aplam sgk lı çalışmandan ötürü diyor.sgk lı işe girdim.1 ay deneme yapacağız dediler yani ağustos 2.sinde.bana 5 eylülde tamam işe aldık dediler bende hemen dilekçemi yazdım gönderdim.fergat dilekçem ve itirazım kopyala yapıştır yapıyom.sağol.
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı
Pirimsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü'ne,
28/11/2011tarihli 9089325 sayılı evrakla tarafıma yersiz ödeme iddia ederek 3220 tl ödemeevrakı gönderilmiştir.halbuki ben 5 eylül 2011 tarihinde tarafınızaağustos ayında deneme süreli işgirdiğimi eylül ayının 5 itibariyle işimin kesinleştiğini maaş feragatdilekçemi 5 eylülde iade taahhütlü olarak gönderdim ve 8 eylülde aldık diyekaşeniz mevcut.ama üzgün olarak söylemek isterim ki evrakım eylülün 14 desisteminize kaydedilmiş ve 14/12/2011 evrak ile alakalı işlem başlatılmış.amane tesadüftür ki siz 02/11/2011 kendi kendinize benim evrakım olmasına rağmen28/11/2011 ceza göndermişsiniz.Bir takvim yılı içerisinde 2022 maaşı alanengelli 90 gün sigortalı olması maaşının kesilmesine engel ve ya cezagerektirmez kanununa dayanarak 30 gün içinde maaş feragatimi tarafınızailettim.
İş bu gerekçeyle tarafıma bildirilen cezai işlemin ile tahakkuk ettirilen cezanın iptal edilmesini,ödeme talimatının yeniden düzenlenerek tarafıma bildirilmesini ve dilekçemeyazılı yanıt verilmesini arz ve talep ederim.
6 adet ekle beraber bilgine sunulmuştur.
EK1: yersiz ödeme evrakınız
Ek 2: 2022 evrak takip çizelgem.evrakın sistemdekigecikme isbaatı
Ek3: SGK ilişik durumu bildirir doküman
Ek 4: feragatdilekçemin iade taahhüt evrakımla 8eylülde size ulaştığına dair isbaat
ek 5:evrakın sisteme kaydı
Ek 6:feragat dilekçem
adsoyad
imza
Ö.FARUK DÜMLÜ
TCkimlik no: xxxxxxxxxxxxxxxx
Adres:şixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx İskenderun/hatay
Telefon:xxxxxxxxxxxx
SOSYAL GÜVENLİKKURUMU BAŞKANLIĞI
PRİMSİZ ÖDEMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TUNA CD. NO:7 KIZILAY/ANKARA
T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü
Sosyal Yardımlar Daire Başkanlığı
2022 sayılı Kanuna göre 866550411 Y.Sicil numaralı dosyadan almakta olduğum aylıktan sigortalı işe girmemden dolayı feragatediyorum.
Gereğinin yapılarak sonucundantarafıma bilgi verilmesini, arz ederim. 05 /09 / 2011. .
T.C. Kimlik No: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Adı Soyadı :Ö.FARUK DÜMLÜ
(İmza– Mühür)
ADRES

ENİZCİLER KASABASI ŞİRİNYURT MAH. 41.SOK NO 57/C HATAY/İSKENDERUN
Yukarıdakibeyanın ve imzanın Ö.FARUK DÜMLÜ ‘ ye ait olduğunu onaylarım.
.. . . / . . . ./ 20. .