Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigarayı bıraktırdığı iddia edilen 'Tütüne son' ürünü işe yaramıyor. Kandırılıyoruz!

Konular
66
Reaksiyonlar
35
Arkadaşlar
Annem için Stv televizyonunda reklamlarında etkisiyle tütüneson denen ürünü sipariş ettik Tanıtımlarda merak etmeyin eger memnun kalmazsanız ürün ücreti iade yazıyordu
Ürün beşpara etmez hiç bir işe yaramadı .Kadın daha cok sigara içmeye başladı inanın :)
neyse firmayı aradık buyuk bir ikna surecinden sonra iyi tamam ücreti iade edelim dediler
Pazartesi olmadı haftaya salı Olmadı haftaya perşembe diye diye 3 ay parayı vermediler
halada alamadık
ALamıcaz gibimede geliyor Benden uyarmısı bu tip reklamlara kanmayın sizinde paranız çöbe gitmesin

almayı düşünüyorum bu yazıdan sonra almayacam :) sağol

sıgarayı hıc bır madde bırakdıramadı benı:) onemlı olan beyınde bıtırmek bır defada tıksınıp yıllarca ıcen arkadaslar bı anda bıraktılar

cumali haklısında :) al işte öksürüyom yine canım istiyor lanet şeyi

Bu sigarayı icad edenin Allah belasını versin! İlk olarak kim içtiyse onun yani..:) Ben de çok defalar uğraştım bırakmaya ama olmadı bırakamıyorum bir türlü.. Reklamı yapılan zararsız ve bitkisel ürünlerle üretildiği söylenen hiç bir ürüne güvenmiyorum. Kararlı olmak ve gerçekten bırakmayı istemek çok önemli.. 2-3 gündür ölüyorum gripten ama bu halimle bile içiyorum bu zıkkımı.. Çok kötü bir alışkanlık ah bir nefret edebilsem, tiksinebilsem de kurtulsam bu illetten..

foruma yazarken üstte google reklamları bölümünde yine bu ürünlerin reklamı vardı :) arkadaşlar sigara o kadar lanet bir şey işte bir kere ben bırakıyorum deyip bırakanlara her zaman gıpta ettim babam 25 sene içti Akciğer kanseri oldu doktor bırakman lazım dedim odadan cıktık bıraktım dedim bir dahada içmedi
Benim nacizane onerim bitkisel ıvır zıvırla sigara bırakılmaz kilo verilmez vs her şey irade

sigarayi birakmak istiyorsaniz bir verem hastanesine gidip akciger görmenizdir :) çok etkili oluyor

Jeam ben Onkoloji servisinde sigaradan kaynaklı kanser hastalarını gördümde ne oldu.. Bir kaç gün sürdü etkisi sonra aynen devam... Hatta ve hatta Onkolojide hastası olanlar bile hastane bahçesinde fosur fosur içiyordu sigarayı..

benim babamın doktoru sigara içiyordu :) düşün adam her gun kanser hastalarını ameliyat ediyor ölenleri goruyor

Ne mutlu sana sessiz darısı biz keşlerin başına artık..:D

bende çok içiyordum baktim olmucak nargileye döndüm haftada bir kere içiyorum yetiyor sigara içmiyorum artık :)

Bende sipariş etmeyi düşünüyordum neyse sagol kardeş ama çok emin konuşuyorlardı

arkadaşlar ben basımadan gecenleri paylasmak istedim tesir altından bırakmak istemem benim basıma bunlar geldi Siz alırsınız cok memnun kalırsınız yada para iadesi istersiniz hemen yaparlar ama benim gibi nette cok şikayet okudum

tabi almak isteyen arkadaşlar kendileri bilir

Bu sigara cok kişinin basında bela bu yazılanlardan onu anlyıorum :)

Havva_vuu;

Valla ben Kristof Kolomb un içtiğini duydum :)

yahu sigarayı bırakmak isteyen kim kardeşim içmeye devam varmı sigara gibisi vala bu dönyada en güzel şey sigara oh yarasın

sigartör diye bir ilaç var bizim komşu çok deli sigara hastasıydı kullandı ve sigara artık içmiyor. birde bu içmemek beyinle alakalı birşey.

