Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens Centra cıc işitme cihazı hakkında bilgisi olan var mı?

haklısın bu konuda.. bunu bugün farkettim.. normalden çok fazla kulak kiri oluştu ve bu yüzden cihaz rahatsız etti.. pamukla temizleyip çıkardım cihazı.. en başından bana bunları söylememiştiniz ama..

usta 5 yıl önce bende kulak içi almıştım o yüzden takmadım

o ağrı gider zamanla.....
çok nadir bir hafta sürer zaten...
her yeni kalıp aldığımda alışma sürecinde bende de oluyor.....
çıkardığında nemli bezle sil kalıbı kir tutmasın...
....

kulak arkası da olsa sonuçta hepsinin kulak içinde kalıbı var.. kulak arkalarında da aynı sorun olmaz mı..

hoparlörü ucunda olanlarda sık oluyomus ben içinde olandan aldım

arkadaşlar ssk ya yaptığım itiraz için dün cevap aldım postayla.. yarın inşallah dava açıcam.. dava sürecinde bana yardımcı olabilicek bilgilerinizi benimle burdan paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar..

arkadaşlar acil bilgilerinizi birikimlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

merak etme centra alman dogru bir tercih.centranın kulak arkasını tavsiye ederim.nihayetinde kulagımızda oluşan buşon, cıc cihazların fitresini çok rahat tıkayabiliyor.sürekli fitre parası vermek istemezsin dimi?ses kalitesi kulak arkası cihazlarda her zaman daha iyidir.bir de cıc'ler 65-70 db'e kadar karşılar.işitme kaybın ilerlediği zaman yetersiz kalabilir.bir de ana bayi yada normal bayi diye bişey yoktur.distiribütör vardır.onlar bayilik verir.distiribütörler daha çok indirim yapabilir ama sana da fena indirim yapmamışlar.hem senin konuştugun firma muhtemelen bayidir.kulagın çok fazla buşon üretiyorsa kesinlikle kulak arkası al derim.

Üst Alt