Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigara Odası

sigara içmek öldürür ben içmiyorum ama sigara içenlerin yüzünden nefes darlığı çekiyorum.bu arada paylaşım için teşekkürler.

sigara yasağına türk buluşu

16iveqe.jpg

5mn2h.jpg

34fk87n.jpg

Yahu ne çok karşı çıkanı varmış. Bu resim de benden. Sigaraya inat 100 yaşına kadar yaşamanın şerefine... :D

20091210_1260444636_bxs7-m.jpg

100 mumu koysalar o mumları üflerken ölür sigaradan değil darkçım :D
o yüzden 3 mum kafidir demişler :D

sigarayı iki paket tüketen biriydim 11aydır icmiyorum canım cok istiyor napayımm

Normal olmadığı kesin :D
Bakışlar nasıl arkada? Çok da şaşırmışa benzemiyo kimse :D

fırçanın bir kılını çaldım...benimki bitmişti teşekkürler bleda

:D Ne güzel resim de resimle bırakılacak olsa yada sözle sigara paketini almam bile

bırakıcam bırakıcam bırakıcam artık kötü etkilerini yaşamaya başladım .

Sigaradan hiç hoşlanmam aslında ama sigara odası muhabbetlerine hep özenmişimdir :D
Sigara içen çok arkadaşım olduğu için onlarla takılırdım hep sigara odasında :)
Yav bi de şu iğrenç kokusu olmasa ha tabi bi de dumanı beni hasta etmese tam süper olacak ;)
İyi muhabbetler :)

vericiğim son durum ne azalttın mı arttırdın mı bu meredi merak ettim ;););)

Şirine'cim,
Geçen rakıma eşlik ettiğiniz gün allah inandırsın 2 paket içmişim.
Bu ara yoğunluktan 3 dal içiyosam seviniyorum. :D

sıgara odalarının kaldırılması ve acık havada içilmesi kararı ile kim düşünüldü onu çok merak ediyorum.özellikle okul bahçesinde elinde sıgarası ile ögretmenini gören ilkokul ögrencilerinin ne düşündügünü hiç düşünen oldumu sizce...
küçüklerde en azından büyük bir hayal kırıklıgı oldugunu kardeşimden biliyorum.yakıştıramıyor ögretmenine ve genelde en önemli rol model olan ögretmenler bu hareketleri ile de örnek olabileceklerini hiç akıllarına getirebiliyorlarmı...
sıgara odasında ki muhabbetin içine turpmu sıktım:) böylemiydi bu deyim:)

aynen.yollar sigara içenlerle dolu ve daha kötüsü iyice göze görünür oldular.ee beyin göre göre bir süre sonra normal ve sürekli hayatın içinde gibi algılayacak sıgarayı.
gerçi kullanan arkadaşlar için hayatın içinde degil hayatın merkezinde ya neyse:(

Üst Alt