Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Silah teslim edilemez raporu verildi. Askerlik durumum ne olur?

mehmet57

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
%50 Zihinsel Mr engelli raporum var beni askeriye Ankaraya gataya sevk etti ankarada bana Tank soforu olamaz.. agırbaslı asker olamaz.. eline silah verilmez.. diye bir rapor verdiler beni usta birlikte doguya gönderirler mi arkadaslar ?

gonderebilirler doguda gorev yapamaz denilmemis silah verilmez denmis silahsiz nobet tutarsin acemi birligini yaptin mi ?

mehmet57

Yahu %50 zihinsel raporu verilen bir kişiyi neden askere alırlar ki! Kafayı mı yediler?

Geri hizmet olabilir mutfak gibi

OturanBoğa komşumuzun oğlu da aynı durumdaydı babası çok uğraştı sağlıklı görüyolardı alıyolardı kilodan dolayı erteleme aldı kilo problemi olmasaydı alıyolardı demek istediğim bu

Arkadaşlar maalesef alıyorlar beni askere şubatta askersin diyorlar %50 oldugu halde raporum ve Ankaraya gatada ki raporumda karar olarak "SINIR ZEKA ZEMİNDE NEVTOTIK KİŞİLİK A/17 F-3 Askerliğe Elverişlidir..Komando ve Tank şoförü olamaz.. Diye Kurtulma ihtimalim olamazmi Ne yapmam lazım Arkadaşlar😕

Askerlik; Nefes Filmi Ve Dağ Filmi Gibimi Şuan Arkadaşlar??

Arkadaşlar Şubatta Askerim Allahın Izniyle Hayırlısıyla..Bu akşam aklima Nefes filmini ve sonra Dağ filmini izlemek geldi.. izledim... Baya etkiledi beni bunalıma girdim Zaten psikolojik rahatsızlıgm var 6 yıldır Lustral 50 mg kullanıyorum.. Askerden Muaf olmaya Çalıştım bu rahatsızlıktan dolayı ama elverişli dediler.. Beni çok kötü yaptı böyle bu akşam bu film ler günümüzde askerlik bu filmlerdeki gibimi Arkadaşlar...

Hiçbir korkun olmasın mehmet57 . Git askere psikolojini bozmak çözüm değil. En çok 1 ay zorlanırsın. Alışınca su gibi geçer. Bahsettiklerinin hepsi film. İçinde kurgusu bol. Askerlik sadece silahla nöbetle anlatılacak birşey değil. Ben gittim askere. Öyle anlatıldığı gibi değil hiçbir şey. Yaşaman lazım.

Hafif derecede mental retardasyon davranış bozukluğu hastası askere gider mi?

Öncelikle vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.Durumumu maddeler halinde size aktarmaya çalışıp hangi kanun ve yönetmenlikten ne derece yararlanabileceğimizi bana bildirebilirmisiniz?
1.Ben 1992 doğumlu,
2.Hafif zeka geriliği ve davranış bozuklugu raporu var (%50) hafif derecede mental retardasyon
3. Askerlik için ne yapmam lazım..ve 6 yıldır ilaç kullanıyorum her akşam içiyorum icmessem ertesi günüm berbat huzursuz sinirli geçiyor basim dönüyor.. kullandığım ilaç lustral arkadaşlar..

%50 Raporum var "Askere Alıyorlar

Askerlik ten muaf olmak için devlet hastanesine gittim. Rahatsızlığım sadece "Psikolojik,Hafif derece de zeka geriliği, Ansiyete bozukluğu depresyon,panik atak mental reaksiyon ve 2007 yılından itibaren bu rahatsızlığım devam ediyor "%50 sürekli raporum var" Askerlik şubesi Suan ki 2007 yılından itibaren sürekli %50olan raporum u kabul etmiyor askere elverişlidir diyor.. Bende tekrar dan Devlet hastanesi ne gidip tekrardan raporum u yeniletsem sadece psikolojik rahatız ligim var %50 alabilirmiyim bilemiyorum 😴😢kafam çok karışık ve 2007 yılından itibaren sürekli kullandığım ilaç var her gece yatarken içiyorum😢

mehmet57

askeriye ayrıdır engelli raporu ayrıdır. eğer askeriye de elverişlidir diyorsa askerliği yapmaya her hangi bir engel yok demektir ve yapmak zorundasınız
nasıl yaparsınız belki eğitim spor vs çoğu şeyden muaf tutulursunuz ama illaki yaptırırlar askeriye farklı bir olaydır
ben askerliğimin son 2 ayı kala elverişsiz hale geldim istemediğim halde çürüğe çıkardılar
yani bizim dememizle olmuyor ne yazık ki

Sizce Askerlikten Muaf Olmuşmuyumdur ?

Arkadaşlar bugün heyette son doktorlara girdim nöroloji ve psikiyatri doktoru raporun üstüne askere elverişli değildir diye yazdı sizce muaf olabilirmiyim tek rahatsızlıgm psikolojik cevaplarınızi bekliyorum ..

Muafsın kardeşim. Askerlik öyle filmlerde ki gibi kahramanlık dolu anların olduğu vs... bir yer değil malesef bir çok kişi için. Seni nasıl bu durumda almışlar çok garip.

Psikiyatri Askere Elverişli Değildir Raporu Verdi..

Arkadaslar hasteneye gittim Psikiyatri doktoru askere elverişli değildir.. Raporu verdi.. Doktorun verdiği bu rapora askerlik şubesi itiraz edebilir mi ?

Askerlik şubesinin sevk ettiği doktor mu verdi raporu... Yoksa kafanıza göre bir doktora mı gittiniz.

Yok kafama göre gitmedim. Askerlik şubesi sevk etti.

İtiraz olmaz o zaman... Rahat olun.

Teşekkürler, Peki heyette 12 doktardan psikiyatri ve noroloji elverisli degildir. oanayı verdi. muaf olmam için yeterli olur mu ?

Yeterli olur. Sadece ilgili bölümler karar verir zaten. Diğerleri onaylar.

Anladım . Teşekkürler MeTePe Peki Askerlik için sağlık raporunda yuzdelik oranla mi oluyor ? Elverişli Değildir Elverişlidir? Oluyor?

Oran olmaz askerlik raporunda... Elverişli değil derlerse iş bitmiştir.

Arkadaşlar Muaf Olurmuyum?

Merhaba arkadaşlar ben askerlik şubesine gittim rahatsizligimdan dolayı beni devlet hastanesi ne sevk ettiler..yaklaşık 12 doktor a göründum heyete girdim ve benim rahatsızlığım psikolojik sürekli kullandığım ilaç var sadece psikiyatri doktoru askere elverişli değildir diye rapora yazdı.. Şimdi rapor heyete giricek.. son durum ne olur sadece rahatsızlığım olduğu doktordan aldigiim onay geçerli olur mu muaf olur uyum?

Hastalıgın neydi bu önemli

Hafif derece zeka gerilili MR ansiyete bozukluğu davranış bozukluğu ve özürlü raporum var %50 tb2nhf

Muaf Olmam İçin Kaç Doktor un Onayı Gerekiyor ?

Merhaba arkadaşlar benim kafama takilan bir sorum var..
Beni askerlik şubesi devlet hastanesine psikiyatri bölümüne sevk etti. Ben o sevk le gttim. Psikiyatri doktoru bana heyete giriceksin dedi. 12 doktara girdim. Benim tek rahatızsizligim psikolojik zeka gerilili sosyal davranış bozukluğu depresyon ve özürlü %50 raporum var. Psikiyatri doktoru rapora askere elverişli değildir. Onayı verdi. Bide nöroloji askerlik yapamaz dedi..
Simdi benim sorum ; 12 doktor dan bana kaç doktor elverişli değildir onayı vermesi gerekiyor muaf olmam için sadece rahatsızlığım olduğunu doktoru un onay vermesi yeterli olur mu? Teşekkür ederim cevaplarinizi bekliyorum..😊

Üst Alt