun kaldık ilgi alaka ve sürat hiç para ödemedik hala kontrollerime gidiyorum 3 ayda bir Alp Gürkan hocamız ameliyat yaptı çok kıymetli bir hocadır. Benim sormak istediğim şimdiye kadar raporlu ilaçlara ücret ödememiştim son geçen ay aldıgım myfortic adlı ilaçtan 750 tl sgk pay aldı sebebini eczanede bilemedi ödedim mecburen araştırdıgımda aşağıda ki linkte bilgi verildiğini gördüm tabi ben hasta olarak anlayamadım ilaçları sağlık ocağına yazdırıyorum sağlık ocağı mı yanlış yaptı ? Tekrar alınmaması için ne yapmam gerekir? herkese geçmiş olsun tekrar sağlıklı günler.

@OrhanTurk, bazı ilaçları ilgili doktorlar dışında reçete edilirse ücret ödüyorsunuz örneğin ben cec 1000 mg antibiyotik yazmıştı dr eczane uzman hekimin yazmasını yoksa karşılanmıyor dedi.

Hatta eczane ekran görüntüsünü gösterdi hangi durumlarda karşılandığını

selam hiç daha önce para ödememiştim hep sağlık ocağı yazıyor ilacı raporlu oldugu için ödeme olmuyordu sebebini burada yazmışlar ama ben anlayamadım

Üst Alt