Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens pure micon 7 işitme cihazını tavsiye ederim

gökhanc

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Uzun araştırmalar sonrası testler sonucu yeni cihazima kavuştum yaklaşık 15 gün önce felan,,,,cihaz son sistem özellikleri felan güzel kumandasını da aldım telefonla eşleştirip müzik ve telefon görüşmelerini direk cihaza aktaran özelliği ile çok güzel ...
düşünenler varsa özelikle bu modeli tavsiye ederim

Merhaba peki ne kadara aldınız gürültülü ortamlarda nasıl

siemensin cihazları biraz tuzludur..bana 4 kanal kanal içi cihaz için 2500 lira dedilerdi..çok daha özellikli başka bir marka aldım 1500 e siemensi hiç begenmedim

ne kadar ekmek o kadar kofte
bu mıconlar bessond ses yumusatma var bıde bıı suru seylerı varda cok ılerı ısıtme kaybında ıse yaramayabılıyor
sıemenslerın sesını ben begendım
senın yanlısın olmasın 4 kanallı cıhazları 1500 lıra cıft mıkrofon otomatık gurultu azaltma ruzgar sesı kesme var
ben 6 kanallı cıeloyu 1700 lıraya ındırtmıstım 6 ay oncesı

shukufe;

benim dediğim kanal içi skufe kulak arkası değil..

muhendis3232;
6800 tl 48 kanal 6 program

ekinos;
dostum gürültülü ortam için programını ayarlatabiliyorsunuz gayet güzel

Ben GN RESOUND LIVE 9 kullanıyorum. Kulak arkası, 17 kanallı, çift mikrofonlu, nano korumalı v.s. Ses mükemmel diyebilirim. 2012 yılında kampanyalı olarak 2.500 TL ye almıştım.

Hocam iyi günler ;
İşitme kaybınız kaç db.?
Nerede deneme imkanınız oldu bunu.?

resound lıve harıka bı cıhaz keskı olaydı benım kaybıma cok rahat tamda sevebılecegım cıhazdıda hemde bır altını denemıstım ses az gelınce ısrarlı olmadım
vısco ole 100 db ustu kayıplara bıze ole mıconlar lıveler sokmuyo arkadas

Abi gitmek bir kısmet olmadı.
Gittiğimde hedefide 12 den vurmak istiyorum.
Ben 7 yıl öncesine kadar %100 duyuyordum.
Geçirdiğim beyin ameliyatı sonrası sağır kaldım.
benim raporumda da "bilateral" yazıyor..
Ayak üstü bir odyo testi yaptırdım 120-118 db arası işitme kaybı çıktı.
Levent hocaya gideceğim.
Biyonik kulak ameliyatına bile rağzıyım duyamam çok etkiledi beni.
Ama ilk tercihim cihazlar.
Oturup birisi ile karışıklı konuşabilsem bırak biyonik onlarda kalsın.

ne amelıyatndan sonra kaybettın ısıtmeyı vısco
doktorlar ısıtme cıhazı ısınden anlamaz kaybını gorek her doktor cıhaz sana yaramaz kokler ımplant der
ondan sen hıc vakıt gecırmeden otıcon sumo bernafon extreme sıemens cıelo spdır ınterton elıpse dene bak bakalım senı ıkna edebılecek kapasıte gorursen cıhazlarda bır muddet oyle ıdare edersın bellı olmaz bas seslerın ıyıyse daga bıle ıyı cıhazlar olur
odyo testını nerden yaptırdın
ben hacettepede yaptırırsam bas sesler 110 ısıtme cıhazı satanlarda yaptırırsam 95 yanı hastanelerınkı guvenılır degılmıne
cunku onla ayar yaptırırsam felaket yuksek seslerle ayarlıyorlar dayanamıyorum
cıhaz satanların odyosuyla ayarlanırsa ıyı oluyor bana
bırde bu 7 yılda nasıl sessız yasıyabıldın hıc cozum aramadan

Maddi durumda kötü olunca hiçbirşeyde yapamadık.
7 yıl içerisinde bir ameliyat geçirmedim.
Tam 10 tane köşe ameliyatı geçirdim.
Çocıkluğum ameliyatlarla geçti yani ailede ilgisiz kalınca ne ameliyatı olduk adı sanı nedir necidir bilmiyorum.
Maddi durumda iyileşme oldu şu sıralar bende internetten sizler sayesinde işitme cihazlarının ne işe yaradığını öğrenmiş olduyorum.:)

Ankara dediğin cihazları deneyebileceğim merkezler var mı.?

Konya Eğitim ve Araştırnada sağlık raporu alırken gerekti baştan sağma birşey oldu resmen.:p

vısco ısıtme cıhazı cok ılerı ısıtme kayılılara olan 2 3 bın lıraya alabılırsın taksıtte yapıyorlardı
konyadada cıhaz satanlar vardır zaten cıhaz bulundugun yerden almak ıyıdır ayar yaptırıyorsun bıkac kere fırmalara gıt ısıtme testını yaptırrı denersın onlar sana uyan cıhazlarını zaten bılırler merak etme para cıhazı begenırsen alınca vereceksın cıhaz denemek bedava ısıne yararsa alır yaramıyacaksa almazsın
hıc olmassa ses duyarsın ne kadar ılerı bıle olsa ınsallah
ankarada cok her markanın satıcısı var ama kose amelıyat bu zor bısey galıba
bu amelıyatı olan bı arkadasa koklear ımplant yapmıslardıda ıse yaramadan bıdaha beyın sapı ımplantı yapılmıstı belkı senın ıhtıyacın olmas

Hocam ben tedavilerimi Ankarada yaptırıyorum artık.
Şuan Aksarayda oturuyorum.
Ankarada bana direk önerebileceğiniz duyum merkezleri var mı.
İlk kez gideceğim için amatörlere denk gelmek istemiyorum.
Bu ses duymadan kastınız nedir abi.
Sessiz ortamlarda birisi ile oturup karşılıklı konuşabilirmiyim.

ee 7 yıldır duymuyorum dıyosun seslerı benden daha ıyı bılmen lazım bu 7 yıldada hıc sessız yasayabıldıgıne gore 118 db kayıpla dudak okuyorsun sen
dudak okuyuncada cok ılerı ısıtme kaybında ısıtme cıhazıyle duyabıldıgın sesler sana ıyı yardımcı olur dudak okuyarak
bır kısıyle karsılıklı konusurken cokta zorlanmaz daha kalıtelı yasam surersın
ses duymanın nımet oldugunu sen benden daha ıyı bılırsın
ankarada selıs ısıtme var mıthatpasada odyocusu bılgılı ama kalabalık oluyor
gaestede samet bey ıyıdır
duytek var mıthatpasada fusun hanım bılgılıve cozum sunmada ıyıdır
uzman ses varmıs bıde hakancan wıdex ısıtme cıhazları ıyı dıyo bunu merak edıyorumda sımdıkı halde beklemede
daha bııı suru yer var mıthatpasaya gıdersen oyle cok cıhaz satıcısı varkı sasarsın

İşitme cihazı satan yerler içinde GAES oldukça iyidir.Bende cihazımı İstanbul'daki bir GAES şubesinden almıştım. ALTINTEPE-GAES Anadolu yakasında.Oradaki bayan Melek hanım adı yıllardır bu işi yapan bir Odyolog.Eğer İstanbul içinde cihaz ihtiyacı olan varsa bence mutlaka orayada bir uğrasın.

Vermiş olduğunuz adreslere
Sırası ile gideceğim
Teşekkürler
...

Ben widexten başka marka kullanmadım. Çok memnunum. Son aldığım cihazın fiyatı çok yüksek. Fakat inanın bir öncekinden daha memnundum. Bu cihazı kullanmamın nedeni, telefon sesini ve müzikleri cihazıma aktarıyor olması.. Sırf bundan dolayı vazgeçemiyorum yeni cihazımdan. Fakat bir öncekinin sesi daha yüksekti. Bunun boyutu da küçük olduğundan ses düşük. Sesin kalitesi tartışılmaz. Fakat ne kadar iyi olursa olsun, yüksek sesi arıyor kulaklarım.. Diyeceğim şu ki, cihazın fiyatından çok kullanışlı olması önemlidir. önemli bir yere gideceksem hala bir önceki cihazımı takarım. daha yüksek sesle duyabilmek için..

gokan ben widex dream ve sıemens pure arasında yim ama haftaya kalıp hazılanınca alacam pureyı denemelı olarak
suanakı model ne aslı widex dream mı yuksek sese alısmıs kulaklar alısmak lazım psıkolojık =)

kimseyi asla yanlış yönlendirmek istemem kendi kullandığım cihaz için çok memnunum..Aslı arkadaşın dediği gibi pure micon cihaza kumandayla birlikte alındığında telefonunuzla blth ile eşleştirilip telefon görüşmeleri ve telefonunuzdaki çalan müzikleri dinleebiliyorsunuz..sizin için de windex dream modelini de deneyin pure ye de bakın hangisi ağır basarsa ondan alın derim ..iyi günler

audio serviceler nasıldır?

audi service derken yani daha açıklayıcı bi şekilde sorarsan cevap verebilirim ..yada micon 7 özelliklerine bakabilirsniz

12 sinyal işlemeli 6 frekans kanallı audio service marka

Merhaba,
Bende de 3mi vardır memnum olmadım iade edip 7 mi ile değiştirdim. Cihazım henüz gelmedi önümüzdeki birkaç gün içinde elimde olacak inşallah. Ben de minitek ile beraber aldım. İşitme kaybım 2 ay önce trafik kazası sonucu oluştu. Sadece sağ kulakta. Sizce 3 mi'den sonra 7 mi'den memnun kalır mıyım?

ben suan 7 mi aldım 15 gundur kullanıyorum ıyı gıbı ama kullandıkca gorecez =)

minitek kac lıraya geliyor dincerozan ?

ismail_1830;

1750 TL. civarı, cihazla birlikte 8700 TL verdim...

dincerozan kardes 7 mıyı alınca bızımle burda paylasırmısın 3 mi ıle aradakı farkları menmun kalacak mısısın falan ?

Cihazımı aldım, bugün üçüncü günüm. Öncelikle henüz yeni bir işitme cihazı kullanıcı olmama rağmen rahatlıkla söyleyebilirim ki arada çok ciddi kalite ve kullanım rahatlığı farkı var. 3 mi'de farklı ortamlarda ya rahatsız oluyordum ya da yetersiz kalıyordu, bunda o sorun öncelikle ortadan kalktı. Ses kalitesi ve kelimelerin anlaşılırlığı fark edilir derecede arttı. Ani yüksek sesleri yumuşatarak verdiğinden dolayı süprizlerle karşılaşmıyorsunuz. Henüz minitek cihazım gelmedi, o da yarın gelecek, sanırım o da gelince program seçeneği de aktif olunca çok daha iyi olacak. Dediğim gibi henüz 3 gün oldu şimdilik çok iyi görünüyor, birkaç ufak ayar ve Minitek ile sanırım daha iyi olacak. Tecrübem arttıkça bilgi vermeye devam ederim...

Üst Alt