Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınav sonucuma göre KKK kazandım. Fakat hala başka bir kurumda memurum..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulugbey

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, KKK geldi tercih sonucumda.Fakat başka bir kurumda memurum görevim devam ediyor.İstifa etmem gerek. Ancak bu sürec 2 ayı bulur diyende var.Bu konuda bilgisi olan varmı?

madem memurdun neden tercih ettin benim önüme geçtin ne diyim hakkımı helal etmiyorum sizin gibi yapanlara.

Benimde en çok merak ettiğim konu kamuda memur olanları ne yapcaklar branşına geçene eyvallah dedik ama sırf kurum değiştirmek,yükselmek için girenlerin akıbeti ne olcak ;) tarım bakanlığı atama belgelerini istemiş yakında çıkar bakalım nasıl olcak memurken yeniden memur olacaklar :rolleyes:

Muvafakat almamız gerekiyor diye biliyorum. Kurumdan geçiş için yazılı izin alacağız.

twilight;
sen değilmiydin geçenlerde hükümete alıp veren..hükümeti savunanlara da söz eden..şimdi derdine düşütüğün konuyu görüyorum da..neyse !..arkadaşa birisi yardımcı olsun bari..

Ayrıca arkadaşlar sizi kandırmışlar, memur olunca bütün sıkıntılar bitmiyor. Siz engelli insanlarsınız yarın öbür gün çalışma şartlarınızdan memnun olmazsanız sırf başkaları hakkınızdan yararlansın diye hayatınızı mahvetmeyeceksiniz. Çünkü gördüğüm kadarıyla çok bencilsiniz.

kardeşim her işin zorluğu vardır hepimiz biliyoruz ama birçoğumuzun istediği ben gidiyim geliyim maaşımı alıyım öyle yer varsa hiç durmayın gideceğiniz kurumda sizi davul zurnalarla karşılamayacaklar engellimiz olduğu sürece aynı sıkıntılar yine olacak armudun sapından üzümün çöpünden bahaneler bulacağız olduğumuz yerden kaçmak için taklalar atacağız ama nereye gidersek gidelim sorun çözülmeyecek kendi rahatımızı düşünürken işsiz bir insanın hayatıyla oynıcaz işsizliği işsiz insanlar anlar ben girdiğim zaman emekli olana kadar yükselmek bile istemem bulduğum yerle yetinmesini bilirim ;)

Dert dediğimiz şeyin çapı değişir. Her zaman şımarıklıktan, daha fazlasını istemekten, kapristen, üstesinden gelecek dertlerden kaynaklanmıyor geçişler. Ben çok sevdiğim mesleğimi bırakıp da alakasız bir kurumda düz memur olmaya bayılmıyorum. Eminim durduk yere, macera olsun diye kurum değiştiren arkadaşlar da sizin zannettiğinizden azdır. Memnunsak niye dert alalım başımıza?

kardeşim ben her zaman dedim yine derim bize değil memurluk genel müdürlük verseler menmun edemezler bizi...branşında çalışan memurluk ister,memur olan branşını ister kısaca hepsinin tadına bakmak ister ama hiç birinden menmun kalmaz...

AsilUye;

Macera olsun diye madem kurum değiştirmiyorlar ne ozaman sorunları söylede bilelim sen çok bilgili birine benziyorsun.
Acaba hak yerken hiç mi vicdanı sızlamayacak zor durumda kalan engelli aç kaldı diye ne diyim hakkımı helal etmiyorum Allah sorsun.

kardeşim durumumu bilmiyorsunuz konuşup durmayın boş boş. genel müdrlk istanbula taşınıyor verdikleri maaşla istanbulda yaşamam mümkün değil.diğer personellere yapılan yardımlar bize yapılmıyor.sırf bu yüzden imkanlar kötüyken bu sınava girdim çalıştığım kurumda ömss ile alım yapmıyor. gizli alım ile almışlardı beni.hakkımı aldın diyenlere de söyleyim şimdiden peşin peşin benim çalıştığım kuruma bu kafayla girmeniz mümkün değil.ayrıca soruma cevp veren arkadaşa teşekkür ediyorum.Ben hala bu hükümetten nefret ediyorum. başka bir konuda da mesajım var dı orada diğer kardeşlerim giremediği için iktidara ve diyanete saydırmıştım. ama sizin gibileri de görünce iyiki bunlar yerleşememiş diyorum.

