Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şimdiye kadar akıl hastanesine kaç defa yatışınız oldu?

@Artı_Noksan, selamlar Bakırköy'de yatışınız oldu mu ?

Orada da her akşam iğneyi basıyorlar . İstememe gibi bir hakkın yok. İğnenin adı neyse bilmiyorum ama çok pis yakıyor. Allah kimseyi düşürmesin

Balıkesirde iğnelerde problem yoktu. Ama gatada etrafta zombi gibi oluyorduk. Akinaton iğne yapjn diye yalvarıyorduk. Ben açıkta yatıyordum. Dışarı vs çıkıyordum. Ama bir kasılma oldu mu perişan oluyorduk. Dayanamadım zaten çıkarttırdum kendimi. Bakırköy'de ayakta tedavi oldum 4-5 sene kadar. Bir sene kadar da nevroz bölümüne gittim.

Ben yattığım hastanelerde hiç iğne olmadım. Xeplion vurmuşlardı o da reçeteli ilacımdı günü ordayken gelmişti ondan

İğne iyi uyutuyor.Daha iyi hale getiriyor tecrübeyi.İnsanlar normal yaşam koşullarından daha kötü bir deneyim yaşarsa hayat şartları iyileşir diyorlar.Sosyologlar tımarhaneleri böyle açıklıyor.
Eskiden bakırköyü arayınca iyi ilgileniyorlardı.Tabi ne kadar iyi olduğu değişir...Aradım 3 dereceden bir bölümde kalmışsınız.Üzerinizde ilaç denedik yılan yumurtası verdik demişlerdi.

@Descartes, ben Bakırköy'de yattım ama söylediğin gibi her akşam iğne vurmadılar. Ben bipolarım psikozum yoktu belki ondandır ama her halükarda Bakırköy çok kötü bir daha kontrole bile gitmedim.

@Ahmet T, bana sorduysan cevabım şu : daha kötü oldum. Bakırköy'ün şartları çok zor. @Tyler D., kardeşim :giggle: """En sevdiğim hasta sakin kendi halinde arıza çıkarmayan hastadır""" demiştin Malesef onlara da yapılıyor. İstemiyorum deme hakkın yok Ama nasıl bir kimyasal enjeksiyonu veriyorlarsa Tabiri caizse aptallaşıyorsun; beynin duruyor. @NewDay, yazdıklarını tam anlamadım. Biraz daha açıklayıcı yazar mısın ? @sucre_, sana iğne vurulmamış olabilir Ama Bakırköy çok kompleks bir yer Türkiye'deki en geniş araziye sahip akıl hastanesi diyebilirim. 10 'dan fazla kapalı servisi var Ben K2 Blokta yattım. Seni farklı bir blokta tedavi etmiş olabilirler. Bir daha gitmemekle iyi yapmışsın. Allah hiçbirimizi oraya düşürmesin. Amin.

@Descartes, Sosyologlar insanlar normal hayatlarını sevsinler diye akıl hastanesinde eziyet ediyorlar diyorlar.Hastahaneden çıkınca içerisi daha kötüydü diye mutlu oluyormuş hastalar.

Bakırköyü aradım.Yılan yumurtası enjekte ettik dediler.

@Descartes, ben de k2 bloktaydım çok zor geçti altına işiyen mi dersin uçmaya çalışan mı dersin ne ararsan vardı. Sadece ilk yatışda sakinleştirici vurdular sanırım bir kez. Bir daha iğne vurmadılar.

Üst Alt