Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siemens pure micon 7 işitme cihazını tavsiye ederim

hadı hayırlı olsun pure 7 mi ortak kullanıcı olduk. 1 aydır kullanıyorum sukur ıyı programı nerde ayarlattırıyorsun kardes mını tek ne kadar aldın

1750 liraya bi isitme cihazi daha alinir:rolleyes: sagirlar diye soyup sogana cevircekler adami:mad:bari ise yarasa. ben cihili 7 yi indirim alarak 2000 liraya aldim. arkasinda volum kontrol tekerlegide minitek dedigin nanenin isini mukemmel goruyor. acep streamer denen seyini alsam bu oticonun o kac para. gidip bi sorsam diyorumda gina geldim isitme merkezlerinden. genede oticon cok iyi:eek:

%60 İşitme kaybım için daha önce kullandığım simens işitme cihazını değiştirmek için Ankara mithatpaşa,da sakarya caddesi bitişiğinde ata işitme merkezine gittim Firma sahibi alibey ve yardımcısı sevda hanım çok bilgili ve usanmadan bana 10, 15 adet değişik marka işitme cihazlarını denettirdi bana uyan pure 7MI karar verdim.
Kulak arkası 2 micrefonlu Pure 7MI 48 kanallı cihaz aldım 1 haftadır kullanıyorum eski simensime göre çok fark var.
Benim için en önemlisi kücük ve boru, ile ses iletme olmadığı için kulakta fazla belli olmuyor.
Sanayi tipi işyerim olduğu için gürültülü ortamda bulunuyorum, otomatik insan sesini çok güzel öne çıkarıyor.
Dışarıya çıktığım zaman ruzgar sesi beni rahatsız ederdi eski cihazımda, bunda ise gerçeğe yakın sesler duyuyorum.
15 gün kadar kullanıp şayet ince daha hassas kafama takılan bir ayarlama düşünüyorum cihaz bana ben cihaza biraz alısıyım.

@rovalver

vay anassinii:p HERIFCIOGLUNDA NE KULAK VARMIS:) ata isitme cihazlarini anladikta, 15 20 cesit cihaz denemeyi anliyAMADIK:p

Son düzenleme:
shukufe Uslubunuz hiç güzel değil beyin engelli birisiniz galiba!! tanımadığınız birine HERIFCIOGLU diye hitap edemezsin yazdıklarınızı buna yorumluyorum.
3 adet cihaz markası denedim bunların 6 kanallı olanından başladım enson Pure 7MI 48 kanallı olanını, deneye kadar test ettim.
Bu,da toplam 10, 15 kadar eder çetelesini tutmadım tam olarak hatırlamıyorum.
Başka merak ettiğin olursa kibarca rica edersin söylerim size.

shukufe'nin tarzı bu... Alışmak başlangıçta biraz zor oluyor.
Ama 10 - 15 cihaz denemek de pek alışkın olunan bir durum değil.
Teorik olarak, 6 kanallı bir cihazla 48 kanallı bir cihaz, EĞER DOĞRU UYGULANMIŞSA, bir ofis ortamında fark edilebilir bir kalite farkı yaratmamalı. Kanal sayının dışındaki faktörler etkili olabilir.
Yine de ses kalitesini yakalayana kadar 10 cihaz denenmişse bunun tek bir açıklaması vardır: O firma cihaz uygulamayı bilmiyordur.

Yazımda belirtmiştim kullandığım bir cihaz vardı diye, benim amacım yeni aldığım cihazın benim için, en iyisi olmasına dikkat etmekti.
7 sene önce İlk cihazımı alırken satıcının önerdiği 2 cihaz deneyip birinini hemen almıştım.
Amacım dünyanın parasını verip sonrada yaa şunuda deneseydim, şu markayı övüyorlar keşke alsaydım dememek için bolca denedim aklıma yatan bu oldu işitme testinin raporuna göre, yapılan bir ayar sizce ilk seferde ne kadar tam olumlu oluyor? veya Hangi yetenekli işitme merkezi test raporuna, göre ayarladım iyi duyarsın baska ayara gerek yok diyorlarmı? muhakkak size sormalı nasıl duyuyorsun en net aldığın sesi söyle ayarı kaydedelim dediler bana.
Satıcıya kalsa 16 kanallıdan üstü gereksiz felan işinizi bunlarda görür dediğini biliyorum.
Almadığa değil denemediğime bakmadığıma yanarım :)
(Tarzım diye başkalarını küçümsemek Tiye almak Hoş görülmez)

kulak canli bir organdir. ustelikte sakat bi organa cihaz deniyosunuz bayim:pbide mukemmel olmasi icin REM CIHAZINI KUGINA SOKCAK ODYOCU YAAA:mad: onu yapmazlarsa uymuyo iste:(bide bircihazi denemek bile baya gelilim oluyo sagir olsan.sen 20 kere o gerilimi yasarsan olursun. odyocu hepten olur:pbi musteriye o kadar vakit sarfederse onun cebine para girermi akillim:eek:

Varsa anlasmalı sizinle çalışan odyocu ondan alıyım 5 sene sonra. konuya yazdık diye cahil, reklamcı olduk.
Konuda Siemens pure 7MI işitme cihazı alakalı diye yasadıklarımı yazdım ben.
Konum sen değilsin artık kişiselliştirmeyin artık.

isitme cihazi satcam diye ugrasmiyorum bayim:)zaten azcik isitmemiz olan kulagimiz icin, biz isitmeyenlerin agzina bi parmak bal calacaklar icin burdayim:payrica ODYOLOG DOKTOR MEHMET AKSIT BEYin bilgilerinden faydalaniyorum.
konu sen degilsin. reklam yaparken ayaginiz suya degiyomu:pona bakin.

Reklam derken neyi kastediyorsun sen!!
Anlama kıtlığın varmı!! işitme engelli birisi olarak yazıyorum ben Görme zayıflığın varsa ben konudaki aynı cihazı aldığım için konuyu googlede gezerken görünce yazma gereği hissettim.
Yüreği ve Kulağı Sağır birisi olarak sen böyle yaparsan bizim halimizi kim anlar. Bayımm.

Üst Alt