canyıldız twilight ı memurluğa sen mi torpil yaptında işe soktunda onun üzerinde senin hakkın var.anlayamadım bu herkese verilmiş bir haktır.sınavına iyi bir şekilde hazırlanırsın yüksek puan alırsın sende pekala bir yerlere yerleşebilirsin.twilight ve diger kurum değiştirmek isteyen arkadaslar kurum değiştirdikleri takdirde onların yerleri boşalacak sende onların yerine o boşalan kuruma girersin ne olmuş yani.adam torpil yapıpta kimsenin hakkını yemiyorki hak helal ediyorsun.hak helal etmek sana ve senın gıbılere kaldı sankı.arkadaslar yanlıs anlasılma olmasın ben kurum değiştirmrdim .Bunun üzerine ben de değiştiririrm.hakkı olan varsa gelsın benden alsın.sınava calısma dusuk puan al atanamayınca haktan bahset.çalış çalış çalış.

kardeşim herkezin bi bahanesi vardır ben evine uzak olduğu için bile kurum değiştircek insanlar gördüm arayana bahane çok :eek: TWİLĞT O GİZLİ ALIMLA NASIL GİRİLİYOR KARDEŞ kamuya gizli giren gizli çıkar :) biz boşuna konuşuyoruz bakalım kamudakiler nasıl muavafak alacaklar :cool:

kim düşük puan almış ne diyorsun sen ya sen halden ne anlarsın baksana tuzu kurular gibi yazmışsın neden avukatlığını yapıyorsun o arkadaşın onun boşalttığı kurum boşluğu 2 sene sonra tercih olarak bildiriyorlar 2014 mü bekliyeyim yerini beğenmeyen memur arkadaş yüzünden ne diyim hakkım yendi inşallah başkaları yemez.

insanoğlu ulaştığı herşeye nankörluk eder çiğ süt emmiş kimse mırın kırın etmesın....

ben nıye halden anlamayayım bız uzayda mı yasıyoruz bız engelli değiliz herhalde .koca dunya senın üzerine kurulmus .hem nerden biliyorsun 2 sene sonra doldurulacagını bundan sonra periyodik olarak belli dönemlerede alım olacak .Hem sen hiç korkma kımse kımse kımsenın hakkını yıyemaz sen gönlünü ferah tut.burada bır sınav var.sınavı kazanan atanır.boşalan yere bır baskası atanır.devlet kurumu hıc bos kalmaz bırır gıder bırı gelir.devletın ısı gene yurur.

canyildiz0620;

Ömss ile bu kuruma personel alımı olmaz.2014 beklemene gerek yok. Bunlar bulur adamını sen merak etme uygun kişiyi yerleştirirler. İşlerine yarayan 4 yıllık üniv mezunu,program yazılım uzmanı excell en önemliside excell bilirsen aç kalmazsın. Benim ki ister bahane olsun ister olmasın ben evlenip yuva kuracağım en güzel şekilde yaşamak benimde hakkım.kimseye mağdur durumdada bıraktığım yok boşalan yerim dolacaktır.

twilight senden ötürü atanamadım sen tercihi başka yere yapsaydın simdiye memurdum sen ne olurdu haline şükredip yerinde duraydın kötü mü olurdu yani hak yemek güzel birşey mi sen evlenmeyi istiyorsun sanki ben istemiyormuyum ayıp ettin simdi.

