Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sıfırdan Engelli B sınifi ehliyet almak için yeniden rapor mu almam gerek?

hsynner

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Şimdi benim.2013 yilinda almis oldugum saglik raporum %56 oranli ortopedik sol kol dirsek alti ampute protez kullanir.
Ama daha o yilda 18 imden kucugum diye rapordaki h sinifi ehliyet alir kismina yonelik bir islem yapilmadi yani isaretlenmedi.
Su anki sisstemded h sinifi ehliyet A veya B ye donustu.

simdi ben b sinifi ehliyet icin tekrar o raporda degisiklik yapmak icin devlet hastanesindeki saglik kuruluna sifirdan sil bastan girmem mi gerekir? öyleyse her ihtimale karsi cuma gunune randevu aldim. Yoksa once aile hekimine gidip sirucu saglik raporu kismindaki uzman doktor muanesi gerekir kismini isaretletip hastaneye mi gitmem gerekiyor?

Aile Hekimi--> Aile Hekiminin yönlendireceği Uzman Doktor(lar)--> İl Sağlık kurulu

Sky_Walker

Bugun aile hekiminden sevk aldim.simdi uzman doktor ne demek?örnegin herhangibir bir devlet hastanesine gidip ortopedi dr na imzalatabilir miyim?

gulse

Dostum uzman doktor derken hani normal bi devlet hastanesindeki ilgili branştaki doktor oluyo mu yoksa uzman doktor farkli mi? Ayrica uzman doktor icin randevu aliyo muyuz direk mi gidiyoz?

hsynner

Aile hekiminin sizi sevk edeceği doktor ya da doktorlar. Mutlaka uzman doktor engel durumunuzla alakalı olacaktır. Kaç doktorun sizi göreceğine de onlar karar verecekler.

Sky_Walker

Bugun gittigim ortopedi doktoru saglik kuruluna gir dedi imzalamadi.boyle bisey var mi ya hani aile hekimi sonrq uzman doktor ilk saglik midurlugu oluyodu saglik kuruluda mi lazim?

Bulunduğun yerdeki devlet Hastanesi'ne git ehliyet için rapor al bu kadar ücretlidir aldığın raporda ehliyet alması uygundur yazısı olması gereklidir hepsi bu kadar

bende öyle yapmaya çalısıyorum ama doktor ısrarla imzalayamam sağlık kuruluna gir onlar yapsın diyo anlamadım gitti

Aile hekimine gitme direk devlet Hastanesi'ne git ehliyet almak istiyorum soyle bir günde veriyorlar sağlık raporunu ücretlidir aldığın raporda b sınıfı ehliyet alması uygundur yazısı yazması önemlidir

Üst Alt