ben sigarayı bırakalı 3 seneyi geçti artık saymıyorum bile ne zamandır bıraktığımı
içerken derdimki herkez bırakır ben bırakamam bu illeti ,kendimi sigara içmeyen biri olarak düşünemiyordum bile
bırakma düşüncesi bile beni deliye çeviriyordu.sigara içmeden yaşamak imkansız birşeydi.
bilgisayarın başına geçince sigara içmemek bu olamıyacak birşey gibiydi, hadi onu geçtim çayla,kahveyle hadi onuda geçtim
kahvaltının veya yemek arkası ...ister fakir ol ister fukara her yemek............... vardır ya şöyle düşünürdüm;hadi üç_beş ,hadi bilemedin bir ay ;_ya ömürboyu sigara içmeden hiç olurmu ya derdim.OLURMUŞ.
bütün samimiyetimle söylüyorum inanın sigara bırakılması hiç de zor birşey değilmiş.inanın prosedür şu ilk 1_2 hafta vurur beyninize ilk bir ay falan o psikoloji altında durmadan tekrar başlama düşüncesiyle boğuşursunuz o dönemide atlattınızmı 1_2 ay daha biraz sinirlilik yaşarsınız oda üstesinden gelinemeyecek gibi değil sonra bir bakarsınız ki sigarayı bırakmışsınız. hatta bir süre sonra insan da sigara diye bir ihtiyacın da olmadığını aslında böyle bir bir ihtiyacı da kendi kendinize ürettiğinizi anlarsınız gerçektende sigara diye bir ihtiyaç yoktur ama biz böyle bir ihtiyaca bağımlı olduğumuzu kendimize inandırıp sağlığımızı yok etmek için kendimizi kandırdığımızı anlarsınız.
arkadaşlar yaşım 41 bir 3 sene öncesine kadar kendimi bildim bileli sigara içerdim 3 senedir bıraktım ömürboyu da içmeyeceğim
size tek tavsiyem hani bir geyik vardır;!ya istersen bırakırsın... bu geyik doğruymuş ya.
ama bence sigarayı bırakacağına inanırsan bırakırsın hepsi bu..
VE İNANIN BIRAKIRSINIZ....

biribir şu ilk satırlarında bahsettiğin şeyler demek ki tüm tiryakilerin aklından geçermiş..:) Sigarayı bırakma düşüncesi kadar berbat bir şey yok..:D Sana da ne mutlu tebrik ediyorum ve gerçekten iradesi güçlü insanlara imreniyorum.. Aslında ben de inatçıyımdır aklıma koyduğumu yaparım amaaa mesele sigara olunca olmuyor işte bir türlü...:)

Diyorum ki; Bir gün nefes alacağımız yeri şaşıracak olursak şayet o zaman bırakırız herhalde ee can tatlı..:rolleyes: Amaaa ben oksijen tüpüyle fısfıslarla yaşıyor olmasına rağmen bu zıkkımı içenlere de tanık oldum.. Gene diyorum kim ilk olarak içtiyse sigarayı Allah onu bildiği gibi yapsın..

Çok vuruyorum kafama nereden alıştım diye.. İnşallah bırakabilirim ben de bir gün olur da...:)

geçenlerde şu sitede okudum haberi duruyorsa linkini vereyim bakın..

sigara ile alakalı yapılan hayret verici bir haber gerçekten de bizleri kandırıyorlarmış sıgara bıraktırıyor olayıda tamamen düzmece..

www.bitkiselkansertedavileri.com

burada okumuştum megerse yalan mış sigara bıraktırıyor felan boşuna almayın bence

16 yıl boyunca günde 1.5 paket sigara içtim.. ve hiç aralık vermeden içtim içtim içtim.. Ve bir gün yeter dedim..

Bıraktım..

1.5 senedir bir tane bile içmedim..

Sigarayı bırakmaktan korkuyordum.. İçmeden yaşamak korkutucuydu.. Bir yanım eksik kalacak sanıyordum, fakat hiçte öyle birşey değilmiş.. İlk 1-2 hafta zorluk çektim, sonrası akıp gitti.. Şuan sigaradan ve kokusundan nefret ediyorum.. İyi ki bırakmışım..

Son olarak, hiç bir ilaca para vermeyin hepsi dolandırıcı.. Kuzenim 180 TL verip bir ilaç aldı, saçma sapan bir ilaç hiç birşeye yaramadı. En iyi ilaç, kafada sigarayı bitirmek..

Dumansız günler..

bende zyban isimli ilacı kullandım antidepresan özellikli 2.5 ay içmedim tekrar başladım

Dünyada en fazla araştırma yapılan konulardan biri de bağımlılık yapıcı maddelerden kurtulma yöntemleridir.

Ne yazık ki bu sanıldığı kadar kolay bir işlem değildir. Çünkü zannedilenin aksine nikotin bağımlılığından daha fazla psikolojik bağımlılık söz konusudur ve psikolojik bağımlılıkları kırmak fizyolojik bağımlılığı kırmaktan daha zordur.

Otun, çöpün ve bunlardan yapılan iksir, şurup, kapsül vs. gibi şeylerin tümü KANDIRMACADIR! Paranızı boşa harcamayın!

Dünyada sigarayı bırakmada işe yaradığı deneysel olarak gösterilmiş sadece 2 ilaç mevcuttur. Bir tanesi Zyban'dır. Ektisi tesadüfen farkedilmiştir. Esasen anti depresan olan bu ilacı kullananların daha kolay sigarayı bıraktığı farkedilince tedavi amaçlı kullanılmaya başlanmıştır.

Normal olarak sigarayı bırakma oranı %7-8 civarında ike zyban ile bu oran %20'lere kadar çıkmaktadır.

Daha yeni ve çok daha etkili olduğu düşünülen ilaç ise CHANTIX'dir. Amerikada FDA onayı almıştır. Sigarayı bıraktırma oranı %40-45 civarındadır ve bu çok etkili bir rakamdır. Etki mekanizması beyinde nikotin reseptörlerini engelleyerek ortaya çıkar. Oldukça pahalı bir ilaç olsa da sigara içmekten ucuzdur.

Hangi yöntem veya ilaç denenirse denensin, doktor desteği ve kontrolünde olmakta fayda vardır. Size hem psikolik desteği, hem de sağlık açısından olabilecek olumsuzlukları tespit ve önleme yararı olur.

reklamlara inanmama konusunda sana katılıyorum ama tütüne son sadece sigarayı bırakmaya yardımcı oluyor, sigarayı bıraktırmıyorki. Sen karar vereceksin bırakacam diye içmeyeceksin.:(

Bıktım işe yaramıyor
arkadaşlar bende bıktım ı kullandım hiç bir işe yaramıyor
saglık bakanlıgı 171 i aradım bana onların dediği hastaneye gitmem soylendı.o hastanede 3 adet ılac var onlardan bırını verıyorlar.o ılaclar bunlardan bın kere daha etkılı olacaktır..
Bılgınıze..

Arkadaşlar, bitkisel ürünleri ya da buna benzer ürünleri sakıl kullanmayın. Görevini yerine getirse dahi sakın kullanmayın. Çünkü Böbrek yetmezliğine yol açmaktadır. Bitkisel ürünler. Ayrıca yüce Allah bizlere o kadar güzel bir özellik vermiş ki sonsuz teşekkürler. Vücudun ihtiyacı olan besinleri canımızın istemesiyle yeteri kadar almaktayız. Eğer bu tür ürünleri kullanırsak bitkilerde dahil. çeşitli hastalıklara zemin hazırlarız. Böbrek hastalığı konusunda deneyimli olduğum için yazyorum. Vücuttaki idrarı nihayetinde böbrekle atıyoruz. Böbreklere ne gönderdiğimizin farkında olursak sağlığımızın korunması için çok iyi olacaktır.

Umarım hepiniz sigarayı bırakırsınız...
:):):)

25 senedir bu zıkkımı içiyoruyom. yok öyle bırakamıyorum demek. bırakamıyorum değil,bırakmıyorum hepsi bu çünkü seviyoruz.ama hiç bilmem günde 1 paket içtiğimi.bir süredirde iyice azalttım günde bir kaç tane içiyorum çok yakındada bırakıcam.iç iç nereye kadar sağlığımız bizden gidincemi bırakıcaz.

Valla öyle azalttım günde üç beş taneye indirdim demekle bırakılmıyor ofis içerisinde karar aldık bırakacaz diye bir tek ihaleden sorumlu arkadaşımız tek celsede boşadı :) bende sizin gibi günde bir iki taneye kadar düşürmeme rağmen hala bırakamadım herşey beyinde irade meselesi yok bitkiler yok ilaçlar felan hepsi hikaye bırakan insan bırakıyor sıra bizde inşallah....

bir arkadaşım tütüneson aldı kullandı
sonuca dair değerlendirmesi aynen şöyle oldu
eskiden sigarayı sadece içiyordum
şimdi yiyesim geliyor

uday;

HAhahaha süperdi :)))

Üst Alt