arkadaşım eyer bir işiniz varsa sahip çıkın ben nisanda bir işe girdim 38 gün çalıştım maaş vermediler işkur göndermişti çıkış yaptım imza atasan verelim dediler attım çıktım mayısta erzincan da iş buldum 15 gün çalıştım parayı eksik verdiler haziranın 20 de tokatta işe girdim 23 gündür ne avans nede tek kuruş almadan adana ya döndüm beş parasız yani dicem şu devletin ahırı tuvaletide da olsa çalışırım parası işi garanti açgözlü olmayın:mad: :mad::mad:

kardeşim şimdilik hadi ek atama söz konusuda millet biraz rahat hadi sizin yeriniz dolcak diyelim...hadi alım yapmasalar alım yapmıyoruz deseler boşta kalan insanlara yazık günah olmayacakmı siz yer değiştirceniz boş olan yine boş kalcak bizim dememizle olmuyor bu işler kurumun ne dicek bakalım gitmene izin vercekmi vermezse istifa edersiniz artık nasılsa menmun değilsiniz :) en az 40-50 kişi gördüm yer değiştircek görünen buysa görünmeyen kaç kişi bakalım :rolleyes:

estafurullah estafurullah estafurullah cevap yazmak istemiyorum.yoksa yazacak cok seyım varda neyse ......

xxxman onlar halden ne anlar yaparlar keyfi engelli kardeşini düşünmek kim onlar kim ben hakkım yenildi diyorum vay efendim neden böyle dedin oluyor doğruyu söyleyeni kovuyorlar yine.

canyildiz0620;

Ben inanmıyorum sana bana özelden gönder ömss sonucunu ve tercih listeni. Eğer senin hakkını yediysem ömür boyu pişmanlık duyarım bundan kardeşim.Ama yok yalansa Allah'a havale ediyorum seni bu mübarek günde.

gursa benimde yazacak çok şeyim varda sen anlamışsın estafurullah çektiğine göre :eek: menmun değilse gitmesini onaylamazlarsa istifa ediversin kardeşim yer değiştirmek için haklıda beyenmediği işten çıkmak için istifada haklı değilmi menmun değil nasılsa niye yıpratıyor kendini beyenmediği yerde çalışıp ;)

twilight sen beni anlamıyorsun yada kapasiten noksan ben diyorum ki sen memursun memur olmandan ötürü tercih yapmasaydın belki de ben memurdum simdi bundan ötürü hak gaspetmiş olmuyormusun yazık ne diyim yazık ben seni Allaha havale ediyorum hak yediğin için.

canyildiz0620;

haklısın canyıldız o arkadas bı an olsun empatı kurup senın yerıne gecse demedıgını bırakmaz bence yaptıgıda bence sadece onun için degıl memur hızmetlı olup tekrar sınava gırenler düşük puan alan bızlerın bencede hakkını yıyor adam hızmetlı olmus calısıyor memur olayım dıye sınava gıdrıp memur oluyor hem hızmetlı kadrosu boş kalıyor hem 1 kişi kadro işgalı yapıyor zaten sorsan bu atananların yarısı su an hızmetlı veya kamuda işçı vs olanlar bence

xxxman;

İstanbula taşınıyor diyorum bu kurumdan istifa eden kaç kişi oldu biliyomusun sen bi tek salak ben değilim şansımı değerlendirdim bende.Çok şükür rabbim yüzüme baktı.Bu şartlarda Ankara'da kalsa kurum ben çalışmaya devam edecektim ömss ye bile girmeyecektim ama İstanbula taşınınca kendime bir yol çizdim.Allahıma şükürler olsun .

canyıldız o kadar hakkı bılıyorsa su sınav sonucunu bızım le bır paylassana bızde gorelım senın hakkını .

75.901 puanım dostum benim önümdeki kişi 75.971 ile atanmış eğer bir kisilik kadro boşluğu olsa twilight tercih yapmasa simdi atanmıştım anladın mı memurluğuna beğenmeyip önüme geçmese simdiye memurdum anladın mı gursa avukat gursa ok.

kardeşim biz boşuna konuşuyoruz son söz kurumlarda bakalım onlar ne dicek hiç birimizin yapcak bişeyi yok kuru gürültü işte vakit geçsin :eek: Allah herkezin gönlündekini versin derim ama işsizlere iş öncelikli :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt