Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'ya gitmeden GSS'yi nasıl açabilirim?

isimsiz343434

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
sgkya gitmeden gssyi naslı açabilirim daha once sgkya gitmiştim görevli baktı bilgilerime yaştan sgk kapsamıyor üniversiteye kayıt yaptırdın zaman geri akif olur sigortan dedi 1 bucuk yıl fln var açık lisemin bitmesine ayda 3-5 kere hastneye gidiyorum kullandım ilaçlarda pahalı sgkdaki görevli açmak yerine baştan salıyor sgkya gitmeden naslı açtırabilirim

evde 5 kişi yaşıyoruz ben sağılık sorunlarım nedeniyle çalışsamıyorum babanenem dedemden kalma emekli maaşı alıyor babam çalışıyor babama çalıştı yer gelir testi yaptırmış 1/3 yazıyor kardeşim 22 yaşında iş arıyor amcamda markette çalışıyor benim gss kapalı 20 yaşıma girmeden ilaç stok yapmıştım ilaçlarım bitmek üzere benimkini devlet öder mi

2024de 20 yaşıma girdim 7 aydır hastaneye duzeli bi şeklide gitmedim bile 2 kez gittim kayıt yapan sgkan yok para öde diyordu zar zor radevu buldum için ödemek zorunda kalıyordum raporum bitmişti doktor sgkya git gss açtır dedi e devletten baktım 5bin borc gözüküyor işimde yok ödemek için internette baktım zaman bazı kisilerede icra göndermişler

Üst Alt